kemba je upitan za veceras, a ukoliko on ne nastupi mislim da se isplati probat.Philadelphia igra dosta bolje u zadnje vrijeme nego sto su igrali prije nekih mjesec dana i nisu vise kanta za napucavanje, a Charlotte mora pobijediti u svakom slucaju.Gosti su suplji pod kosem i mislim da to Big Al moze iskoristiti.No, ako nastupi Kemba, mislim da ga treba preskociti...dr.van nostrand je napisao/la:jefferson, hmjohnnyyK je napisao/la:nba :
atlanta - miami - 2
j.teague (17,5) - manje
a.jefferson (24,5) - vise
d.nowitzki (21,5) - vise
kladionica : PREMIER![]()
Catsi su u POffu, sinoc se Al naigrao... zar treba i veceras protiv ovih slabica da ga se trosi...
nisam siguran pa zato i kazem
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja bih izbacio Bayena jer im ne trebaju bodovi,, u zadnje vrijeme su malo oslabili u ligi,, i Villareal mi je isto sumnjiv,, moze lako biti x,, ostalo ti je OK.. to je moje misljenjearelinho je napisao/la:
misljenje ?
Usput Borac - Rudar-2 dobio sam neke informacije da ce im Borac pustiti jer im treba za opstanka,, ako ko zna nesto vise neka pise,, kvota jako pada, mozda ga i blokiraju
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
@gonzales drug mislim bas da ce biti Bajern 1 zbog prestiza
Villareal mozda i izbacim
Villareal mozda i izbacim
CSKA Moskva-Ural 3+ 1.65, ural daje 1.80. oba daju i 3+ 2.45 i na sitno probati 2/1
gosti su probuđeni i igraju sve bolje pa mislim da mogu barem do gola, očekujem bar tri na tekmi a možda se i zalomi kakav lijepi prelazčić
gosti su probuđeni i igraju sve bolje pa mislim da mogu barem do gola, očekujem bar tri na tekmi a možda se i zalomi kakav lijepi prelazčić
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Korona Kielce-Cracovia 2 2,62
Prijateljski klubovi, Cracovia treba pobjedu.
transferi, prijateljske utakmice, prelaz 2011/12.
Prijateljski klubovi, Cracovia treba pobjedu.
transferi, prijateljske utakmice, prelaz 2011/12.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
dva listića po dva para
16.07h Stevenage Bor.-Colchester 1 1.90
16.07h Southport-Tamworth FC 1 1.70
@3.23
17.00h FC Midtjylland-Odense BK 1 1.90
17.00h FC Wil 1900-AC Lugano 1 1.90
@3.61
16.07h Stevenage Bor.-Colchester 1 1.90
16.07h Southport-Tamworth FC 1 1.70
@3.23
17.00h FC Midtjylland-Odense BK 1 1.90
17.00h FC Wil 1900-AC Lugano 1 1.90
@3.61
2:1Baltazar je napisao/la:Laval - Troyes - 1 (2,25)
Laval treba pobjedu da pobjegne iz opasne zone sa druge strane gostima nebitna utakmica, ova razlika za trecim za francusku drugu ligu je nedostizna. Laval je uvezao tri pobjede kuci bez primljenog gola dok sa druge strane Troyes klasicna domacinska ekipa, katastrofalno igra u gostima citavu sezonu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
FCM (midtjylland) ima izostanaka poprilicno pa eto red je da napomenem

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cedevita - Cibona 1.60 15.00 2.60
Citam kod Cedevite nece igrati 3-4 igraca iz prve petorke, a Delas se vraca nakon duze pauze. Takodje igraju u Domu Sportova, gdje racunam da ce vise navijaca imati Cibona. Cedevita nedavno kuci kiksala od Zadra, a izgubili su obje od Cibone ove sezone u ABA ligi.
Al' ja vec odigrao na Cedevitu...
Citam kod Cedevite nece igrati 3-4 igraca iz prve petorke, a Delas se vraca nakon duze pauze. Takodje igraju u Domu Sportova, gdje racunam da ce vise navijaca imati Cibona. Cedevita nedavno kuci kiksala od Zadra, a izgubili su obje od Cibone ove sezone u ABA ligi.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 12 apr 2014, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Verdasco 1
Barcelona 2
Velež 1
Barcelona 2
Velež 1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Empoli-Ternana 1 1.70 (Cesena sinoc kiksala, Empoli mora pobijediti ako hoce u Seriu A)
Laussane-Grasshoppers 2 1.7 (Grasshoppers ganja Basela u bod, Laussane zakovana za dno tabele)
Fulham-Norwich 1 2.10 ili 1x 1.25 (Fulham jednostavno mora pobijediti, igraju protiv direktnog rivala za opstanak. A imaju, po imenima, puno jacu ekipu i trenera)
pozz, i sretno ko isprati...
Laussane-Grasshoppers 2 1.7 (Grasshoppers ganja Basela u bod, Laussane zakovana za dno tabele)
Fulham-Norwich 1 2.10 ili 1x 1.25 (Fulham jednostavno mora pobijediti, igraju protiv direktnog rivala za opstanak. A imaju, po imenima, puno jacu ekipu i trenera)
pozz, i sretno ko isprati...
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Kontam Bajern da probam oba daju, 3+, kakvo je stanje u timovima, igraju najjači sastavi?
trebali bi igrati najjači sastavi, 3+ bi moralo bitistole8455 je napisao/la:Kontam Bajern da probam oba daju, 3+, kakvo je stanje u timovima, igraju najjači sastavi?
ovdje isti najbolje 3+ 1.70 kvota sasvim dovoljnoMarkolini991 je napisao/la:Ima li strucnjaka za 1.HNL, dobija li Dinamo danas Rijeku na Maksimiru?
1.16.07h Barnet - Halifax 3+ 1.70
2.16.07h Peterborough-Coventry 3+ 1.65
@2.80 Hrvatska Lutrija
ovo napadam sa debljom uplatom pa šta bude biti će
2.16.07h Peterborough-Coventry 3+ 1.65
@2.80 Hrvatska Lutrija
ovo napadam sa debljom uplatom pa šta bude biti će
Njemačka regionalliga: Sjever
Hamburger II - ETSV Weiche over 2.5 @1.85

Uvijek zanimljivo kod Njemaca.. Ne znam zašto ne pokušati ovoliku kvotu kod takvih međusobnih omjera.. 3 gola bi trebala pasti do poluvremena.
Hamburger II - ETSV Weiche over 2.5 @1.85

Uvijek zanimljivo kod Njemaca.. Ne znam zašto ne pokušati ovoliku kvotu kod takvih međusobnih omjera.. 3 gola bi trebala pasti do poluvremena.
U desetom selu živi Antuntun!
Evo vam forumasi 3 sigurnija tenisera za danas, pa uzmite sta hocete,, ja sam odigrao na dva tiketa sa jos nekim parovima
CARRENO BUSTA-STRUFF-1 1,6
STARACE-DE SCHEPPER-1 1,4
LLODRA-PRZYSIEZNI-1 1,65
Premier
SRETNO
CARRENO BUSTA-STRUFF-1 1,6
STARACE-DE SCHEPPER-1 1,4
LLODRA-PRZYSIEZNI-1 1,65
Premier
SRETNO
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Olimpic - Željezničar 2 1.90
Leotar - Zrinjski (d/n) NE 1.55
Široki Brijeg - Slavija 1 1.20
Kvota: 3.55
Leotar - Zrinjski (d/n) NE 1.55
Široki Brijeg - Slavija 1 1.20
Kvota: 3.55
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
i ja sam mislio odigrat na Cedu i N.Smith( više) jer ako ne misle biti 3. i ići na Zadar moraju pobijeditiakisarajevo92 je napisao/la:Cedevita - Cibona 1.60 15.00 2.60
A.Bradley 14,5 više maxbet
Vcrs Boston ide Cavsima bez Bayllessa dok je Rondo upitan,dakle jedini bek-suter je Avery,zadnje dvije utak 24 i 22 poena,bio je ozlijedjen pa ne vjerujem da ce ga trener odmarati,cavsi izg sanse za PO,ocekujem jednu opustenu utakmicu..................
Vcrs Boston ide Cavsima bez Bayllessa dok je Rondo upitan,dakle jedini bek-suter je Avery,zadnje dvije utak 24 i 22 poena,bio je ozlijedjen pa ne vjerujem da ce ga trener odmarati,cavsi izg sanse za PO,ocekujem jednu opustenu utakmicu..................
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 12 apr 2014, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
Markolini991
- Kontakt:
Sto se tice Borac-Rudar, prema informacijama od igraca koji igra u Borcu Rudar je pokusao kupiti ovu utakmicu ali su iz Borca odbili to iz vise razloga. Domacini na svom stadionu vec dugo nisu postigli gol i svi u klubu ocekuju prekid tog posta i pobjedu veceras... Srecnogonzales je napisao/la:Ja bih izbacio Bayena jer im ne trebaju bodovi,, u zadnje vrijeme su malo oslabili u ligi,, i Villareal mi je isto sumnjiv,, moze lako biti x,, ostalo ti je OK.. to je moje misljenjearelinho je napisao/la:
misljenje ?![]()
Usput Borac - Rudar-2 dobio sam neke informacije da ce im Borac pustiti jer im treba za opstanka,, ako ko zna nesto vise neka pise,, kvota jako pada, mozda ga i blokiraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.