NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Polako, ima još poluvrijeme, može Sloboda zabiti 2, a mi primiti 2. Polako samo.
Za sad je odlicno , kad bi ovako ostalo napravili bi ogroman korak ka Premijer ligi ali polako...ima jos igre , Sloboda ce vjerovatno pobjediti i mi treba da gledamo kako da sacuvamo ovaj rezultat u Capljini.
Kad već pišeš napiši kako jeste 2:1Interista je napisao/la:
+ 1-1 u Tuzli
pardon 3:1
Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki, koliko ima gledatelja na tribinama kod vas*
Bilo je neko je napisao 4500 ljudiNKJ je napisao/la:Gorki, koliko ima gledatelja na tribinama kod vas*
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nova 3 boda. Jos 8 utakmica do kraja idemo na sve pobjede 
- zlatan.edvin
- Kontakt:
4500 gledalacaNKJ je napisao/la:Gorki, koliko ima gledatelja na tribinama kod vas*
Čestitke igračima na vrlo važnoj pobjedi. Ali već se okrećemo dalje, još je puno bodova u igri.
23. Kolo Bratstvo - Jedinstvo 1 ( Ako Bratstvo sutra izgubi, siguran sam u našu pobjedu, ali evo 1 jer jaki su dosta )
24. kolo Jedinstvo - Gošk 1 ( Kod kuće sve do kraja )
25. kolo Budućnost Jedinstvo 2 ( Biće teška utakmica, ali slabiji protivnik, dobijamo ovo sigurno )
26. kolo Jedinstvo - Podgrmeč 1 ( Trening utakmica, iako Podgrmeču treba za opstanak, neće moći do bodova )
27. kolo Rudar K. - Jedinstvo 2 ( Ova utakmica će se dati dogovoriti, i neću se buniti kupe li ovo, jer dobili su nas u Bihaću, tako da biće teško i u Kaknju )
28. kolo Jedinstvo - Orašje 1
29. kolo Branitelj - Jedinstvo 2 ( Sa ovim rezultatima koje sam napisao, bude li ovako, protiv Branitelja bi bilo jednu 1000-1500 ljudi iz Bihaća, tako da ovo je čista pobjeda )
30. kolo Jedinstvo - Iskra PROSLAVA
Eh, ovo ja malo navijački, kad bi ovako bilo, a nadam se da hoće, jer nije toliko teško,.
23. Kolo Bratstvo - Jedinstvo 1 ( Ako Bratstvo sutra izgubi, siguran sam u našu pobjedu, ali evo 1 jer jaki su dosta )
25. kolo Budućnost Jedinstvo 2 ( Biće teška utakmica, ali slabiji protivnik, dobijamo ovo sigurno )
26. kolo Jedinstvo - Podgrmeč 1 ( Trening utakmica, iako Podgrmeču treba za opstanak, neće moći do bodova )
27. kolo Rudar K. - Jedinstvo 2 ( Ova utakmica će se dati dogovoriti, i neću se buniti kupe li ovo, jer dobili su nas u Bihaću, tako da biće teško i u Kaknju )
29. kolo Branitelj - Jedinstvo 2 ( Sa ovim rezultatima koje sam napisao, bude li ovako, protiv Branitelja bi bilo jednu 1000-1500 ljudi iz Bihaća, tako da ovo je čista pobjeda )
Eh, ovo ja malo navijački, kad bi ovako bilo, a nadam se da hoće, jer nije toliko teško,.
Samo zamjeni tipove na 23. i 25. kolu 
Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjeda
Ali su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
NKJ je napisao/la:Čestitke igračima na vrlo važnoj pobjedi. Ali već se okrećemo dalje, još je puno bodova u igri.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ne sikiram se ja za tu utakmicu, iduce kolo na +6Gorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjedaAli su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
Nema veze sto ce biti u punom sastavu protiv nas ja sam ubijeđen da ako sutra Bratstvo ne pobijedi (7 ili 6 bodova ce biti u minusu) nema vise nikakvih sansi za PL a tu lezi šansa Jedinstva i siguran sam da necemo izubiti čak što više moglo bi se lako do 3 bodaGorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjedaAli su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Jaka euforija nema staToro86 je napisao/la:[]
Ne sikiram se ja za tu utakmicu, iduce kolo na +6
Ja sam rekao jos i prije utakmice u Tuzli mi ako dobijemo u Capljini da cemo do kraja ostati prvi,uspjeli smo dobit i sad cemo vidjet.Posebno mi je drago da smo pobijedili posteno bez kupnje.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ja vam lijepo kažem,bez trunke provokacija
Ako uzmete tamo 3 boda ja ću vam prvi čestitati..direkt iz Banovića 
xxh2o je napisao/la:Nema veze sto ce biti u punom sastavu protiv nas ja sam ubijeđen da ako sutra Bratstvo ne pobijedi (7 ili 6 bodova ce biti u minusu) nema vise nikakvih sansi za PL a tu lezi šansa Jedinstva i siguran sam da necemo izubiti čak što više moglo bi se lako do 3 bodaGorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjedaAli su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
A sta ako Bratstvo sutra" izvuce" bod u Lukavcu
Naravno ovo su samo realne cinjenice i nisu ravne vasoj euforiji vi i dalje proslavljajte titulu
VIDIMO SE
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 12 gostiju.