NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Toro86
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Toro86 » 12 apr 2014, 18:51

ALBOX je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjeda ;) Ali su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
Nema veze sto ce biti u punom sastavu protiv nas ja sam ubijeđen da ako sutra Bratstvo ne pobijedi (7 ili 6 bodova ce biti u minusu) nema vise nikakvih sansi za PL a tu lezi šansa Jedinstva i siguran sam da necemo izubiti čak što više moglo bi se lako do 3 boda
:mrgreen: izviniote biscani cestitam na kupo...pardon pobjedi u Capljini :clap: :clap: :clap:
A sta ako Bratstvo sutra" izvuce" bod u Lukavcu ;) 6 bodova, znaci stadion pun protiv Jedinstva ,gdje nece bioti mjesta ni za jednog navijaca Jedinstva ,a znamo vrlo dobro kako igra ekipa Jedinstva pred punim tribinama gostiju :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: onda gostovanje u Banovicima gdje ce opet biti 3ooo tuzlaka i to kakvih :oops: ...plus da dodam danasnju pobjedu Rudara i direktnu borbu za prvo mjesto :crazy: :crazy:

Naravno ovo su samo realne cinjenice i nisu ravne vasoj euforiji vi i dalje proslavljajte titulu :beba: :bih:

VIDIMO SE :salut: :salut: :salut:
Ne proslavlja niko titulu samo iznosimo neka svoja ocekivanja, eto nas po 3 boda ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 apr 2014, 18:52

ALBOX je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Bratstvo sutra igra dosta oslabljeno (kako sam čuo zbog kartona),tako da ako izvuku remi bit će im kao pobjeda ;) Ali su u punom sastavu protiv vas u Gračanici.
Nema veze sto ce biti u punom sastavu protiv nas ja sam ubijeđen da ako sutra Bratstvo ne pobijedi (7 ili 6 bodova ce biti u minusu) nema vise nikakvih sansi za PL a tu lezi šansa Jedinstva i siguran sam da necemo izubiti čak što više moglo bi se lako do 3 boda
:mrgreen: izviniote biscani cestitam na kupo...pardon pobjedi u Capljini :clap: :clap: :clap:
A sta ako Bratstvo sutra" izvuce" bod u Lukavcu ;) 6 bodova, znaci stadion pun protiv Jedinstva ,gdje nece bioti mjesta ni za jednog navijaca Jedinstva ,a znamo vrlo dobro kako igra ekipa Jedinstva pred punim tribinama gostiju :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: onda gostovanje u Banovicima gdje ce opet biti 3ooo tuzlaka i to kakvih :oops: ...plus da dodam danasnju pobjedu Rudara i direktnu borbu za prvo mjesto :crazy: :crazy:

Naravno ovo su samo realne cinjenice i nisu ravne vasoj euforiji vi i dalje proslavljajte titulu :beba: :bih:

Jedno je igrati na stadionu od 10 000 ljudi a drugo na stadionu od 3000 ako ih i toliko bude, pa nas su odigrali utakmica pred 3000 ljudi vise nego vasi igraci ove sezone, ima jos igre nista nije gotovo, ali Rudar u PL nece to i ptice na grani znaju a ni vi takodje ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 12 apr 2014, 18:53

Toro86 je napisao/la:
Ne proslavlja niko titulu samo iznosimo neka svoja ocekivanja, eto nas po 3 boda ;)
Ma bujrum u grotlo Luka :thumbup:
niste ni prvi ni zadnji koji ove godine dolazi po tricu :twisted: :twisted:
zadnji koji su dolazili dobili su "dvicu" a eto potrudicemo da i vi imate isti docek :twisted: :twisted:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 12 apr 2014, 18:56

Eto ALBOX toliko si siguran, da mi ne bi bili prvi koji vam uzimamo tricu, ali iskreno, meni pobjeda protiv vas i ne treba. Mi sebi smijemo priuštiti taj jedan poraz. A čisto sumnjam da će SLoboda sve pobijediti do kraja, tako da možemo kiksati možda i dva puta. I ponovo bi bili prvi, opet još ima da se igra, ali u Gračanicu možemo i po bod ići.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 12 apr 2014, 18:58

ALBOX je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:

Rudar bi vrlo lako na kraju mogao najvise profitirati, al uglavnom iduce kolo ce dati puno odgovora bice neke stvari mnogo jasnije
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 apr 2014, 19:02

cestitke za pobjedu...ovo je veliki korak ka premijer ligi...ako pobjedite u gracanici to ce bit gotova prica...nadam se da cete makar dole kiksati ali vidjet cemo...ima jos da se igra i bit ce tu jos kikseva
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 12 apr 2014, 19:02

NKJ je napisao/la:Eto ALBOX toliko si siguran, da mi ne bi bili prvi koji vam uzimamo tricu, ali iskreno, meni pobjeda protiv vas i ne treba. Mi sebi smijemo priuštiti taj jedan poraz. A čisto sumnjam da će SLoboda sve pobijediti do kraja, tako da možemo kiksati možda i dva puta. I ponovo bi bili prvi, opet još ima da se igra, ali u Gračanicu možemo i po bod ići.
Eto super dodite po bod :D ...de se dogovorite hocete li jedinicuu,dvicu ili tricu :thumbup:
Sloboda ima laksi raspored od vas sigurno,Bratstvo najlaksi samo ne treba sutra izgubiti ;) ali da dodam u slucaju poraza na Lukama ,koji ce da se desi, Sloboda vam dise za vratom , a kako se vasi igraci nose sa pritiskom svi smo vidili u Tuzli ,kada ni udarca po golu niste napravili , al dobro de sad :salut:
VIDIMO SE NA LUKAMA :wave: :wave: :wave:

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 12 apr 2014, 19:02

NKJ je napisao/la:Eto ALBOX toliko si siguran, da mi ne bi bili prvi koji vam uzimamo tricu, ali iskreno, meni pobjeda protiv vas i ne treba. Mi sebi smijemo priuštiti taj jedan poraz. A čisto sumnjam da će SLoboda sve pobijediti do kraja, tako da možemo kiksati možda i dva puta. I ponovo bi bili prvi, opet još ima da se igra, ali u Gračanicu možemo i po bod ići.
Care ti nisi izgleda gledao tabelu i vidio da se je Rudar opasno ukljucio u igru za prvo mjesto, dakle porazom u Gracanica Rudar nam dolazi na 3 boda(troglavom trebaju igrati)
Zadnja izmjena: xxh2o, dana/u 12 apr 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 apr 2014, 19:10

ALBOX je napisao/la:
Eto super dodite po bod :D ...de se dogovorite hocete li jedinicuu,dvicu ili tricu :thumbup:
Sloboda ima laksi raspored od vas sigurno,Bratstvo najlaksi samo ne treba sutra izgubiti ;) ali da dodam u slucaju poraza na Lukama ,koji ce da se desi, Sloboda vam dise za vratom , a kako se vasi igraci nose sa pritiskom svi smo vidili u Tuzli ,kada ni udarca po golu niste napravili , al dobro de sad :salut:
VIDIMO SE NA LUKAMA :wave: :wave: :wave:
A hajde i ti i utakmica u Tz sta si vis dosadan, peres covjece ovdje, opra ljude koliko si dosadan, eto izgubicemo 5:0 u Gracanici i gotovo hajde sad razguli sa teme

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 12 apr 2014, 19:14

Simbolicno se vracamo na Luke :D ( prvi teren Jedinstva se nalazio u tom naselju u Bihacu, a i sadasnji je tu negdje :mrgreen: )
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 12 apr 2014, 19:14

LloriS je napisao/la: A hajde i ti i utakmica u Tz sta si vis dosadan, peres covjece ovdje, opra ljude koliko si dosadan, eto izgubicemo 5:0 u Gracanici i gotovo hajde sad razguli sa teme
:mrgreen: MIR SINE MIR :mrgreen: ima jos 7 dana imaces kada da se nerviras ,
tek nervoze kroz 8 dana :o :shock: :lol:

Samo lagano brate :thumbup: :wave: :wave: :wave:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 apr 2014, 19:19

ALBOX je napisao/la:
LloriS je napisao/la: A hajde i ti i utakmica u Tz sta si vis dosadan, peres covjece ovdje, opra ljude koliko si dosadan, eto izgubicemo 5:0 u Gracanici i gotovo hajde sad razguli sa teme
:mrgreen: MIR SINE MIR :mrgreen: ima jos 7 dana imaces kada da se nerviras ,
tek nervoze kroz 8 dana :o :shock: :lol:

Samo lagano brate :thumbup: :wave: :wave: :wave:
Jarane kakva crna nervoza zbog cega, molim te reci mi, pa ja uzivam boli me qrac i za bratstvom i za selom pored tuzle, kakva crna nervoza prvi na tabeli, imamo pravo na 1 kiks i o kakvoj ti nervozi pricac, a balavac jedan ajde pisaj i na spavanje :beba:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 12 apr 2014, 19:24

:lol: :lol: :lol: ide ta nervoza jel sine nemoj bice prelazna na :mrgreen:
citav Bbihac :mrgreen: :mrgreen:
i Jedno maaalo selo ima gotovo stanovnioka ko veliiiki bihac i to jedno malo selo ce da vas kosta prvog kkiksa :mrgreen: a onda dolazi drugi i :plac: :plac: :plac: :plac:

Hajd sad obrisi nos i izadi iz pjeska tajo te ceka na vratima :wave: :wave: :wave: :wave:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 apr 2014, 19:26

Dzaba ti i 100 hiljada ljudi kad ste predgradje Tz :lol: :lol: :lol: Samo opsuteno drug :beba: u usta i na spavanje kazem ti,

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 12 apr 2014, 19:26

Haj **** utakmicu,to cemo dobiti. Reci ti nama kakve su zene ? :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 12 apr 2014, 19:30

LloriS je napisao/la:Dzaba ti i 100 hiljada ljudi kad ste predgradje Tz :lol: :lol: :lol: Samo opsuteno drug :beba: u usta i na spavanje kazem ti,
Cak bih ti pozelio dobrodoslicu ali sumnjam da ce te roditelji pustiti tako daleko :beba: :P
ostali dobrodosli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zene djeca i nas imenovani velegradanin :kralj: :lol: :lol: :lol:
jaguar mali :lol: :lol: :lol: ostaje "doma" :nene:
hehe selo moje malo toliko bezobrazno da rusi bihac veeeeliki :clap: :clap: :mrgreen: :mrgreen:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 apr 2014, 19:31

ALBOX je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Dzaba ti i 100 hiljada ljudi kad ste predgradje Tz :lol: :lol: :lol: Samo opsuteno drug :beba: u usta i na spavanje kazem ti,
Cak bih ti pozelio dobrodoslicu ali sumnjam da ce te roditelji pustiti tako daleko :beba: :P
ostali dobrodosli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zene djeca i nas imenovani velegradanin :kralj: :lol: :lol: :lol:
jaguar mali :lol: :lol: :lol: ostaje "doma" :nene:
hehe selo moje malo toliko bezobrazno da rusi bihac veeeeliki :clap: :clap: :mrgreen: :mrgreen:
:clap: :clap: ja imam gostovanja, koliko ti nisi domacih utakmica odgledao ali ajde razumijem ja balavce, kad pocnu buncati u ove "kasne sate" :beba: :beba:

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 12 apr 2014, 20:17

ALBOX je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:
Ma bujrum u grotlo Luka :thumbup:
niste ni prvi ni zadnji koji ove godine dolazi po tricu :twisted: :twisted:
zadnji koji su dolazili dobili su "dvicu" a eto potrudicemo da i vi imate isti docek :twisted: :twisted:
cuj grotlo :lol: mnogo si smijesan, a vidjeti cemo po sta dolazimo iduce sedmice ;)

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 apr 2014, 21:17

Ima li neko snimak gola u Capljini ?

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 12 apr 2014, 22:51

Mene uopšte poraz protiv Bratstva neće zaboliti. U slučaju ako izgubimo. Izgubili smo i protiv SLobode, pa šta sa tim, prvi smo i dalje, i to je to. Tako i kad protiv Bratstva izgubimo, prvi smo i dalje. Znači samo polako. Ne nasjedati na ovakve priče, i to je to.
Sutra samo da vidimo kako će Bratstvo završiti i to je to. Volio bih da ih Radnički dobije, pa nek mi onda izgubimo 5 0.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.