AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 03 feb 2010, 17:21

A_d_0 je napisao/la:vjerujte strah me svake utakmice pogotovu gostujuce. imam osjecaj da ce se niz losih rezultata nastaviti. molim Boga da taj Adiyah nesto odigra i Mancini al iskreno nemamo nikakve sanse za skudeto. Inter se samo pojacava evo doveli Marigu iz Parme iako imaju 18 extra igraca a mi imamo 6-7 i opet nista nedovodimo. BERLOUSCONI OUT,SEIK IN!
ne kontam ovu logiku nikako, šta mene briga koga je inter doveo, to pratim kao i koga je leotar doveo, druga stvar nikad nebi želio da dođe bilo koji milijarder i da milan funkcioniše tako da svake sezone napravi 100-200 miliona duga i onda taj lik razliku plati iz svog džepa, jer tako fudbal neće više funkcionisati (bar su tako iz uefe najavili), način je da se posluje pozitivno i na tome se sad radi, naravno da je tako puno teže uspjeti ali to je jedini ispravan put,a svi što pljuju berlusconia možda ne znaju da je milan za vrijeme njegove vladavine osvojio 5 puta titulu prvaka evrope-malo li je
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 feb 2010, 17:47

tony-mortale je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:vjerujte strah me svake utakmice pogotovu gostujuce. imam osjecaj da ce se niz losih rezultata nastaviti. molim Boga da taj Adiyah nesto odigra i Mancini al iskreno nemamo nikakve sanse za skudeto. Inter se samo pojacava evo doveli Marigu iz Parme iako imaju 18 extra igraca a mi imamo 6-7 i opet nista nedovodimo. BERLOUSCONI OUT,SEIK IN!
ne kontam ovu logiku nikako, šta mene briga koga je inter doveo, to pratim kao i koga je leotar doveo, druga stvar nikad nebi želio da dođe bilo koji milijarder i da milan funkcioniše tako da svake sezone napravi 100-200 miliona duga i onda taj lik razliku plati iz svog džepa, jer tako fudbal neće više funkcionisati (bar su tako iz uefe najavili), način je da se posluje pozitivno i na tome se sad radi, naravno da je tako puno teže uspjeti ali to je jedini ispravan put,a svi što pljuju berlusconia možda ne znaju da je milan za vrijeme njegove vladavine osvojio 5 puta titulu prvaka evrope-malo li je
mene proslost uopste ne interesuje ja kao i svi navijaci zelimo TITULE i to sada. a cuj sta me briga koga Inter dovodi. Normalno da me je briga jer oni su sa nama u ligi i ako se budu oni pojacavali a mi ne necemo mi vidjet skudeta narednih 20 godina.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 feb 2010, 18:05

berlusconi jeste najuspješniji vlasnik/predsjenik milana kao i ovaj sadašnji menadžment uopće. to stoji. ali u zadnje vrijeme baš se i ne investira nešto posebno. šta je npr. za berlusconija dati 50m eura za transfere? procjenjuje se da je težak oko 10 milijardi eura pa je za njega ovo prava sića. za te pare+one koje su predviđene za transfere milan bi imao vrlo jaku ekipu i mogli bi dovesti džeku, hernanesa i krasića. naravno i pokojeg talentovanog beka.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 feb 2010, 20:05

druga utakmica na Viareggio cupu i druga pobjeda, danas sa 6-0 primavera pobjedila ekipu
Esperia Viareggio, al mali Beretta poludio opet 3 gola postigao i sad je prvi strijelac turnira sa 6 golova :D
a druga stvar je možda i nešto najbolje što se može desiti milanu, rubin kazan navodno ponudio 8 m € za Kaladzea, dajte ga za 5 i još pošaljite i odda i favallia

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 feb 2010, 20:35

tony-mortale je napisao/la:druga utakmica na Viareggio cupu i druga pobjeda, danas sa 6-0 primavera pobjedila ekipu
Esperia Viareggio, al mali Beretta poludio opet 3 gola postigao i sad je prvi strijelac turnira sa 6 golova :D
a druga stvar je možda i nešto najbolje što se može desiti milanu, rubin kazan navodno ponudio 8 m € za Kaladzea, dajte ga za 5 i još pošaljite i odda i favallia
ne ne da bi poslali odda i favallia mi moramo platit nekom.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 05 feb 2010, 01:40

tony-mortale je napisao/la:druga utakmica na Viareggio cupu i druga pobjeda, danas sa 6-0 primavera pobjedila ekipu

Bas danas procita ovo ,pa kontam da nije stamparska greska :) Ipak se ukazalo svjetlo na kraju tunela :D
Dajte ga dzaba, pojacajte ekipu :) i spakujte zajedno favalija, mozda im jedan oruzar treba,pa moze dati ruke
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 feb 2010, 16:44

novi spozorski ugovor ac milan potpisao sa fly emiratesom, 15 m € godišnje, to je za 5 m više nego što daje sad bwin, plus neke špekulacije da će taj šeik vlasnik emiratesa kupiti i paket dionica kluba, al i bez toga extra potez, potpisano na 4 godine znači sigurnih 60 m plus neke premije srazmjerno rezultatima, sad se opet forsira ta priča za džeku na ljeto, al to sam dosad čitao barem 100 puta tako da o transferima ne vjerujem više ništa dok ne vidim igrača na pretstavljanju u milanu kako drži crveno-crni dres

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2010, 21:40

jeli Milan skupio lovu za dijamanta :D ....pa ko da je 150mil transfer pa nesto skupljate :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 06 feb 2010, 00:04

dosao mancini na posudbu, 6 mjeseci... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 feb 2010, 00:10

edotm87 je napisao/la:dosao mancini na posudbu, 6 mjeseci... ;)
edo znaju ljudi :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 feb 2010, 01:27

Saurman je napisao/la:jeli Milan skupio lovu za dijamanta :D ....pa ko da je 150mil transfer pa nesto skupljate :D
nije on roba na pijaci, zna se kad takvi igrači prelaze, a to je ljetni prelazni rok, znači možeš ti sad dolaziti svaki dan i provokatorski postavljati takva pitanja, al prelazni rok je završen a wolfsburg ga nije prodavao do kraja sezone, a ni na ljeto ga ne očekujem ako ga ne daju za manje od tih 40 m € jer tih para ne vrijedi niko, pa tako ni on, to samo real madrid može tako glupo poslovati pa davati para koliko ko zine, kad će kaka njima isplatiti 65 miliona eura uloženih a milanu je 8 miliona koliko su ga platili sao paolu isplatio barem 10 puta, benzeme i xabi alonse po 35 m da ne spominjem, pa ti sad skontaj ko je tu budala a ko pametan :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 feb 2010, 13:05

tony-mortale je napisao/la:
Saurman je napisao/la:jeli Milan skupio lovu za dijamanta :D ....pa ko da je 150mil transfer pa nesto skupljate :D
nije on roba na pijaci, zna se kad takvi igrači prelaze, a to je ljetni prelazni rok, znači možeš ti sad dolaziti svaki dan i provokatorski postavljati takva pitanja, al prelazni rok je završen a wolfsburg ga nije prodavao do kraja sezone, a ni na ljeto ga ne očekujem ako ga ne daju za manje od tih 40 m € jer tih para ne vrijedi niko, pa tako ni on, to samo real madrid može tako glupo poslovati pa davati para koliko ko zine, kad će kaka njima isplatiti 65 miliona eura uloženih a milanu je 8 miliona koliko su ga platili sao paolu isplatio barem 10 puta, benzeme i xabi alonse po 35 m da ne spominjem, pa ti sad skontaj ko je tu budala a ko pametan :lol:
realna cijena Dzeka je po meni 25mil.samo treba da odriješi kesu tata Berluskoni.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 feb 2010, 15:25

i po meni je to realno pa možda čak i 30, a 25 je milan još ljetos davao, al švabama je to malo, pa su davali 25 + huntelar što je po meni previše al ga opet ne daju, pa ni ja da se pitam u milanu nebi dao da me ucjenjuju, nek oni njega slobodno prodaju u city ako mogu i za 100 miliona

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 feb 2010, 13:38

Ronaldinho zamalo osato bez 800 hiljada eura :o :o :o
Hakeri napali njegov bankovni račun , banka zadnju minutu spasila stvar i otkrili hakera.
Pljačka neuspjela.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 feb 2010, 14:16

Mancini odma od pocetka :)

BOLOGNA-MILAN: LE FORMAZIONI
07/02/2010
BOLOGNA: Colombo; Raggi, Portanova, Moras, Lanna; Buscè, Mudingayi, Guana, Modesto ; Gimenez; Di Vaio.
MILAN: Dida; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Mancini, Ronaldinho, Borriello.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 feb 2010, 15:46

bambina je napisao/la:Ronaldinho zamalo osato bez 800 hiljada eura :o :o :o
Hakeri napali njegov bankovni račun , banka zadnju minutu spasila stvar i otkrili hakera.
Pljačka neuspjela.
ima sreće....mogli su ga podobro olakšati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 feb 2010, 15:54

poluvrijeme u bolpnji 0-0, milan bolji al niko ne trči, mancini ništa posebno nije pokazao, ronaldinjo se slabo kreće, jedino se pirlo fakat trudi i ima ga po cijelom terenu, bolonja se brani i igra na kontre, svi znamo da milan nema protuigru za to, mancini je valjda zbog toga doveden da probija po krilu i nabacuje, ali ništa od toga, bolje da je becks počeo bar bi imao poneki dobar centaršut.
Interesantna stvar je da danas milan igra u crvenim šorcevima, prvi put nakon 1999. vidim nešto mi neobično ;)
teško će milan sa ovakvom igrom danas do pobjede, al hajd da vidim ima li leonardo za ponuditi išta drugo osim ove 4-3-3 koja zapravo to i nije već je 4-5-1 jer ni ronaldinjo ni mancini ništa ne pomažu borielu u napadu

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 feb 2010, 17:02

0-0 naravno, džaba lopta 70%, džaba 2 prečke, još 2-3 extra šanse, kad se protivnik brani milan jednostavno nemože zabiti gola, treba osigurani mjesto u LP dogodine jer i to nije sad sigurno, a na ljeto bez 4-5 novih igrača nema ništa,

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 feb 2010, 19:20

Ma komplikujete previse,nemate zavrsne lopte,sve extra igra nema sta,ali dodje se do 16 i onda se petlja,i tako se gube lopte..Manicni bi mogo biti fino pojacanje...Pirlo jedini nesto pokusavo,mozda je i Huntelar trebo od pocetka vise je pokazo ono sto je igro nego Borrielo u 90 minuta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 feb 2010, 19:29

osteceni za penal cist je bio,mancini kritican,2 precke jbg,borielo jos kriticniji od prvog navedenog,potrebno 100 milioncica da bi se borili za skudeto jer je sada inter svjetlosnu godinu ispred nas. kratko jasno!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.