Ima itekako. Između dva zla, biraš ono manje. Sa klasičnim desnim krilom bi to sve izgledalo bolje. Slažem se.Ajax je napisao/la:To se sve slazem sa tobom. Kako ces Ibisevica stavit na klupu. A po drugoj strani ima itekakve logike igranje sa pravim krilom ( Hajrovic/Stevanovic ) i zgusnutim veznim redom. Jer nam je time jaca sredina i obrana. A i Hajrovic je u stanju zabiti gol iz vece udaljenosti, zar ne ??HariTz je napisao/la:
Ako je greška da Ibišević bude starter na desnom krilu, grehota je i da bude na klupi, e to je problem. Nama bi 12 igrača leglo ko budali šamar![]()
Ali o kakvoj matrici ti govoris ?? Kod mene licno, ili generalno ??
Cuj matrica Stevanovic bi bio vodonosa u Galati. Nevjerovatno.![]()
Nego sta bi bio ?? Da nebi imao ulogu kao Hajrovic ?? Ako je neko po meni nedovoljno dobar igrac onda je to matrica ??
Generalno govorim. Npr, pljuju Spahića da uzdignu Misketa, pljuju Pandžu zbog Vranješa (Ognjena) i tako slično. To je moronski po meni. Stevanović da je zadržao onu formu, ko zna da li bi bio ispred Ize? Po meni je Izet napravio moronski transfer pred SP. Ko zna u kakvoj će formi ga dočekati, možda Stevanovic bude u boljoj formi, ko zna..