FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Vracaj hejnkesa iz pemzije
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ma šta bilo šećerbeju zar ovo nije nova sila, nova jačina-nejač, posjedi i tačna dodavanja 90 procenatasekerbay je napisao/la:Al imamo posjed
Yebo li im on majku
Bayern mi je bilo draže gledati i za vrijeme Jurgena Klinsmanna, ovo je s*anje od fudbala
Ako Pep Guardiola vrijedi 14 mil. godišnje onda Kloop vrijedi 28 mil.
Al' bas mi ovo ide na ku*ac. Osvojili ligu i hajmo sad teferic, boli ih tuki. Neozbiljni su a toga me je strah, da se ne prenese i u LP.sekerbay je napisao/la:Al sto ne trce
U dortmundu smo ih toliko razbili da su izgledali ko amateri
Sad se vuku ko zgazene kuje
S gvardom doso i ciganluk
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- el-fighter
- Kontakt:
Uh sta nam ljudi uradise u sred Minhena. Svaka cast
Ovi nasi kao da su u 3 izasli i iz prve smjene rudnika i dosli da igraju tekmu. Sve ko prebijene macke. Razumljivo je da smo vec osvojili titulu i da vise nema motiva da se gine svaku utakmice, ali odigrati ovako lose je ispod svakog ocekivanja.
Ovi nasi kao da su u 3 izasli i iz prve smjene rudnika i dosli da igraju tekmu. Sve ko prebijene macke. Razumljivo je da smo vec osvojili titulu i da vise nema motiva da se gine svaku utakmice, ali odigrati ovako lose je ispod svakog ocekivanja.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
martinez i dante katastrofa. ne znas ko je gori .oni su najveca sansa reala...
a svajni isto pao u formi, ne prepoznatljiv je. dok se okrene uzmu mu loptu.
a svajni isto pao u formi, ne prepoznatljiv je. dok se okrene uzmu mu loptu.
pi.
Ma šta bilo šećerbeju zar ovo nije nova sila, nova jačina-nejač,
bio sam u zabludi
Moram se loma korigirat
U drugom pv svajn bio odlican
I groce je bio dobar u drugom
Ostali kante
bio sam u zabludi
Moram se loma korigirat
U drugom pv svajn bio odlican
I groce je bio dobar u drugom
Ostali kante
Ovo je sramotan pristup utakmici, pa dan te yebo vuku se ko mrtvaci po terenu.
Svi su podbacili a ukoliko ovako nastave do kraja prvenstva neka idu u pm.
Svi su podbacili a ukoliko ovako nastave do kraja prvenstva neka idu u pm.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo im se može oprostiti samo ako klempo završi u Minhenu.U svakom drugom slučaju, sramota! 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jednostavno ljudi su usli sa vecim motivom...i imali su vecu zelju za pobjedom...poraz je visok ali bolje sto je sad dosao nego protiv Reala...samar u pravi cas...najvise me nerviralo ono silno vracanje golmanu, u kome prednjaci Dante...vidjelo se cim je Kroos usao,povezao je donekle igru...valja nam se namuciti ova posljednja 4 kola...
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Tejk iz izi.
Ne treba puno komentarisati današnju igru, rezultat valjda dovoljno govori. Al' opet, nije kraj svijeta.
Još nismo izgubili bitnu utakmicu, to je najvažnije.
I da, bolje i Buyten nego Javi na stoperu.
In Pep we trust!
Ne treba puno komentarisati današnju igru, rezultat valjda dovoljno govori. Al' opet, nije kraj svijeta.
Još nismo izgubili bitnu utakmicu, to je najvažnije.
I da, bolje i Buyten nego Javi na stoperu.
In Pep we trust!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Fali Uli Hoeness. 
- el-fighter
- Kontakt:
Sad bi bilo jedno kratko predavanje u svlacionici. Sljedecu bi protiv Braunschweiga uzorali teren od do.Bilall je napisao/la:Fali Uli Hoeness.
Velež do groba života mi moga
E **** ga ja mislio ti imas asa u rukavu kad ti ono... helem nejse ja ti jedoo postavljam pitanje ti skroz nesto drugo.Nista konkretno.BavaracZenica je napisao/la:Da je njih dobit jele nakon5 godina na svom terenu
Nije bitno, et ti si iznjeo jace argumente, izdominiro si, nije klasik, etooo SVE ok..ja sam pogresio Klasik je utakmica sa Nurmbergom..
Buraz ja ne branim Dortmund, ali ekipa kroz historiju nam je zadavala velike probleme, utakmice su bile strasne za gledat, mislim u pozitivnom smislu, uvijek pune naboja..
Ako jedan Uli Henes ili Franc kaze da je ovo klasik.. DAJ ALLAHA TI onda se skuliraj.. pa nemojjj evo i gubimo radi tebe bolan..
pa sto takoo hahahahha
lud si PEPE![]()
![]()
![]()
![]()
p.s citiram tvoje rijeci da su klubovi tu negdje igracki ,finacijski ,organizaciono ,infrastrukturno da su to dva tima koja su dugi niz godina u samome vrhu i vecim djelom su odluivali prvaka u raznim takmicenjima da postoji rivalstvo na tim poljima koje vremenom prerasta u klasico.Ali zato danas svaka susa odigra dvaije tri sezone dobro i e to nam klasika
OVO SVE STO SI TI SAD NAPISAO, NE ZNAM JEL SAD TI BRANIS TEZU DA JE OVO KLASIK ILI JA
hem Dortmund ima igracki kadar koji se moze nosit sa nasim, mozda ne moze ovu sezonu al mogao je prosle, organizaciono su jaki, finasijski takodjer
to i jesu dva tima koji evo vec godinama dominiraju u vrhu i samo se smjenjuju..
pustii nisi ti kriv
Kazjzer i uli kazu zato sto zadnje dvi tri godine konstanto pumpaju navijacima bayerna o nekakvom klasiku i dosta raje je to povjerovalo ,a danas naci normalnu sportsku novinu mediji ti je kao naci iglu u plastu sjena .
jesi ti svjestan sta pricas (hem Dortmund ima igracki kadar koji se moze nosit sa nasim, mozda ne moze ovu sezonu al mogao je prosle, organizaciono su jaki, finasijski takodjer)
p.s:Samo da kazem da sam se veceras jedno najmanje 20 puta sjetio peopve uze i sire katalonske familije ,a takodje i familije dobrog djela nasih igraca nisu bile zaobidjene ,tekmu sam prestao gledati izlaskom noera
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 12 apr 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
Bolje sad nego u polufinalu. Razbise nas ljudi i svaka im cast na tome.
Ovako odigrat' protiv najveceg rivala u BL. je neozbiljno i bezobrazno.
I da svakako po 6516 put Martinez nije za stopera protiv jacih ekipa, danas su radili sta su htjeli s njim.
Ovo im je prvi i zadnji put da odigraju ovako...
Ovako odigrat' protiv najveceg rivala u BL. je neozbiljno i bezobrazno.
I da svakako po 6516 put Martinez nije za stopera protiv jacih ekipa, danas su radili sta su htjeli s njim.
Ovo im je prvi i zadnji put da odigraju ovako...
A jeste li vidjeli pepovu taktiku
Bas koda je iso da izgubi ne bi l razbudio pic.kice
Zadnja linija sa 3 igraca od kojih je jedan martinez
ako ih ne pregaze u finalu kupa ima da razbijem yebeni skajov resiver i prestanem pratit pic.kice
Kojeg ce meni qrca da se nerviram zbog mindza
ako ih ne pregaze u finalu kupa ima da razbijem yebeni skajov resiver i prestanem pratit pic.kice
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tako je Sekerbay samo pobjeda u finalu kupa ga može izvaditi iz ovih današnjih govanasekerbay je napisao/la:A jeste li vidjeli pepovu taktiku
-
thomashasler
- Kontakt:
Bayern sam uvjek gledao sa zarom, dlanovi se znoje, drhtanje radovanje...nek ove godine sve opet osvoje meni se ove godine Bayernova igra ne svidja, islo je to da i imaju rezultati al...Pep je Pep i on ce furat po svome, ovo je sramota danas a bilo je pitanje samo kad ce se desiti i desavat ce se jos, Mancester smo prosli nafaka vjerujte prva tekma welbek druga runi uhhh kolko propuha ima nasa odbrana i bez Martineza a tek kad je on stoper auuuuu. Napred fuj koja dosada i smaranja, pa na prste ruke se mogu nabrojat kontre koje je Bayern napravio u 2014, nema agresivnosti nema zara, i budite sigurni da Ligu prvaka necemo odbraniti ma kolko se nadali i sebe uvjeravali, ovakav Bayern NE I NE. A sve je krenulo niz brdo jos od M.City doma od tada sve je na neko guranje, izbacimo Arsenal kojeg u Engleskoj nabijaju svi malo veci i jaci klubovi, pravi se na njima gol razlika, Mancester isto ni jednu tekmu jacu nije pobjedio ni kuci ni vani i to je na silu, e sada Real bgm tesko s ovakom igrom kakva je u zadnja vrijeme, al nesto je vazno IMAMO POSJEDDDD JESSSS **** IM BARCA TEKE SVIMA, GLAVNO JE ONO KAD JE DOSAO ON CE SE BAYERNU PRILAGODIT KAKO DA NE

Re: Odg: FC Bayern München
Ma polako Sekerbay bez nerviranja..bit ce to na kraju sve ok...zalaganje ce u finalu kupa biti potpuno drugacijesekerbay je napisao/la:A jeste li vidjeli pepovu taktiku
Ovo je jedina utakmica da sam nakon primljenog gol prebacio tekmu, i da sam na kraju provjeri samo rezultat......
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.