FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 12 apr 2014, 22:25

Ovi sto su gledali prenos, je li to kristic malog Sadikovica prozvao Denisom ?

3 gola nase djece i Stanica, covjek ne moze biti nezadovoljan kako god da se odigralo. Nema Svrake i u 2 utakmice 7 golova, slucajnost ? :rol:
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 12 apr 2014, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

plava laguna
Kontakt:

Post Postao/la plava laguna » 12 apr 2014, 22:26

FKS1946 je napisao/la:
katalinskiosim je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?
Da sam pitar ja nebi imo sna, nebi spavo ja, zbog tog ŽELJE. :opaopa:

Sto se tice utakmice ja sam prezadovoljan i ponosan. Valjda cemo osvojiti titulu ali najbitnije je da napunimo grbavicu protiv mladosti i da ovim momcima stavimo da znanja da smo uz njih bez obzira na krajnji ishod prvenstva.
Jedino da Ljuba Alicic ponovi koncert, mozda bi je onda napunili :wave:
Ma bolje i Ljuba nego Jablan i Rudonja,culi smo juce rekordna posjeta u istoriji PL BiH na tekmi Sarajevo-Zvijezda, idi bolan na temu FK Sarajevo i ne pisi gluposti ovdje.
HADIS ZUBANOVIC

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 12 apr 2014, 22:27

Olimpik je danas zapeo protiv nas...onaj tko prica o namjestanju pojma nema i nije gledao utakmicu.Finale kupa je bilo namjesteno prosle godine i tu nema sta(navodim primjer),ali ovo danas je sasvim druga prica.Noseni navijacima danas odlicnim,stisli smo se i navijali do kraja,nosili Plave do pobjede.Postigli smo dva eurogola koje nam mnogo znace,a pogotovo akterima tih golova,nasim djecacima i junacima danasnje tesko izborene pobjede.Olimpik je imao priliku da povede sa dva nula,ali nije iskoristio i igrali su dobro usudjujem se reci nikad bolje protiv nas sve do tog treceg gola.Svi su bili na nivou zaista,ali jedno ime cu posebno spomenuti,a to je Srdjan Stanic.Hodzic nije nas i necu ga spominjati u kontekstu najboljeg,ali Stana je primjer kako se igra za Zelju,kako se bori momak,pa vrijedi platiti kartu samo zbog njega i on me kupio igrama u zadnjih godinu i pol.Ako je Avdica Vrsajevic bolji igrac od njega ja cu sebi ruku odrezat.Onaj idiot ne prati nas fudbal nikako...Stana majstore kapa do poda ;) Svi pricamo o transferima Svrake,Zole,Jamaka,Kerle itd...a rijetko ko spomene Stanu,a nesto sam ubijedjen da ce on napraviti neki pristojan transfer u narednom periodu.
Borba se nastavlja i potjera za Zrinjom.... :wave:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 12 apr 2014, 22:29

zumba je napisao/la:FKS 1946 Ne volim kad neko pise joj idi na svoju temu pa pisi,sta ovdje dolazis itd.,al ti stvarno pretjerujes.Sta ti je bolan,pa Zeljo pobjedio ni prvi ni zadnji put,jos ces se ti toga nagledat,al eto valjda se malo teze navikavas sta li !?
Prica ti je glupa cuj Ljuba Alicic,kad je to Kosevo zadnji put bilo puno ( izuzmemo li koncerte i reprezentaciju) ? Ja cu ti reci,protiv Newcastlea!

Sto se tice utakmice,iskreno sam prizeljkivao da ne kazem ocekivao jedan ovakav rezultat protiv ovako jakog protivnika,pogotovo protiv njih onakvih nalozenih u prvom poluvremenu.Izgubili su dah,u prvih pola sata su vec ispuhali a nasi sa napola odradjenim pripremama melju do 90. minute.Velike zasluge za to idu Manijacima,strasno navijanje danas iako nije bilo bubnja :clap: Protiv Obarske ne ocekujem laganu utakmicu,ali naravno da mislim da cemo pobjediti,sa ovim oporavljenim igracima izgledamo puno ozbiljnije nego na pocetku polusezone.Danas svi hvale Aru i Stanica,ja bih izdvojio Kerlu. Bravo majstore,odlicna utakmica,nekoliko rizicnih poigravanja iz svakog izasao kao pobjednik :thumbup: Deda mi se malo pogubio danas,ali necemo mu zamjerit borio se,ali sigurno da moze puno bolje,pokazao je to protiv likCea.Jos jedna bitna stvar koja nam je sigurno pokvarila igru za 30-40 % u prvom poluvremenu a to je KATASTROFALAN TEREN.Ljudi ja ne bi dozvolio da se liga uopste igra na onakvom terenu.Dovode pojacanja imaju novac,pa dajte onda uredite malo teren.Imao sam dojam da je neravan i grbav,a uz to jos i suh. :!: :?: Zabiberili smo ga Nijazu koji je digao cijene ulaznica(skoro pun stadion),koji je nalozio igrace da ginu(smjestili mu 4 komada),a naravno i komsinicama koje su ocekivale kiks starijeg rivala :nene:
Mladost sutra ako dobije Viteza u sta ne sumnjam,vjerovatno ce osigurati opstanak tako da sumnjam da ce nesto posebno pokazati na Grbavici.Nakon ovog poraza od Borca sumnjam da Rudar moze u narednim kolima nesto vise napraviti tako da vjerovatno imamo i drugu ekipu uz Leotar koja ispada iz lige..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 apr 2014, 22:36

Cestitke igracima na danasnjem zalaganju i igri.
Borba za titulu se nastavlja i bit ce neizvjesna do kraja i nema potrebe dizati euforiju i stvarati neki pritisak.Trebamo biti sretni da smo sa svim problemima dosli uopste da se borimo za titulu.Mislim da su za nas uspjeh najzasluznije one naocale, sa onih 20 KM smo kupili ovu tekmu a nesto je ostalo za jos jednu, dvije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2014, 22:44

ŠAMPIONI ! :clap: :clap: :clap: :clap:
Ja te volim, volim Željo..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 apr 2014, 22:45

gio10 je napisao/la:ŠAMPIONI ! :clap: :clap: :clap: :clap:
Polahko ima jos da se igra, kolo po kolo :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 apr 2014, 22:48

Samo sad gledati svoja posla!

;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 apr 2014, 22:49

Ma zezam se malo. Al prpa hvata naše konkurente, to mi se sviđa. Osjetili su svi da je ovo onaj pravi Željo, da su do pretprošle utakmice sve bile pripreme koje se nisu uradile kako treba. Samo da ne bude kasno :pray:

Sve u svemu, ako Zrinjski pobijedi sve do kraja, onda stvarno treba čestitati ljudima.
Ja te volim, volim Željo..

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 apr 2014, 22:49

Ko je onaj igrač Olimpica koji je sam prišao sudiji i rekao da mu da žuti karton negdje sredinom prvog poluvremena? Svaka čast za fair play :bow:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 apr 2014, 22:50

FKS1946 je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?

:rol: :rol:
Skupa ti karta, neces Nijazu da punis dzepove, ili te neka glavobolja uhvatila, jesam u pravu ?

A u cemu je furka da vasa uprava za sve moguce stvari koje se dese na stetu sarajeva okrivi Zelju? u cemu je furka da nas godinama prozivate za raznorazne stvari i da nas prije svake godine perete na ruke sa vasim obecanjima i najavam ???? STO TRAZITE TO I DOBIJETE ;)
=\_1921_/=

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 apr 2014, 22:56

danas Dedic najlosiji ako sam dobro upratio a Stanic :clap: :clap:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 apr 2014, 22:58

Zlata vrijedna pobjeda, sad protiv Mladosti pokazati momcima da smo uz njih, a onda protiv Veleža ginuti jer nam je pobjeda tamo neophodna. Sad ostaje zal sto nismo Čeliku i Leotaru zabili jos golova, siguran sam da smo u te dvije utakmice mogli zabiti jos 3 gola da smo nastavili igrati u punom tempu, sada bi razlika bila u 3 gola pa bi se to i moglo stici, ali ovako tesko.

Bogicevic i Zeba odlicno odradili ono sto se od njih trazilo :mrgreen: Vise puta smijesne pogreske obojice, ali to se i ocekivalo nakon svega sto im je Željo dao.
FKŽ !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 12 apr 2014, 23:00

Igoreeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 apr 2014, 23:06

Buu je napisao/la:Ovi sto su gledali prenos, je li to kristic malog Sadikovica prozvao Denisom ?
pogledam ovaj go Sadikovica i govori prvi go u dresu Zelje ove sezone a kontam zar nije dao Leotaru go , novinar i po :lol: :lol:

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 12 apr 2014, 23:22

Joj i mi se blamiramo s ovim, hajd' što štimamo ali ovako ofirno 1:4 da štimamo bezobrazno, Lutvo ako je do tebe stidi se kuknjava :beba: :rol:
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je 1921 :twisted:
UEFA=MAFIA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 apr 2014, 23:25

Jos 4 kola do kraja, 12 bodova u igri. Mozemo hladno uzeti titulu aBd, a moze se desiti da budemo cetvrti, ne daj Boze. I u ovim trenucima euforije ne smijemo zaboraviti da ova komplikovana situacija na tabeli moze lako ici i protiv nas na kraju. Svaka iduca utakmica je kljucna i tako se trebaju ponasati i igraci i navijaci.

Iduca tekma, Mladost na Grbavici. Covjek vise ne zna jesu li gore ekipe davljenici ili ove koje dodju rastereceno. Mladost nije losa ekipa, a nece imati neki pritisak. Ipak, mi smo ti kojima pobjeda treba, mi smo ti koji se borimo za titulu i mi smo ti koji moramo igrati od pocetka za 3 boda, rezultat uz podrsku valjda nece izostati.

Velez u Vrapcicima. Utakmica ciji rezultat moze zavisiti od pristupa domacina. Ako ljudi odigraju 100% nabrijano, mi cemo morati odigrati kako treba svih 90 minuta da bi se nadali pobjedi. Ako ekipa bude kompletna kao danas sto je bila i ako bude borbena kao danas, onda ne zavisimo od Veleza, pobjeda je tu.

Derbi. Tu je sve moguce. Realno, tu nema favorita. Taman da im ne bude trebalo ni za sta (a trebat ce im), bit ce maksimalno motivisani da se vade kod navijaca tako sto ce nas zajebat. Ipak, igrali smo dvije tekme s "novim" Sarajevom i u obje smo imali zrelije sanse, ne vidim razlog zasto tako ne bi bilo i sada.

Rudar u Prijedoru. Do zadnjeg kola ce oni biti otpisani po mojim procjenama. U toj konstalaciji snaga, imamo ogromne sanse za pobjedu.

4 pobjede-titula. Zrinjski nece dobiti Veleza u Vrapcicima i Olimpika na Otoci, 100%. Sve ispod 4 pobjede dovodi titulu u pitanje i igraci tako moraju i razmisljati. Nema posustajanja do kraja, idemo po titulu 3. sezonu u nizu. U ovoj ligi je vecini misaona imenica uvezati tri pobjede, a mi mozemo tri titule, koja gotiva. :cool:
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 12 apr 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 apr 2014, 23:27

Igoreeeeeeeeee zagrli seeeee. Ovako se bori za klub, pa tracanje igraca prema Dini poslije golova i medjusobno bodrenje, Kerla danas kao tenk, a pitarima mahanje :P
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 12 apr 2014, 23:40

Ocekujem Armina na slijedecem spisku Saje, igra strasno. Svaka im cast na danasnjem zalaganju, Stanic je sve pokrenuo :thumbup:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 apr 2014, 23:42

Steta samo sto nece moci stici vagnera pa da bude najbolji strijelac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”