3 gola nase djece i Stanica, covjek ne moze biti nezadovoljan kako god da se odigralo. Nema Svrake i u 2 utakmice 7 golova, slucajnost ?

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ma bolje i Ljuba nego Jablan i Rudonja,culi smo juce rekordna posjeta u istoriji PL BiH na tekmi Sarajevo-Zvijezda, idi bolan na temu FK Sarajevo i ne pisi gluposti ovdje.FKS1946 je napisao/la:Jedino da Ljuba Alicic ponovi koncert, mozda bi je onda napunilikatalinskiosim je napisao/la:Da sam pitar ja nebi imo sna, nebi spavo ja, zbog tog ŽELJE.FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?![]()
Sto se tice utakmice ja sam prezadovoljan i ponosan. Valjda cemo osvojiti titulu ali najbitnije je da napunimo grbavicu protiv mladosti i da ovim momcima stavimo da znanja da smo uz njih bez obzira na krajnji ishod prvenstva.
Mladost sutra ako dobije Viteza u sta ne sumnjam,vjerovatno ce osigurati opstanak tako da sumnjam da ce nesto posebno pokazati na Grbavici.Nakon ovog poraza od Borca sumnjam da Rudar moze u narednim kolima nesto vise napraviti tako da vjerovatno imamo i drugu ekipu uz Leotar koja ispada iz lige..zumba je napisao/la:FKS 1946 Ne volim kad neko pise joj idi na svoju temu pa pisi,sta ovdje dolazis itd.,al ti stvarno pretjerujes.Sta ti je bolan,pa Zeljo pobjedio ni prvi ni zadnji put,jos ces se ti toga nagledat,al eto valjda se malo teze navikavas sta li !?
Prica ti je glupa cuj Ljuba Alicic,kad je to Kosevo zadnji put bilo puno ( izuzmemo li koncerte i reprezentaciju) ? Ja cu ti reci,protiv Newcastlea!
Sto se tice utakmice,iskreno sam prizeljkivao da ne kazem ocekivao jedan ovakav rezultat protiv ovako jakog protivnika,pogotovo protiv njih onakvih nalozenih u prvom poluvremenu.Izgubili su dah,u prvih pola sata su vec ispuhali a nasi sa napola odradjenim pripremama melju do 90. minute.Velike zasluge za to idu Manijacima,strasno navijanje danas iako nije bilo bubnjaProtiv Obarske ne ocekujem laganu utakmicu,ali naravno da mislim da cemo pobjediti,sa ovim oporavljenim igracima izgledamo puno ozbiljnije nego na pocetku polusezone.Danas svi hvale Aru i Stanica,ja bih izdvojio Kerlu. Bravo majstore,odlicna utakmica,nekoliko rizicnih poigravanja iz svakog izasao kao pobjednik
Deda mi se malo pogubio danas,ali necemo mu zamjerit borio se,ali sigurno da moze puno bolje,pokazao je to protiv likCea.Jos jedna bitna stvar koja nam je sigurno pokvarila igru za 30-40 % u prvom poluvremenu a to je KATASTROFALAN TEREN.Ljudi ja ne bi dozvolio da se liga uopste igra na onakvom terenu.Dovode pojacanja imaju novac,pa dajte onda uredite malo teren.Imao sam dojam da je neravan i grbav,a uz to jos i suh.
![]()
Zabiberili smo ga Nijazu koji je digao cijene ulaznica(skoro pun stadion),koji je nalozio igrace da ginu(smjestili mu 4 komada),a naravno i komsinicama koje su ocekivale kiks starijeg rivala
Polahko ima jos da se igra, kolo po kologio10 je napisao/la:ŠAMPIONI !![]()
![]()
![]()
FKS1946 je napisao/la:Skupa ti karta, neces Nijazu da punis dzepove, ili te neka glavobolja uhvatila, jesam u pravu ?sonik24 je napisao/la:FKS1946 je napisao/la:Nisam prije pisao na vasoj temi, ali moram ovo reci. Utakmica se igra sa OlimpiCom, a vi cijelo vrijeme pjevate o Sarajevu i proslavljate pobjedu sa pjesmom "J*** malo Saraj'vo" nije mi jasno, i onda kazu mi imamo kompleks, na Kosevu se Zeljo samo proziva u utakmici prije derbija i za derbi, moze mi neko objasniti u cemu vam je furka ?
![]()
pogledam ovaj go Sadikovica i govori prvi go u dresu Zelje ove sezone a kontam zar nije dao Leotaru go , novinar i poBuu je napisao/la:Ovi sto su gledali prenos, je li to kristic malog Sadikovica prozvao Denisom ?
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Anpa, avalPacidoroP, b00t, bablaz1, drzgemboadislic, edinedin, Hrammm1921, Lokomotifa, Lynx, NazorUso, pinki, Tihi, voltron30 i 160 gostiju.