FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 12 apr 2014, 22:36

xaves je napisao/la:neka ih, kad se jave tješe me i podsjete da nije sve tako sivo, uvijek postoji Real da ga tučemo
Bit cemo sjajno debilna ekipa u zadnjem kolu kad maestralnom pobjedom nad Atletikom poklonimo titulu Realu - bas kako je to svojevremeno uradio onaj majmun na golu driblanjem u kupu poklonivsi Reallu Kup kralja. Ovo samo mi mozemo da uradimo. Fujjjjjj :evil:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 apr 2014, 22:42

sudije izgleda nisu imale obraza ponovo vam svirati penale, ko bi rekao da je to moguce
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 12 apr 2014, 22:46

LenBias je napisao/la:sudije izgleda nisu imale obraza ponovo vam svirati penale, ko bi rekao da je to moguce
Za razliku od sudija Barca nema apsolutno nikakav obraz u šamaranju Reala :lol:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 apr 2014, 22:50

xaves je napisao/la:Bio sam najsretniji... ti trenuci u kojima je komentator vrištao „Iz bunara, iz rudnika, iz ničega se izvadila Barcelona...“ su ostali urezani, i iako će većina ljudi koji ne vole fudbal reći da je to smiješno, zaista ti trenuci su jedan od najljepših dijelova mog života. U sezonama poslije Barcelona je i dalje dominirala, srce se lomilo u ispadanjima protiv Intera i Chelsea, ali i raslo u trenucima velikih triumfa, postalo je čudno kad Barcelona ne pobijedi sa više od dva gola razlike, bio to Real Madrid, bila to Osasuna. Svi su ludjeli za Barcom, zaklinjali se u grb, vjerovali u sve njene ideal, Messi je bio vanzemaljac, Iniesta idol generacija, Puyol najbolji kapiten ikada... i sve se do dešavalo prije samo dvije godine. Danas, dvije godine poslije teškog srca čitam komentare navijača koji pokušavaju srozati Messija govoreći kako nije pretrčao dovoljno, i da slažem se da je pružio sezonu debelo ispod svog nivoa isključivo svojom voljom, ali daje li to svima nama za pravo da odbacujemo 240 golova za Barcelonu, i to bi bilo shvatljivo da je isključivi krivac za situaciju, ali zar zaista vjerujete da bezvoljnoat jednog čovjjeka može dovesti do raspadanja sezone jednog velikog kluba kao što je FC Barrcelona? Ako zaista tako mislite onda nemate šta tražiti u praćenju fudbala. Niko ne primjećuje potrese u klubu koji se redaju jedan za drugim, kao krupa pogađaju izloženu Barcelonu, rafalaju po instituciji prijave „anonimnih klubova“, vjerovatno istih onih klubova koji imaju godine frustracija iza sebe, i javna je tajna da je jedan od tih klubova Real Madrid, isti onaj Real Madrid koji pruža nadu, jer je to jedna od rijetkih utakmica ove sezone gdje su igrači pokazali snagu, srce, kvalitet, ljubav prema klubu, volju, želju za pobjedom, utakmicu u koju su ušli sa 120% svoje snage, jer su znali da su se borili za ponos Katalonije koja je tlačena od fašista iz Madrida polovinom 20. stoljeća. Sve dok budu igrali za ponos navijača širom svijeta, istih onih navijača koji okreću leđa klubu pri svakom neuspjehu imaju pravo kiksati, jer koliko god teško bilo gledati poraze, prošli smo i kroz teže. Prošli smo kroz rešetanje od strane Madrida početkom 21. Stoljeća, ali oduprli smo se. Ako neko odgovorno može reći da nema utakmice veliko Rivalda u koju nije ušao 100%, taj jednostavno laže, Rivaldo je jedna od najvećih legenda kluba, vole ga svi, volim ga i ja, paklen i borben igrač, ali niko nikad ne može reći da je u svaku, ali baš svaku utamicu ušao 100%. Poznato je da se u kriznim vremenima glorificira prošlost i uvećava sve što se u istoj desilo, koliko god nekim bilo teško priznati da je tako, tako je, ni prošlost nije savršena. Eh sad, kao i većini navijača i meni je nejasno dovođenje Martina na klupu. Ne zato što on nije odličan trener, so bzirom na njegov renome – jest, ali svakako nije trener koji gaji stil igre koji Barcelona forsira godinama unazad. Da li je to neuspjeli pokušaj u zaokretu stila, nikada nećemo saznati, ali koliko god cijenio Tatu (koji zaista i jeste inteligentan trener) toliko se ne uklapa u filozofiju Barce.još jedno ime oko koga se razilazi dosta navijača je Alexis Sanchez. Sjajni Čileanac pruža promjenjive partije, u jednom trenutku leti po terenu, u drugom stoji ispred čuvara i dribla oko lopte bez apsolutno ikakvog efekta. Ono što previše ljudi ne shvata je to da mu sistem ne dozvoljava da igra do svojih kapaciteta koji su ogromni uzimajući u obzir njegove godine. Jednostavno, igrač je koji zna utrčati i iskoristiti prostor, igrač koji će 9 puta protrčati, da bi deseti eventualno dobio loptu i tu je njegova prava vrijednost, mogu odgovorno reći da je jedan od najpožrtvovanijih i najpodređeniji timu u ovoj ekipi. Kad se uzme u obzir trenutna situacija i pogleda u budućnost, jer je samo to preostalo doći ćemo do hiljadu mogućih rješenja, pa ću u idućem tekstu pokušati objasniti najlogičnija.
Samo da te obavjestim da ovo niko ziv nije procito. :D

Granada. :clap:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 apr 2014, 22:51

LenBias je napisao/la:sudije izgleda nisu imale obraza ponovo vam svirati penale, ko bi rekao da je to moguce
Vidi starno, pa zar se nisu bacali u 16 :nedam:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 12 apr 2014, 22:53

xaves je napisao/la:Bio sam najsretniji... ti trenuci u kojima je komentator vrištao „Iz bunara, iz rudnika, iz ničega se izvadila Barcelona...“ su ostali urezani, i iako će većina ljudi koji ne vole fudbal reći da je to smiješno, zaista ti trenuci su jedan od najljepših dijelova mog života.
Jes vidio kako Ovrebo donese sreću za čitav život
Harrison je napisao/la:
Vidi starno, pa zar se nisu bacali u 16 :nedam:
Haman

[youtube][/youtube]

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 12 apr 2014, 22:53

BigBigBang je napisao/la:Tako ti je to kad ti babo od glavnog igraca dovede trenera u klub :lol: pa taj cirkus se ne vidja ni u klubovima nase lige, mislim kako se nije niko zapitao od ovih u Barceloni wtf is Tata Martino kad je doveden?

Ali oni mentoli u Realu su mi jos jadniji i smijesniji oni su uspjeli dva puta od ove Barcelone ispusiti ove sezone :lol: Vrh bi bio kad bi i kup izgubili, neka se ugase komotno.
najveca ironija je kada navijas za Arsenal,a seres po drugim klubovima :oops:

edit:sta to bi Neymaru,da nije kakav napad dobio :lol: :lol: :lol: :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 apr 2014, 22:57

ma zakacio ga ramos iz madrida
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 12 apr 2014, 22:57

Sta ka'e Xavi za granadsku travu, jel' bila dovoljno podsisana? :kava:
Marksizam u skole!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 12 apr 2014, 23:06

Nabijem na qrac i Messija i one koji ga brane. Najbolji je bio, sad nije i ne može srat po klubu. Niko nije iznad kluba pa makar to bio i Messi. Dabogda se povrijedio i ne igro SP *ebo mu ono mater usta. Navijat ću za Njemce na SP samo radi ovih **** koje se čuvaju za isto.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 apr 2014, 23:07

Koja ekipa jbt :bow:

Na kraju će bez trofeja ostat, a čak i šugavi Arsenal će osvojit jedan.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 apr 2014, 23:08

L-Train je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Tako ti je to kad ti babo od glavnog igraca dovede trenera u klub :lol: pa taj cirkus se ne vidja ni u klubovima nase lige, mislim kako se nije niko zapitao od ovih u Barceloni wtf is Tata Martino kad je doveden?

Ali oni mentoli u Realu su mi jos jadniji i smijesniji oni su uspjeli dva puta od ove Barcelone ispusiti ove sezone :lol: Vrh bi bio kad bi i kup izgubili, neka se ugase komotno.
najveca ironija je kada navijas za Arsenal,a seres po drugim klubovima :oops:

edit:sta to bi Neymaru,da nije kakav napad dobio :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaci ako navijas za klub koji nije skrsio stotine miliona po prelaznom roku pa zato ne osvaja trofeje nemas pravo komentarisati druge klubove? :lol: :lol:

Barcelonu handre svi ove hodine samo ubber jaki favorit Lige Prvaka Real to ne moze, inace jedina ekipa od ovih top ekipa koja je losija od Arsenala u medjusobnim duelima sa jacim protivnicima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 apr 2014, 23:20

Samo da mi je znati na osnovu cega su doveli ovog Martina.

Toliko trenera u evropi od Hiddinka,Bielse,Martineza, i ostali oni doveli nekog trenera za kojeg niko nije cuo.Da igramo protiv nekog drugog kluba u finalu kupa pozelio bi mu svu nesrecu,ali posto je protiv Reala neka barem onda njega osvoji i ona put pod noge i nek ide iz Barcelone.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 12 apr 2014, 23:22

DesimaL je napisao/la:Samo da mi je znati na osnovu cega su doveli ovog Martina.

Toliko trenera u evropi od Hiddinka,Bielse,Martineza, i ostali oni doveli nekog trenera za kojeg niko nije cuo.Da igramo protiv nekog drugog kluba u finalu kupa pozelio bi mu svu nesrecu,ali posto je protiv Reala neka barem onda njega osvoji i ona put pod noge i nek ide iz Barcelone.
Pa jer je Messi tako htio. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 12 apr 2014, 23:22

bigibang aj ne prdi bezveze hvataj se svoje teme i svrsavaj tamo na arsenal
trolas
a za pojacanja hah pa vi dovete nekog kalstroma frajer dode zagrijava se 10 minuta i povrijedi se i nigdje ga na mapi iduca 2 mjeseca a o uber favoritima da ne pricamo
vas odera napoli,pa bayern,pa celzi,pa liverpul,pa sity a da ne nabrajam jos neke ekipe iz sredine tabele
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 apr 2014, 23:28

bolje dovesti pošteno kallstroma nego lažirati cijene transfera i varat na porezu,kme kme ukralo :lol: čim nema penala i crvenih odjednom uefalona pati

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 12 apr 2014, 23:32

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
to je ekipa na koju se svi trebaju ugledati :lol:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 12 apr 2014, 23:34

ne ,ugledat će na lopove iz barcelone :lol: koji su svake sezone u lp imali debelu sudačku pomoć kad je zatrebalo

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 apr 2014, 23:36

Ne, treba se ugledati na falsifikatore transfera i kraljeve crnog trzista, skandaloznih utakmica, osudjene trgovce djecom ranog skolskog uzrasta, i naravno redovne platise poreza. :lol: :lol:

Ovo sa djecom mi je omiljeni dio, inace fanovi Barcelone su Wengera nazivali pedofilom zbog dovodjenja 16.godisnjaka iz Barcelone u Arsenal dok su u isto vrijeme dovodili djecu od 10. godina :lol: :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 12 apr 2014, 23:40

Prvo sto Barca treba uraditi je da dovedu Srđana Stanica na poziciju desnog beka, nikad manje ne bi ulozili a trenutno bi im Stanic bio vrhunsko pojacanje :D
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.