Da li ce NBA biti vadiona ili potpuni potop danas na kladari kuknjava kuknjava kuknjava
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

MA NE IDE I GOTOVOOOO...Titova-Juga je napisao/la:
Verdasco 1
Barcelona 2
Velež 1
preskoci hokej do play offarob do bagro je napisao/la:Ima li ko da se poznaje u hokej, treba mi jedno 3 para ali samo golove ?
katastrofa dan danas...querrey je predao bez borbe, a drugi i treci par u gem...sta cemo, bit ce bolje sutrajohnnyyK je napisao/la: del bonis - granollers (+1,5) - h1
garcia lopez - carballes baena (+4,5) - h2
verdasco - giraldo (22,5) - vise
almagro - querrey (+4,5) - h2
tenis 32/48(67%)
kladionica : PREMIER
Montreal - Rangers -5,5rob do bagro je napisao/la:Ima li ko da se poznaje u hokej, treba mi jedno 3 para ali samo golove ?
ramos4 je napisao/la:malo dizanja
Real - 2+ gola na utakmici
Real - vise od 3.5 zutih kartona
Kvota 1.73
real - H 0-2 (pobjeeda reala 3 gola razlike)
real - vise od 3 zuta
Kvota 2.48
Hvala rodjak, imas li jos koja dva,Titova-Juga je napisao/la:Montreal - Rangers -5,5rob do bagro je napisao/la:Ima li ko da se poznaje u hokej, treba mi jedno 3 para ali samo golove ?

Teško, najgora stvar za klađenje. Ako želiš nešto hrabrije, ja bi probo na Otavu i Edmonton.rob do bagro je napisao/la:Hvala rodjak, imas li jos koja dva,Titova-Juga je napisao/la:Montreal - Rangers -5,5rob do bagro je napisao/la:Ima li ko da se poznaje u hokej, treba mi jedno 3 para ali samo golove ?
rob do bagro je napisao/la:Hvala rodjak, imas li jos koja dva,Titova-Juga je napisao/la:Montreal - Rangers -5,5rob do bagro je napisao/la:Ima li ko da se poznaje u hokej, treba mi jedno 3 para ali samo golove ?
stole8455 je napisao/la:Juga, šta misliš za Anahajm, dovoljan im i bod...
Hehe, ja sam ih zagotivio zbog moćnog logoa i SelaneaTitova-Juga je napisao/la:stole8455 je napisao/la:Juga, šta misliš za Anahajm, dovoljan im i bod...
Tu ekipu izbjegavam u širokom luku, na blagoj crnoj listi je od prošle sezone tako da nisam ni analizirao taj par
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.