Ma isti qrc kad smo izgubili.arelinho je napisao/la:Utakmica Delfini - Topnici treba biti 1:2
BiHfanu niste pripisali gol![]()
Topnici iskoristili kiks timova na vodecim pozicijama i polako se priblizavaju.Sta bi nam znacilo da smo proslo kolo dobili
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Čekajte dok proradim skroz, od mašinerije sam post'o Torres ove ligeEvolution87 je napisao/la:ipak je druga pobjeda, ali bitno je da smo sada jos blize mjestima koja vode u drugu ligugio10 je napisao/la:Jel dvije pobijede za redom, ili je taj skor malo već?Evolution87 je napisao/la:ovo kolo smo bas timski odigrali, cestitke saigracima
Sve u svemu, zaslužili smo
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unknown Genius
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8580" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolegu @__Liedson__ ste uskratili za pogodak, tačno je prognozirao par Aston V. - Fulham, pa je rezultat trebao biti 3:0 za nas.
Kolegu @__Liedson__ ste uskratili za pogodak, tačno je prognozirao par Aston V. - Fulham, pa je rezultat trebao biti 3:0 za nas.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ista situacija u meču Smogovci- Jedinstvo Manchester. Pogodio sam rezultat iste utakmice kao i Liedson ali nije upisan gol tako da smo mi dobili isto tako 3:0.Unknown Genius je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8580
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Tabela poslije 13. KOLA

Tabela poslije 13. KOLA

Tabela poslije 13. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Evolution87
- Kontakt:
Ubojiti tandem u napadu gio i ja, 19 pogodaka. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Treći dvojac lige, ispred su dvojac iz Jedinstva i Čekićara ja mislim. Ali prestižemo ih do kraja sezone. Još kad bi nas Dex podržaoEvolution87 je napisao/la:Ubojiti tandem u napadu gio i ja, 19 pogodaka.
Ja te volim, volim Željo..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sad za vikend veliki derbi druge lige, drugoplasirani Spamm docekuje prvoplasirane Pivopije 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Derbi druge lige i cijele ss.ba lige je Dragonsi protiv Grizzliesa.kraljttbvb je napisao/la:Sad za vikend veliki derbi druge lige, drugoplasirani Spamm docekuje prvoplasirane Pivopije
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Suspenzije za 15.kolo
1.LIGA
Blue Train
samocelik +,+,+,+,+,+,
,+,+,
,
,
,
,
,
,
2.LIGA
----------------
3.LIGA
---------------
1.LIGA
Blue Train
samocelik +,+,+,+,+,+,
,+,+,
,
,
,
,
,
,2.LIGA
----------------
3.LIGA
---------------
Pogodili smo sve tri utakmice za sada, i to jedno dupliranje. Bravo momci. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nisam slavio gol protiv stare ekipe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
jbiiiii malog Grenvisaaaaaaaaaaaaaaa,GrenvisaaaaaaaaaaaaaaKawhi je napisao/la:Nisam slavio gol protiv stare ekipe.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ništa od pobjee ni ovo kolo, neriješeno. Moramo zadrža ove pozicije što vode u 1. ligu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije još pripisan moj gol, Roma-Atalanta 3:1
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Gledaoci u derbiju druge lige su mogli da uzivaju
, cestitke Spammu na pobijedi, nasa 2 gola ipak nisu bila dovoljna bar za jedan bod.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Na koju foru je Donnie postao kapiten Grizzliesa nakon odlaska Kawhia? Prebacite kapitensku meni. Ja sam zamjenik bio.
Potvrdi ovo gore.
Fino. Vracas se ubrzo svakako.Kawhi je napisao/la:Nisam slavio gol protiv stare ekipe.
Potvrdi ovo gore.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako ces neku utjehu, onda da ti kazem da ste nas u "proljetnom" dijelu na svom terenu porazili sa 3:0. Da je u pitanju dvomec neki, vi bi prosli daljeUltraSA je napisao/la:Gledaoci u derbiju druge lige su mogli da uzivaju, cestitke Spammu na pobijedi, nasa 2 gola ipak nisu bila dovoljna bar za jedan bod.
Sretno u nastavku..
Iduce kolo mi (Spamm) gostujemo treceplaniranoj ekipi Gongashi, tako da taj mec najavljujem za derbi druge lige.
- Evolution87
- Kontakt:
Veoma bitna pobjeda kojom smo sada jos blize mjestima koji vode u drugu ligu. Dva pogotka moje malenkosti i onda duboko u nadoknadi dex iz ofsajda za pobjedu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Napokon pobjeda, ali nazalost pobjedise i primitivci tako da...
Nema odustajanja od borbe za 3 mjesto
Nema odustajanja od borbe za 3 mjesto
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.