da ga samo vidiš kako proslavalja titulu LP iz 2012DonCorleone je napisao/la:Jesi prgav legendo.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bez obzira na pokusaje duhovitosti mislim da sam iznio ponudu za direktan odgovor cijenjenih forumasa.
Jos krecem realno hendikepiran jer je Virtu4l tu vidim dugo i samim tim je u prednosti
Hajde anketa,tebe vole moderatori,imas popust
Jos krecem realno hendikepiran jer je Virtu4l tu vidim dugo i samim tim je u prednosti
Hajde anketa,tebe vole moderatori,imas popust
Napokon jedna pametnadrummer je napisao/la:Jos krecem realno hendikepiran
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci nista,povlacenje.A sta reci,nije da nije ocekivano.
Jos jedna pobjeda Bosne i Hercegovine

Jos jedna pobjeda Bosne i Hercegovine
Strpi se bubnjaš i poštedi nas oftopičarenja. Svake godine imaš izbor forumaša godine, tu forumaši kažu koga smatraju dobrim a koga ne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
A bogami ima se glasati i za zlatnu kantu godine
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
Da je izbor sutra, nema sumnje da bi Virtu4l pobjedioDonCorleone je napisao/la:A bogami ima se glasati i za zlatnu kantu godine![]()
![]()
.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne citiraj me bagro jednalegenda reala je napisao/la:Da je izbor sutra, nema sumnje da bi Virtu4l pobjedioDonCorleone je napisao/la:A bogami ima se glasati i za zlatnu kantu godine![]()
![]()
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Uredu je
Nego,mali Beša je zasluzio povratak medju Zmajeve ali bojim se da ce se to tesko desiti zbog dobro poznatih razloga.Jednostavno vec postoji spisak,samo je pitanje hoce li ova frka natjerati selektora da popusti i prekrizi igrace koji su upali zbog interesa pojedinaca.Tesko ali ljudski se nadati.
Nego,mali Beša je zasluzio povratak medju Zmajeve ali bojim se da ce se to tesko desiti zbog dobro poznatih razloga.Jednostavno vec postoji spisak,samo je pitanje hoce li ova frka natjerati selektora da popusti i prekrizi igrace koji su upali zbog interesa pojedinaca.Tesko ali ljudski se nadati.
Tu su mjesta uvijek rezervisana, ni veliki magovi kao drummer ne mogu ugroziti pojedince
Vidi što su se Lolek i Bolek spajdašili
Vidi što su se Lolek i Bolek spajdašili
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
I ja bi volio da se Muhamed vrati u reprezentaciju ali čisto sumnjam da će Virtuov idol doći pameti do maja 
Kakav DM je Besic,strah me i pomisliti kakav dar-mar bi napravili u Brazilu s njim. 
Ako spisak bude bas onakav kao sto vi hocete, da li cete podrzavati selektora, ili izmisliti nesto novo samo da bi ga napadali?
Nikad spisak ne može biti onakav kakav oni žele da bude.mujezin je napisao/la:Ako spisak bude bas onakav kao sto vi hocete, da li cete podrzavati selektora, ili izmisliti nesto novo samo da bi ga napadali?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja sam takodjer glasao za Virtuala, ali za razliku od tebe sam uvijek znao da je tarabaMozambik je napisao/la:Ja sam za Virtu4la glasao u izboru sa forumasa godineOdjednom se totalno promjenio i natjerao me da zazalim za svojh glas
DonCorleone je napisao/la:Ja sam takodjer glasao za Virtuala, ali za razliku od tebe sam uvijek znao da je taraba.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja nisam, od početka sam ga pročito, to vam Cartman može potvrditi ni on nema fino mišljenje o njemu, iako je Cartmo evropejac širokih shvatanja al Virtuala nije mogo svaritiDonCorleone je napisao/la:Ja sam takodjer glasao za Virtuala, ali za razliku od tebe sam uvijek znao da je tarabaMozambik je napisao/la:Ja sam za Virtu4la glasao u izboru sa forumasa godineOdjednom se totalno promjenio i natjerao me da zazalim za svojh glas
.
Cartman je moja prva ljubav na forumu 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije ni tvoje maslo za ramazanalegenda reala je napisao/la: Ja nisam, od početka sam ga pročito, to vam Cartman može potvrditi ni on nema fino mišljenje o njemu, iako je Cartmo evropejac širokih shvatanja al Virtuala nije mogo svariti![]()
Prekrizi li Avdu,Kvrzica,Tina,Hadzica,Šunjića a pozove ili ovu staru ekipu,da ne nabrajam,ili neke od igraca koji se ovdje spominju kao potencijalni reprezentativci automatski dobija moju podrsku.mujezin je napisao/la:Ako spisak bude bas onakav kao sto vi hocete, da li cete podrzavati selektora, ili izmisliti nesto novo samo da bi ga napadali?
Mislim da je posteno ovo.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot] i 48 gostiju.