Batko je napisao/la:Pogledajte zadnje dvije tekme sto je odigrao za BiH.... Mislim da niko nije gore odigrao tako u istoriji naše repke, pa čak ni Mikelini....
To sto je otjeran sa Kipra, Karabuka i škotskog Johnsona također sve govori.... Igrač kojem ne možeš vjerovati i koji mnogo oscilira..,
Molim vas, mi smo ozbiljna repka, uozbiljite se...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jest i zato nam igraju konstantno Vrsajevic, Sunjic, Kvrzic, Zahirovski, a u buducnosti Tinki Vinki i Hadzic, jer je vec uveliko ubleha pripremila teren za njih....
Daleko smo mi od ozbiljnje repke dok je karikatura selektor...
I da, Jahic je prof dr. fudbala za ove sve nabrojane.. To ce biti i sa 40 god..... I vidim Papeljupci nastavljaju da i dalje izvrcu cinjenice samo da bi karikaturu odbranili.. Slicno kao i sa Prcicem.... prvo i prvo.. nije istina da je otjeran sa Kipra nego je samovoljno otisao kod Turaka jer su mu dali mnogo vece novce, i kad su uvidjeli koliko mnogo su mu dali, zeljeli su da smanji tu platu, al on logicno nije htio.. I zato nije ni igrao (sl. kao sa Sehicem u Mersinu).... I kad je zavrsio sa Turcima nije bio u formi nikakvoj jer nije ni igrao, otisao je u Skotsku... Dakako odigrao par kola standardno, usao u formu, i posto nije bio ni adekvatno placen shodno svom kvalitetu otisao je u klub koji je gle cuda jos bolji od Skota... I gdje prima odlicnu pinku....
Samo kako to covjek stagnira i tjeraju ga, a on gle cuda cudnog prelazi u bolje klubove

Pape fans logic, nikom sa razmisljanjem bilo kakvim nije nikako logicna.. Samo njima... Mislim nije ni njima al valja dnevnicu zaraditi, valja nekog uhljebiti kod onih dup.elizaca novinara kao sto je Sinan Sinanovic... Sve ce on raditi samo da dzabe ide u Brazil... A Suli ce to aminovati dakako...
Al naravno kakva karikatura selektor, takvi i ovi sto ga brane djon obraz......