West Ham FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: West Ham FC
Burnley: Jensen, Mears, Carlisle, Cort, Fox, Blake, McDonald, Bikey, Elliott, Fletcher, Nugent
Subs: Weaver, Duff, Edgar, Patterson, Thompson, Eagles, Cork
West Ham United: Green, Faubert, Tomkins, Upson, Spector, Behrami, Parker, Noble, Collison, Cole, McCarthy
Subs: Stech, Ilunga, Da Costa, Kovac, Stanislas, Ilan, Mido
Subs: Weaver, Duff, Edgar, Patterson, Thompson, Eagles, Cork
West Ham United: Green, Faubert, Tomkins, Upson, Spector, Behrami, Parker, Noble, Collison, Cole, McCarthy
Subs: Stech, Ilunga, Da Costa, Kovac, Stanislas, Ilan, Mido
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ne mogu da vjerujem :S pa bog te ono nije moguce sta fulaju,dok suprotnicka ekipa sve sto opuca udje u gol malte ne :S pa jbt precka,stativa,ponisten gol kad nece,nece
Mislim da su Zoli odbrojani dani,i kad su dosli novi predsjednici spekuliralo se da ce dobiti otkaz medjutim sada nakon ove 3 utakmice bez pobijede mislim da su mu dani odbrojani sto se tice WHU :S
Mislim da su Zoli odbrojani dani,i kad su dosli novi predsjednici spekuliralo se da ce dobiti otkaz medjutim sada nakon ove 3 utakmice bez pobijede mislim da su mu dani odbrojani sto se tice WHU :S
-
toffee EVERTON
- Kontakt:
JAO FORUMA KAD JEDAN WEST HAM IMA TEMU A SEVILLA NEMOZE HAHAHAHAHA SMIJESNOG FORUMA, USTVARI OVO JE ZA PLAKATI!

-
Grandmaster
- Kontakt:
Ne upropaštavaj drugima teme ako tebi nešto nije po voljitoffee EVERTON je napisao/la:JAO FORUMA KAD JEDAN WEST HAM IMA TEMU A SEVILLA NEMOZE HAHAHAHAHA SMIJESNOG FORUMA, USTVARI OVO JE ZA PLAKATI!
Grandmaster.
-
toffee EVERTON
- Kontakt:
-
toffee EVERTON
- Kontakt:
Klub koji nemoze izvuci bod sa Burnleyom
Da nije bilo filma Green Street Hooligans po stadiona bi bilo prazno na domacim tekmama od ovog tima
Da nije bilo filma Green Street Hooligans po stadiona bi bilo prazno na domacim tekmama od ovog tima
S'kim se ti svadjas 
Koliko sam shvatio krivo mu je sto je banovan ne znam zbog cega i sada na svakoj temi pise svakakve gluposti.hammers je napisao/la:S'kim se ti svadjas
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nouble posudjen u WBA-a Mjesec dana
Kakva je lista povredjenih i suspendovanih pred mec sa Birminghamom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Franco
Gabbidon
Dyer
Davenport
Boa Morte
Hines
Uglavnom svi bitniji igraci su tu,red je vise da se upisu 3 boda :S
Gabbidon
Dyer
Davenport
Boa Morte
Hines
Uglavnom svi bitniji igraci su tu,red je vise da se upisu 3 boda :S
Vest Hem prinuđen na nepopularne mere
Vest Hem se nalazi u teškoj finansijskoj krizi i moraće da menadžeru Đan Franku Zoli i njegovim izabranicima smanji platu za 25 odsto. Suvlasnici Dejvid Gold i Dejvid Salivan planiraju da od plata srežu 60 miliona funti kako bi sprečili da klub propadne.
- Svima će biti rečeno da će se na leto smanjiti plate. Njih 15 je već pristalo na to. Klub se nalazi u haosu. Svi zajedno moramo povući kako bi se izvukli iz situacije - rekao je Salivan.
Vlasnici Vest Hema duguju 110 miliona funti i kod njih se upalio alarm kada su videli koliko su plate pojedinih igrača, trenera i ostalih osoblja kluba. Vezista Skot Parker ima 65.000 funti nedeljno, kao i Kiron Dajer, dok defanzivac Metju Apson ima 60.000, a Manuel de Kosta 20.000 funti. Fitnes trener prima 200.000 funti godišnje, kao i jedan od dva doktora kluba, a među pretplaćenima nalazi se kontroverzni tehnički direktor Đanluka Nani.
Dobro je odma su krenuli u akciju da se smanje ovi dugovi
Vest Hem se nalazi u teškoj finansijskoj krizi i moraće da menadžeru Đan Franku Zoli i njegovim izabranicima smanji platu za 25 odsto. Suvlasnici Dejvid Gold i Dejvid Salivan planiraju da od plata srežu 60 miliona funti kako bi sprečili da klub propadne.
- Svima će biti rečeno da će se na leto smanjiti plate. Njih 15 je već pristalo na to. Klub se nalazi u haosu. Svi zajedno moramo povući kako bi se izvukli iz situacije - rekao je Salivan.
Vlasnici Vest Hema duguju 110 miliona funti i kod njih se upalio alarm kada su videli koliko su plate pojedinih igrača, trenera i ostalih osoblja kluba. Vezista Skot Parker ima 65.000 funti nedeljno, kao i Kiron Dajer, dok defanzivac Metju Apson ima 60.000, a Manuel de Kosta 20.000 funti. Fitnes trener prima 200.000 funti godišnje, kao i jedan od dva doktora kluba, a među pretplaćenima nalazi se kontroverzni tehnički direktor Đanluka Nani.
Dobro je odma su krenuli u akciju da se smanje ovi dugovi

Inace Mido je prihvatio smanjenje plate vjerovali ili ne na cak 98 odsto
"Pristao sam da igram za hiljadarku nedeljno. Znam da me to čini jednim od najsiromašnije plaćenih igrača u ligi, ali da budem iskren, o tome uopšte nisam razmišljao. Nekada moraš da misliš na budućnost, a ja mislim da je dolazak u West Hem dobra investicija", rekao je Mido.
"Zaradio sam dovoljno u poslednjih nekoliko godina. Sada hoću da se dokažem navijačim novog kluba. Imam lošu reputaciju i vreme je da to promenim. Hoću da pokažem da je Mido prava stvar, pa čak i ako ne odigram ni jednu utakmicu", rekao je Mido.
On je dodao da je pokazao da nisu svi fudbaleri pohlepni.
"Svi misle da su fudbaleri pohlepni i da razbacuju novac. Međutim, neki od nas su normalni ljudi, pristojni, koji žele da obezbede najbolje za sebe i svoju porodicu", rekao je Mido.
Mido je rekao i da je imao nekoliko ponuda iz Premijer lige, ali da je želeo da igra pod palicom Đanfranka Zole.
"Nije mi ni garantovao mesto u timu, ali sam prihvatio izazov. Pogledao sam ga pravo u oči i video da je iskren. Rekao mi je istinu, ono što stvarno misli, za razliku od ostalih trenera, koji samo prodaju razno sr... a kad dođeš onda bude druga priča. Mislim da nije očekivao da ću doći, ali ja hoću da obradujem navijače i obezbedim sebi trajan prelazak", rekao je Mido.
Koji kralj kapa dole majstore
"Pristao sam da igram za hiljadarku nedeljno. Znam da me to čini jednim od najsiromašnije plaćenih igrača u ligi, ali da budem iskren, o tome uopšte nisam razmišljao. Nekada moraš da misliš na budućnost, a ja mislim da je dolazak u West Hem dobra investicija", rekao je Mido.
"Zaradio sam dovoljno u poslednjih nekoliko godina. Sada hoću da se dokažem navijačim novog kluba. Imam lošu reputaciju i vreme je da to promenim. Hoću da pokažem da je Mido prava stvar, pa čak i ako ne odigram ni jednu utakmicu", rekao je Mido.
On je dodao da je pokazao da nisu svi fudbaleri pohlepni.
"Svi misle da su fudbaleri pohlepni i da razbacuju novac. Međutim, neki od nas su normalni ljudi, pristojni, koji žele da obezbede najbolje za sebe i svoju porodicu", rekao je Mido.
Mido je rekao i da je imao nekoliko ponuda iz Premijer lige, ali da je želeo da igra pod palicom Đanfranka Zole.
"Nije mi ni garantovao mesto u timu, ali sam prihvatio izazov. Pogledao sam ga pravo u oči i video da je iskren. Rekao mi je istinu, ono što stvarno misli, za razliku od ostalih trenera, koji samo prodaju razno sr... a kad dođeš onda bude druga priča. Mislim da nije očekivao da ću doći, ali ja hoću da obradujem navijače i obezbedim sebi trajan prelazak", rekao je Mido.
Koji kralj kapa dole majstore
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kakav pogodak Diamanti-a iz slobodnog aaaa
Za sada sve odlicno funkcioniose,nadam se da opet nece zasrati u drugom poluvremenu te da ce uspijeti ovaj put sacuvati vodstvo...
CCOOOYYYIII !
Za sada sve odlicno funkcioniose,nadam se da opet nece zasrati u drugom poluvremenu te da ce uspijeti ovaj put sacuvati vodstvo...
CCOOOYYYIII !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Evo ga 2:0-Cole
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobro je konacno upisana tri boda,utakmica odlicna cijelo vrijeme se kontrolisala utakmica,bili bolji,opasniji ali eto moralo se sve cekati do 45 min i slobodnjaka Diamanti-a,kakvu samo ljevicu ima strahota,ne znam da je opucao kada a da nije pogodio okvir gola
OStali isto na nivou osim Kovaca,ne znam sta Zola vidi u njemu pa ga toliko forsira,covjek nista nema :S Noblica mu na klupi a onaj kloc igra
Cole-a na nivou,vidi se da nam je mnogo falio,jos samo da mu se pridruzi Benni mislim da ce se znatno bolje sporazumjevati sa njim,nego sa Midom.. Sljedece kolo kuci opet sada dolazi Hull,jos jedna pobijeda i onda se vec lakse dise
COYI !
COYI !
Sears na pozajmici u Coventry-u mislim da mu je ovo zadnja sansa da se dokaze..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.