Tako je momcino...jer tad puca od samopouzdanjawarenge je napisao/la:Ako,ako danas Dijamant NAŠ pruzi partiju kao zadnjih par tekmi mislim da do kraja sezone nema tog koji ce mu uzet 1 mjesto napadaca u City-u!Daj boze kakav gol u prvom (cim prije) pa makar i frljoka,jer tad Dzeko igra sa lakocom i trese protivnicke igrace kao slinu!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Odg: Edin Džeko
Re: Edin Džeko
zar neznas sam nacKaunas je napisao/la:nabacajte streamova
Slazem se u potpunosti. Jedino je velika steta. Da nece bo bokovima napadati Kolarov i Milner. A ne Clichy i Navas. Kao sto sam i predpostavio. Ali ako Dzeko dobije 3,4 fine lopte. Mislim da zabija gol sigurno. Samo da ga uposle. Ali tesko ce biti protiv Skrtela u svakom slucaju. Mozda pobjegne od njega pa ga Agger preuzme.Chinaglia je napisao/la:eto mu 60 minuta da pokaže šta može u ovakvom mečuako bude odličan, možda dobije i više ..
- twostepsfromhell
- Kontakt:
http://www.lshunter.net" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:nabacajte streamova
- twostepsfromhell
- Kontakt:
I ja imam isto misljenje, ali kontam necu da pisem da se ne okome po menirogeRF je napisao/la:Ja sam nesto skeptican skroz, ne znam razlog, ali nesto mi govori da ce Edin lose odigrati. Najiskrenije se nadam da ce me osjecaj prevariti.
- DonCorleone
- Kontakt:
Liverpool dobija 3:2, Dzeko dvica i svi zadovoljni.Mozambik je napisao/la:Totalno su mi izmjesana osjecanja. Sa jedne strane Dzeko, volio bi da osvoji jos koji naslov, a sa druge strane Liverpool koji je ove sezone i vise nego zasluzio titulu, ovo je posljednja prilika za Gerrarda i red bi bio da osvoje.
u 14.37zgembo89 je napisao/la:U koliko je utakmica sati ?? SUarez na jendoj DZeko na drugoj pa da vidimo i uporedimo..
Nemozes Dzeku uporediti sa Suarezom. To su potpuno dva drugacija tipa igraca. Suarez je isti tip igraca kao npr. Aguero, Tevez itd.
Svakako bi bilo lijepo za Gerrarda ali trebao je osvajati prije nego je Edin dosao u City. Jbg.
Potpisujem iste sekunde. Bez razmisljanja.DonCorleone je napisao/la:Liverpool dobija 3:2, Dzeko dvica i svi zadovoljni.Mozambik je napisao/la:Totalno su mi izmjesana osjecanja. Sa jedne strane Dzeko, volio bi da osvoji jos koji naslov, a sa druge strane Liverpool koji je ove sezone i vise nego zasluzio titulu, ovo je posljednja prilika za Gerrarda i red bi bio da osvoje.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Agger ne igra ..
Nisam znao. Nisam pratio toliko Liverpool prije ovog meca. Nego znam da je vecinu golova postigao. Kad ga je Agger preuzimao od Skrtela. Kod kornera itd. U svakom slucaju koji god stoper bio pored Skrtela. Lakse ce Dzeko sa njim izaci na kraj.Chinaglia je napisao/la:@Ajax
Agger ne igra ..
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:

-
robijas_Ri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, adrenaline323, ajaca, ANamelessGhoul, antetokounmpo, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, bh22, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Brazzzoo123, Brokula, Burberry46, CAGarfia, CHR, darker10, denza, Elddar, enobarca, exampLe., Faraon iz Visokog, farenhajt, feniksptica, Fudo, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, jasmin10, karajlo, kinder_jaje, KockarVicin007, kouadio, LenyYoro15, marlostanf1eld, Marokanci58, MaroonBjelave, Marsiano, Micron, MokraKifla, Paromlinac, Pensioner26, RajvoSa89, RaZuti, rishovski, rukometubih23, SanaBosna, Shevko, smajke, SWOT, unavita, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Wisey, Wlad55, Zaxon, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 478 gostiju.