Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Sve ono sto je Liverpool bio u prvom, to je City u drugom poluvremenu
Milner-kapa do poda 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sta sam je govorio prije utakmice. Jos da je poceo Kolarov umjesto Clichya. Ok razumjem za Clichya jer on kao vazi za boljeg defanzivca od Kolarova. Ali ocajni Navas umjesto Milnera ???? I to ovo mu je bila treca ili cetvrta zaredom umjesto Milnera. I to nije pokazao nista.soccerfan je napisao/la:Sve ono sto je Liverpool bio u prvom, to je City u drugom poluvremenuMilner-kapa do poda
Aguero umjesto Dzeke. Bilo je pitanje samo Dzeko ili Nasri. Ali ko sto sam rekao. Nema muda da izbaci Nasrija. Da se ovaj ne naljuti. Jer je Nasri u svim planovima kostur Citya za buducnost. Potpisao pojacan ugovor vec.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 16:04, ukupno mijenjano 3 puta.
ebem ti Mignolet sestru u pizdu
Pa sta mu odbrani Mignolet aaa hajde Aguero za pobjedu,trebate mi na kladionici 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ybg, u drugom dijelu je bio lošiji nego u prvom, tako da je izmjena opravdana. Čileanac želi pobjedu, a rastrčani Argentinac je upravo ono što mu treba.
Moj komentator veli da bi bilo bolje da je Dzeko ostao sa Kunom na terenu jer njih dvojica dobro igraju zajedno. Dobar udarac Dzeke prije izlaska. 
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 13 apr 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Go Liverpool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajde Suarez zavali im jedan gol.
Ajde Suarez zavali im jedan gol.
- legenda reala
- Kontakt:
Možda je bolje bilo da je izvadio Nasria a ostavio Edina i Kuna u napadu teško da će Kun išta sam moći protiv Škrtela i Sahka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
City ih potpuno uzeo u nastavku.Nevjerovatna utakmica.
Sad bi ih trebali dokrajciti u uzeti titulu.
Dzeko nije odigrao lose,stavise iznenadjujuce je bio borben i otvarao se,stopao lopte,razigravao,steta sto ne udje onaj sut,prava steta.
Dzeko nije odigrao lose,stavise iznenadjujuce je bio borben i otvarao se,stopao lopte,razigravao,steta sto ne udje onaj sut,prava steta.
Zadovoljio se je covjek sa nerjesenim. Ne zeli da riskira sa dvojicom napadaca. I kao sto sam rekao. Nasri se ne vadi. On je u rangu SIlve, Aguera. Potpisao pojacan ugovor. Sadasnji i buduci kostur tima. Sve je jasno ovdje.legenda reala je napisao/la:Možda je bolje bilo da je izvadio Nasria a ostavio Edina i Kuna u napadu teško da će Kun išta sam moći protiv Škrtela i Sahka
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nek si ti izavadio Dzeku na zihericu. E ajde sad lovi gol. Neka ti ga roviti Aguero zabije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Al to raja ne vidi, njegovu igru samo gleda u golovima, niko ne vidi da se skoro cijela odbrana Citya zasnivala na njemu on nije zabio a mogo je, ali je dosta dobro pravio prostor saigračima, da je osto do kraja sigurno bi zabio uz Agueradrummer je napisao/la:City ih potpuno uzeo u nastavku.Nevjerovatna utakmica.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kapiten kapitenski poklanja pobjedu 
Moj Kompany moj .
Pa jbt vazda kad je najbjtnije on nesto izvodi. Ajd Silva jos jedan 
Tako je a sada ce popustiti. Jer je veliki trenerski mag Pelle cuvao nerjeseno. Jos jedna greska Pellegrinija. Aguero je nevidljiv pored Skrtela. Jedino ako ga Silva ne bude proigrao finom loptom u prostor, dubinu.legenda reala je napisao/la:Al to raja ne vidi, njegovu igru samo gleda u golovima, niko ne vidi da se skoro cijela odbrana Citya zasnivala na njemu on nije zabio a mogo je, ali je dosta dobro pravio prostor saigračima, da je osto do kraja sigurno bi zabio uz Agueradrummer je napisao/la:City ih potpuno uzeo u nastavku.Nevjerovatna utakmica.
Greska mu je sto je izvadio Dzeku,imali su ih u saci.Sad vec tesko da ce se izvuci.
Upravo tako . Taman ih je krenulo i izmjena je sve zeznula. Da je uveo Aguera umjesto Nasria, City bi mozda vodio saddrummer je napisao/la:Greska mu je sto je izvadio Dzeku,imali su ih u saci.Sad vec tesko da ce se izvuci.
Pellegrini nema muda izvaditi Aguera, Yayu, Silvu i odnedavno Nasrija. Kompany je ionako bez konkurencije. Inace bi i za njega to vazilo. Prije 70 min osim povrede. To je isto kao da bi u Barceloni izvadili Xavija, Iniestu ili Messija. Logicnije je bilo da ostane Dzeko. I sigurno nebi izgubili danas. I Dzeko je izgledao sve opasnije od ulaska Milnera. Ali jednostavno nije imao muda izvadit Nasrija. Da se nije Yaya povrjedio. Postojala je mogucnost ta izvadi Fernandinha oko 70 minute. I zaigra sa dvojicom napadaca Dzeko i Aguero. Ovako je bilo sve ocekivano. Cak i kada je Yaya mrtav umoran. Pelle ga ne vadi prije 70 min.. Nego vadi duplo spremnijeg i rastrcanijeg Fernandinha.soccerfan je napisao/la:Upravo tako . Taman ih je krenulo i izmjena je sve zeznula. Da je uveo Aguera umjesto Nasria, City bi mozda vodio saddrummer je napisao/la:Greska mu je sto je izvadio Dzeku,imali su ih u saci.Sad vec tesko da ce se izvuci.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Za navodnog stopera svjetske klase, Kompany pravi nejverovatan broj kardinalnih, amaterskih gresaka. Koji konj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stvarno mi je žao Džeke! Igrao, trudio se, gol je visio u zraku, i onda te ebeni trener zamijeni. Pa to je veliki psihički udarac, hladan tuš. Ma šta reci City je lakrdija od kluba, treba Džeko što prije otici odatle u neki klub gdje ce biti tatamata.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, General505, LeCoq, lol89, Rahma, tuzlanskinacin i 51 gost.