koraj je napisao/la:Ja rijetko komentiram ovdje ali sad bas moram.. Sta se se vise zakacili za tog Saponaru kao da je to neki vanserijski talent? Momak je dobio par sansi ove sezone i neka mi neki njegovi zagovornici nabroje kojiko je minuta odigrao kako treba.. Pa taj napravi sprint od 5 koraka i vec mu dusa izlazi na nos. Dajte molim vas malo objektivnosti
Slažem se. Nije mnogo igrao ali ono što je odigrao bolje i da nije. I ja sam to isto primjetio da se ovdje momak diže u nebesa. Ne samo on već i Pacifico onaj itd. iako realno svi zajedno nismo sagledali 3 utakmice tih momaka. Ja nisam ništa posebno vidio u tom Saponari. Cristante je po onome što sam vidio duplo bolji igrač.
Gabriel isto se ovdje smatra ko da je Dida iz najboljih dana a mali je rupa živa. Branio je za Cruiseiro ali drugi tim...
Niste objektivni ni sekunde. Razumijem ja da nam je dopiz.dilo gledati Birse, Constante itd. ali to ne znači da su ovi momci dorasli zadatku da budu standardni igrači Milana. Logika je ovdje ako je mlad odmah je i dobar.
Nego niko Paloschija ne spominje trpa ko lud. Danas hattrick. Bolja opcija bio od Matrija milion puta.
Večeras 3 boda očekujem. FM!