AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 13 apr 2014, 14:05

Pa gdje jadan nece izdahnuti kad mu nikad ne daju da igra? :mrgreen:

Momak je bio fantastican u Empoliu, svake sedmice je izlazio novi video njegovog poteza, asistencije ili gola, vidjelo se da je kvalitetan i talentovan igrac, a kako dodje ovdje, nestade ga.
Istina da nije ove sezone brilijirao u tih malo utakmica u kojima je igrao, ali ko zna kakav bi bio da je dobijao priliku ispred Birse, Robinha, Nocerina i ostalih virtuoza. :salut:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2014, 14:33

koraj je napisao/la:Ja rijetko komentiram ovdje ali sad bas moram.. Sta se se vise zakacili za tog Saponaru kao da je to neki vanserijski talent? Momak je dobio par sansi ove sezone i neka mi neki njegovi zagovornici nabroje kojiko je minuta odigrao kako treba.. Pa taj napravi sprint od 5 koraka i vec mu dusa izlazi na nos. Dajte molim vas malo objektivnosti
Hajmo ovako....koliko si ga ti ukupno minuta gledao?
Ja sam gledao 4-5 utakmica Empolija prosle sezone i uvjeren sam da je bolji od Birse i Robinja zajedno. Ako ti sudis o njemu ili bilo kojem igracu na osnovu zadnjih 10 min utakmice u kojoj udze s klupe onda nemamo o cemu pricati.
Jedina utakmica koju je poceo je ona protiv shintera i bio je medju boljima na terenu.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 13 apr 2014, 14:40

prvi rezultat nam se poklopio idemo i ostali :)

Ni meni se ne svidja sto je Birsa u pocetnom sastavu al jbg ako ne moze protiv zadnje ekipe makarnesto pokazati nek sams ebe nabije nogom (ali opet sacekajmo pcoetak utakmice pa cmeo vidjeti hoce li igrati)...jel ima sanse EL Saravi makar na klupi da bude?
FORZA MILAN

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 13 apr 2014, 15:11

muxa je napisao/la:
koraj je napisao/la:Ja rijetko komentiram ovdje ali sad bas moram.. Sta se se vise zakacili za tog Saponaru kao da je to neki vanserijski talent? Momak je dobio par sansi ove sezone i neka mi neki njegovi zagovornici nabroje kojiko je minuta odigrao kako treba.. Pa taj napravi sprint od 5 koraka i vec mu dusa izlazi na nos. Dajte molim vas malo objektivnosti
Hajmo ovako....koliko si ga ti ukupno minuta gledao?
Ja sam gledao 4-5 utakmica Empolija prosle sezone i uvjeren sam da je bolji od Birse i Robinja zajedno. Ako ti sudis o njemu ili bilo kojem igracu na osnovu zadnjih 10 min utakmice u kojoj udze s klupe onda nemamo o cemu pricati.
Jedina utakmica koju je poceo je ona protiv shintera i bio je medju boljima na terenu.

Jel me zezas??? Ti gledao 4-5 utakmica Empolija prosle godine :D :D :D
Da si tek vidio mene PROSLE GODINE kako sam igrao :lol:
Ja pricam o ovoj sezoni i momku koji cak nije ni prosjecan
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2014, 15:22

Slazem se, ispodprosjecan je. Samo mi navedi igraca koji je iznadprosjecan a odigrao je priblizno minuta kao on? Ne moras se ograniciti na Italiju.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 13 apr 2014, 15:26

muxa je napisao/la:[b]Slazem se, ispodprosjecan[/b] je. Samo mi navedi igraca koji je iznadprosjecan a odigrao je priblizno minuta kao on? Ne moras se ograniciti na Italiju.

Ako se slazes onda ga prestani hvaliti.
free Palestine!!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 13 apr 2014, 15:53

Kao prvo momak i jeste veliki talenat, a to što ga milan nije znao iskoristiti na pravi naćin je druga stvar. O njegovim igrama ove sezone se ne može ni suditi jer je veoma malo igrao. Protiv intera i sampdorije po 50 min i jos 2.puta usao sa klupe jednom 10 jednom 5 minuta. Premalo ako se uzme u obzir koliko su npr. birsa, honda, poli i robinjo igrali, a da ne govorimo da nabrojani nisu pokazali ništa. Kada odigra 3-4 tekme zaredom i bude los u svim utakmicama može se reći da od njega nema ništa, ali ovako niko nema pravo reci losi su saponara, petagna i cristante sve dok u ekipi imamo birsu, hondu, polia, robinja i tako te igrace.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2014, 16:19

koraj je napisao/la:
muxa je napisao/la:[b]Slazem se, ispodprosjecan[/b] je. Samo mi navedi igraca koji je iznadprosjecan a odigrao je priblizno minuta kao on? Ne moras se ograniciti na Italiju.

Ja ga ni ne hvalim, samo kazem da je bolji igrac od mnogih koji su imali cijelu sezonu da pokazu sta znaju i znamo sta su pokazali.
Nisi mi naveo nijednog igraca koji je igrao priblizno minuta kao Saponara a pokazao vise:-?
Sta su to pokazali Robinjo, Honda, Birsa a znamo svi koliko su vise vremena proveli na terenu?
Ne tvrdim ja da ce momak postat svjetska klasa, al je svakako bolji igrac od gore pomenutih.

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 13 apr 2014, 16:34

Rezultati nam idu na ruku,naravno osim intera,ali dobro je ,veceras nam treba pobjeda i onda nam europa bjezi 5 bodova ! Forza Milan"
FK Sarajevo !

MarcoVanBasten
Kontakt:

Post Postao/la MarcoVanBasten » 13 apr 2014, 16:37

muxa je napisao/la:
koraj je napisao/la:

Ja ga ni ne hvalim, samo kazem da je bolji igrac od mnogih koji su imali cijelu sezonu da pokazu sta znaju i znamo sta su pokazali.
Nisi mi naveo nijednog igraca koji je igrao priblizno minuta kao Saponara a pokazao vise:-?
Sta su to pokazali Robinjo, Honda, Birsa a znamo svi koliko su vise vremena proveli na terenu?
Ne tvrdim ja da ce momak postat svjetska klasa, al je svakako bolji igrac od gore pomenutih.

Birsa dao 2 gola za 2 podjede po 1-0 = 6 bodova

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 apr 2014, 16:42

Cinjenica je da momak ima potencijala i kvaliteta, ali nije dobijao pravu sansu da to pokaze. Dosta ga je nazadovala i povreda, ali u momentima kada je mogao i trebao dobiti sansu, on je grijao klupu Birsi i Nocerinu.
Birsi hvala na tih 6 bodova, ali je flopina od igraca. Takvi prije nisu mogli ni vodu nositi igracima, a kamo li biti u prvoj postavi.

Nama vecerasnjom pobjedom (koja ne bi trebala doci u pitanje) Evropa bjezi tek 3 boda. Bit ce ovo zanimljivo do kraja.
Kamo srece da bodove nismo prosipali na tako glupe nacine... :roll:

FORZA MILAN !

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 13 apr 2014, 17:13

LegendKiller je napisao/la:
Kao prvo momak i jeste veliki talenat, a to što ga milan nije znao iskoristiti na pravi naćin je druga stvar. O njegovim igrama ove sezone se ne može ni suditi jer je veoma malo igrao. Protiv intera i sampdorije po 50 min i jos 2.puta usao sa klupe jednom 10 jednom 5 minuta. Premalo ako se uzme u obzir koliko su npr. birsa, honda, poli i robinjo igrali, a da ne govorimo da nabrojani nisu pokazali ništa. Kada odigra 3-4 tekme zaredom i bude los u svim utakmicama može se reći da od njega nema ništa, ali ovako niko nema pravo reci losi su saponara, petagna i cristante sve dok u ekipi imamo birsu, hondu, polia, robinja i tako te igrace.

Kao prvo ja nisam rekao da su losi nego da ih pojedinci prestanu hvaliti kao da su svjetske klase (pogotovo Saponaru), a kao drugo Polija ne stavljaj u isti kos sa Birsom i ostalima. Ako nista drugo taj momak se bori, trci i mnogim "talentima" moze biti uzor!
free Palestine!!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 apr 2014, 17:27

večeras aBd 4. vezana pobjeda...horizontala i laganoooo

jedan off:
-tako sam ljubomoran i zavidan bratu koji večeras sa ekipom putuje u Udine na sutrašnju utakmicu Udineze-juventus...ranac,oprema,gledaš najvećeg dželata kako ispunjava sebi jednu od većih želja i još valja uletiti burazeru koji eurić...jesu ovi juventini smradovi, fuujjjjj :D
Undici stelle - ACM 1899

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 13 apr 2014, 17:38

Hattrick123 je napisao/la:Ako nam se danas poklope neki rezultati,a imam osjecaj da hoce eto nas na 2 boda od mjesta koje vodi u EL.

Koji je sastav za vcr najavljen?
Osjecaj me nije prevario,samo je Inter zeznuo ali nema veze ima jos da se igra bitno je vcr zabiljeziti novu pobjedu :D
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 apr 2014, 17:50

Pogodio Matri. Jeeeeeej, cak sesti gol vrsnog strijelca u 36 utakmica. Ma kako je samo mogao? :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Nazalost, ni to ne mjenja cinjenicu da nam se vraca na ljeto.

Ja vala veceras ocekujem da procepimo, pa vrijeme je vise za tako nesto. Protivnik je za to idealan, sve ispod 3 gola ne prihvatam. :opaopa:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 apr 2014, 19:04

Sta se ovo u Torinu izdesava pred kraj tekme :-o
Poli svakako ne moze u isti kos sa Birsom, Nocerinom, Robinjom... Ali problem je sto i on cesto igra na neprirodnoj poziciji. On nije ni krilo no AMF, nego CMF i na toj poziciji je po meni sasvim solidan.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 13 apr 2014, 19:33

Slažem se. Nije mnogo igrao ali ono što je odigrao bolje i da nije. I ja sam to isto primjetio da se ovdje momak diže u nebesa. Ne samo on već i Pacifico onaj itd. iako realno svi zajedno nismo sagledali 3 utakmice tih momaka. Ja nisam ništa posebno vidio u tom Saponari. Cristante je po onome što sam vidio duplo bolji igrač.
Gabriel isto se ovdje smatra ko da je Dida iz najboljih dana a mali je rupa živa. Branio je za Cruiseiro ali drugi tim...
Niste objektivni ni sekunde. Razumijem ja da nam je dopiz.dilo gledati Birse, Constante itd. ali to ne znači da su ovi momci dorasli zadatku da budu standardni igrači Milana. Logika je ovdje ako je mlad odmah je i dobar.

Nego niko Paloschija ne spominje trpa ko lud. Danas hattrick. Bolja opcija bio od Matrija milion puta.

Večeras 3 boda očekujem. FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 apr 2014, 19:58

catania nas nikad nije dobila u ligi, jednom u kupu 2007 mislim....ehh sad ja cekam samo ove nase na kladari za 100KM valjda me nece iznevjeriti, juce me **** bayern koji je samo gol trebao dati za 110KM, valjda me moj voljeni klub nece razocarati

FORZA MILAN!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 apr 2014, 20:01

Napokon utakmica, vraca se zelja i uzbudjenje polako bez obzira na losu sezonu. Idemo moci dobit veceras. Tarabt rjesava mec opet :D
Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 apr 2014, 20:19

MILAN: Abbiati; Bonera, Mexes, Rami, Constant; De Jong, Montolivo; Poli, Kakà, Taarabt; Balotelli.
CATANIA: Andujar; Monzon, Gyomber, Spolli, Rolin; Leto, Lodi, Rinaudo, Plasil; Barrientos, Bergessio.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Biscione i 3 gosta.