Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ibracadabra
- Kontakt:
Re: Chat
Meni je Sarajevo broj 1 u Bosni, ali svaki je grad ili gradić poseban na svoj način. Bio sam u Mostaru,Zenici,Travniku,Živinicama,Tuzli,Kalesiji,Zvorniku, Sanskom Mostu,Srebrenici itd. Svaki grad ima svoju priču, ali Sarajevo je neprikosnoveno. Što se tiče Evrope, Zagreb i Goteborg su mi nekako ostali u lijepom sjećanju. 
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Sarajevo
Višegrad
Mostar
To što se tiče BiH.
Što se tiče gradova van naše lijepe domovine:
Istanbul
Firenca
Rim
Višegrad
Mostar
To što se tiče BiH.
Što se tiče gradova van naše lijepe domovine:
Istanbul
Firenca
Rim
Ja te volim, volim Željo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bravoVirtu4l je napisao/la:Sve su to simpatični gradići, ali što se tiče BiH, jedan je Mostar.
@tyler
koja, ima ih vise
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hoce ko ic na djecake
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Na mene je najveci dojam ostavila Gabela
tamo ljudi u Mocvari zive, najsmjesnije od svega je kad je drug pitao neku trebu hoces se udati u Sarajevo? Kaze ona jeblo te Sarajevo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pa nije ni jablanica Bog zna kakav grad, ali ja kada bih nasao fin posao i kada bih trebao birati da zivim u sarajevu ili jablanici, uvijek bih izabrao jablanicuSarajlijc@ je napisao/la:Na mene je najveci dojam ostavila Gabelatamo ljudi u Mocvari zive, najsmjesnije od svega je kad je drug pitao neku trebu hoces se udati u Sarajevo? Kaze ona jeblo te Sarajevo
![]()
![]()
Mostar je možda do devedesetih bio najljepši. Danas je ruglo. Zenica je za njega Las Vegas.
Beograd je prljav, ima isti problema sa uređenosti kao i Mostar, ali ogroman grad, što ga ne čini manje ili više lijepim/ružnim. Pogotovo oni megalomanski betonski soliteri u Novom BG.
Meni osobno, od svih ex Yu gradova, a prošao sam ih dosta, Novi Sad, Subotica, Split i LJubljana među TOP5, s tim da je Novi Sad uistinu prelijep i broj 1.
I Zagreb, of kors je među TOP5..
Beograd je prljav, ima isti problema sa uređenosti kao i Mostar, ali ogroman grad, što ga ne čini manje ili više lijepim/ružnim. Pogotovo oni megalomanski betonski soliteri u Novom BG.
Meni osobno, od svih ex Yu gradova, a prošao sam ih dosta, Novi Sad, Subotica, Split i LJubljana među TOP5, s tim da je Novi Sad uistinu prelijep i broj 1.
I Zagreb, of kors je među TOP5..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nama iz IZ su jos uvijek draze djevojciceNarin je napisao/la:hoce ko ic na djecake
FORZA MARŠAL !!!
I've gone 
Nemam s kimNarin je napisao/la:hoce ko ic na djecake
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
bujrum..Kawhi je napisao/la:Nemam s kimNarin je napisao/la:hoce ko ic na djecake![]()
Gre - ma ništa,šta da ti kažem,ko i uvijek
Say something, I'm giving up on you,and I'm sorry that i couldnt get to youuuu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ljubavi kuknjavaKawhi je napisao/la:Nemam s kimNarin je napisao/la:hoce ko ic na djecake![]()
Šta bi rek'o dječak koji si bio, čovjeku koji si postao

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Evolution87
- Kontakt:
samo da se tuspasim 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
S kim ti ideš?Narin je napisao/la:bujrum..Kawhi je napisao/la:Nemam s kimNarin je napisao/la:hoce ko ic na djecake![]()
Gre - ma ništa,šta da ti kažem,ko i uvijek
Say something, I'm giving up on you,and I'm sorry that i couldnt get to youuuu
Dijasporac veliko si razočarenjeBosniacum Lilium je napisao/la:ljubavi kuknjavaKawhi je napisao/la:Nemam s kimNarin je napisao/la:hoce ko ic na djecake![]()
![]()
sad ako kazem da ne idem s curama,bit ces ko ljiljan,reci ces ne idem s mudonjama,jel tako ? 
Pa ono nadao sam se kojoj.Uzgajam bradu i taman bi do Dječaka bila na nivou za zbarit koju stariju od mene 
sta mislis hoce li napunit?Kawhi je napisao/la:Pa ono nadao sam se kojoj.Uzgajam bradu i taman bi do Dječaka bila na nivou za zbarit koju stariju od mene
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sto sam te razocarao
Narine, jesam li upravu? no womans no party
samo zbog flerta, nista vise.
Narine, jesam li upravu? no womans no party
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, Shategabri i 71 gost.