Možda braća i večeras iznenade19:00 GETAFE - ATLETICO MADRID
Rojiblancosi nisu pobijedili Getafe u gostima od sezone 2008/2009!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Treba ovim nasim mukama pustiti liverpool da vide kako se trci i kako se bori
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Tekma slicna onoj Olimpik- Zeljo od jucer... Gosti su ustvari domacini danas.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I da ste bar jedan derbi dobili. I ja mislim ..LenBias je napisao/la:ih da su nas malo manje povrede sputavale ove sezone vec bi mi slavili naslov prvaka spanije![]()
Bitch please.Rajaz je napisao/la:I da ste bar jedan derbi dobili. I ja mislim ..LenBias je napisao/la:ih da su nas malo manje povrede sputavale ove sezone vec bi mi slavili naslov prvaka spanije![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ne zanima me sta ti kao kanta foruma na 518. profilu mislis, cao i ne smaraj meRajaz je napisao/la:I da ste bar jedan derbi dobili. I ja mislim ..LenBias je napisao/la:ih da su nas malo manje povrede sputavale ove sezone vec bi mi slavili naslov prvaka spanije![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
sta je sa Ramom 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
" onclick="window.open(this.href);return false;

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sta se gleda u Primeri u slucaju istog broja bodova, medusobni duel ili gol razlika ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Medjusobni duel.10DelPiero je napisao/la:Sta se gleda u Primeri u slucaju istog broja bodova, medusobni duel ili gol razlika ?
- 10DelPiero
- Kontakt:
Znaci Atleticov duel protiv Valencije najbitnija utakmica do kraja, Levante i Malaga bez ikakvih ambicija nit mogu gore nit mogu dole nebi trebali predstavljati problem dok zadnji duel sa Barcom nece bit ni vazan zadrze li 3 boda razlike. Kad li se zadnji put u primeri odlucivao prvak posljednjih 4-5 kolaDzoni je napisao/la:Medjusobni duel.10DelPiero je napisao/la:Sta se gleda u Primeri u slucaju istog broja bodova, medusobni duel ili gol razlika ?
Alessandro Del Piero !
Levante je prethodnih sezona znao biti neugodan po Atletico,a nikad ne znas mozda bas odigraju dobro jer nemaju sta da izgube.10DelPiero je napisao/la:Znaci Atleticov duel protiv Valencije najbitnija utakmica do kraja, Levante i Malaga bez ikakvih ambicija nit mogu gore nit mogu dole nebi trebali predstavljati problem dok zadnji duel sa Barcom nece bit ni vazan zadrze li 3 boda razlike. Kad li se zadnji put u primeri odlucivao prvak posljednjih 4-5 kolaDzoni je napisao/la:Medjusobni duel.10DelPiero je napisao/la:Sta se gleda u Primeri u slucaju istog broja bodova, medusobni duel ili gol razlika ?
Dobro mozda ima barca pusti u zadnjem kolu.
U Italiji vidim pravo zanimljivo?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sve ocekujem da ce Atletico negdje na gostovanju kiksati a to nikako da se desi10DelPiero je napisao/la:Znaci Atleticov duel protiv Valencije najbitnija utakmica do kraja, Levante i Malaga bez ikakvih ambicija nit mogu gore nit mogu dole nebi trebali predstavljati problem dok zadnji duel sa Barcom nece bit ni vazan zadrze li 3 boda razlike. Kad li se zadnji put u primeri odlucivao prvak posljednjih 4-5 kolaDzoni je napisao/la:Medjusobni duel.10DelPiero je napisao/la:Sta se gleda u Primeri u slucaju istog broja bodova, medusobni duel ili gol razlika ?
Mozda me iznenade i kiksaju kuci.
Mi cemo do kraja vjerovatno sve dobiti, a oni i ako uprkos tome zadrze prednost, svaka im cast, kapa do poda, zasluzena titula i to je to.
Mada ce negdje kiksnuti vrlo vjerovatno jer nije lagan raspored a jos igraju na dva fronta. Problem je u tome sto nama trebaju njihova dva kiksa a kako stvari stoje taj drugi bi cekali kod Barcelone a velika je vjerovatnost da se on tamo ne doceka..
Sto se tice neizvjesne borbe za titulu, guglaj sezonu 2006/07.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ako bude trebalo, Barcelona će pustit' Atletica zadnje kolo da uzmu tri boda na NC.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma Italija ce naredne sezone da bude najzanimljivija liga
A izgubiti 2x titulu na ovakav nacin, na isti broj bodova to bi bas bolno bilo al' eto kladim se da bi svaki od vas sad potpisao 2. mjesto u primeri a da se osvoji LP
A izgubiti 2x titulu na ovakav nacin, na isti broj bodova to bi bas bolno bilo al' eto kladim se da bi svaki od vas sad potpisao 2. mjesto u primeri a da se osvoji LP
Alessandro Del Piero !
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
kad je bio prvi put kad smo izgubili titulu na takav nacin ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
- 10DelPiero
- Kontakt:
A budale, pusti ovo su neki prenosi
Onda bi vam puno bilo ovako se provlacit 2x
Onda bi vam puno bilo ovako se provlacit 2x
Alessandro Del Piero !
Nista se jos ne zna za Ronalda mogao bi zaigrati.ali Carlo kaze da ga nece riskirati,citam i da trenira 8 sati dnevno to govori da ce 100% citi spreman za polufinale.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
nema šta Barca puštati....Atletico ce svakako uzeti 3 bobe sa Campu, puštali ili ne puštalimandraX je napisao/la:Ako bude trebalo, Barcelona će pustit' Atletica zadnje kolo da uzmu tri boda na NC.![]()
A slažem se da ne treba zapinjati protiv njih na neki remi...treba sacekati razvoj situacije, ako izgubimo sve šanse do zadnjeg kola - e onda bi ispali prave pizde kad bi ginuli protiv Atletica u tom zadnjem kolu i dopustili da Real "cekamo kiks Barce" Madrid uzme titulu ove godine na tu foru...ne smijemo otežavati Atleticu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 apr 2014, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.