TzBulevar87 je napisao/la:Bravo komšije, samo hrabro!!! Vi ako i sljedeće sedmice pokažete pravo lice za mene ste najpošteniji klub ove lige.
kako su igrali? nisam u toku

Moderator/ica: GracanicaAA
TzBulevar87 je napisao/la:Bravo komšije, samo hrabro!!! Vi ako i sljedeće sedmice pokažete pravo lice za mene ste najpošteniji klub ove lige.
šta je to jedinstvo,naravno da dobijamo,nerješeno ne dolazi u obzirClaus je napisao/la:Od mene ćete dobiti priznanje ako dobijete, ili barem odigrate neriješeno s Jedinstvom.
A ako izgube bice pusteno, kupljeno .Claus je napisao/la:Od mene ćete dobiti priznanje ako dobijete, ili barem odigrate neriješeno s Jedinstvom.
vojvoda dobio crveni napo kazlagića,a u nas ja mislim niko,naši juniori završili utakmicu,većina njih,šuša i sulja nisu ni ulaziliIceplayer je napisao/la:Jeli bilo žutih ili crvenih ?
tako je potpuno si upravu,svaka im čast,a i denisu treba čestitat kad je imo hrabrosti stavit juniore u ovakvoj važnoj utakmici,a oni mu se odužili sjajnom igromaldin55 je napisao/la:Svala čast našim momcima, pokazali su kako treba igrati ekipa koja ima Premijer ligaške ambicije. Juniori odradili nevjerovatnu tekmu...
ta priča stoji,jer sam lično to čuo,ali stvarno neznam da li je istina,al opet kažem sa ovim igračima što su danas igrali realno nebi mogli do tri bodaChinaglia je napisao/la:@7april
neki dan pričaš kako ste napravili krug, kako je dogovoreno u Lukavcu, a sad tu hvališ junioreBratstvo je jaka ekipa, ali Radnički ispade pravo loš .. ono, da me neko ne shvati pogrešno, da l' ste kupili i da l' ćete kupovati do kraja sezone, kao i Jedinstvo, odnosno mi, boli me qrac, podržavam kupovinu jer cilj opravdava sredstvo
Ma tesko da mozete uzeti dole, mozete eventualno do boda. Jer na Lukama se stvarno tesko dolazi do bodova, igraju dosta cvrsto nesto kao Celzi na domacem terenuPa3ot je napisao/la:Cestitke. Bratstvo vjerovatno ima kvalitetniju ekipu i od Jedinstva i od Slobode. Bit ce tesko uzeti bodove u Gracanici slijedece sedmice. Mi idemo rastereceno , mozemo si priustiti i poraz ali ako kojim slucajem pobjedimo onda mozemo reci da smo u Premijer ligi.
Svjestan sam toga. Sjecam se utakmice protiv Bratstva u Bihacu gdje su odlicno stajali na terenu. Njihova 2 stopera su dobili sve i jedan zracni duel sa nasim igracima i tesko je bilo probiti taj bedem, sad ne znam igraju li ta dva stopera i dalje u tandemu ili je doslo do promjene.moj uzor-S.G je napisao/la:Ma tesko da mozete uzeti dole, mozete eventualno do boda. Jer na Lukama se stvarno tesko dolazi do bodova, igraju dosta cvrsto nesto kao Celzi na domacem terenuPa3ot je napisao/la:Cestitke. Bratstvo vjerovatno ima kvalitetniju ekipu i od Jedinstva i od Slobode. Bit ce tesko uzeti bodove u Gracanici slijedece sedmice. Mi idemo rastereceno , mozemo si priustiti i poraz ali ako kojim slucajem pobjedimo onda mozemo reci da smo u Premijer ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.