NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- sigurnoable
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mislim da bi se trebalo sjesti i lijepo porazgovarati ono bratski, krajiski sa NK Podgrmecom da se rijese neke dileme 24. kola 
heheheee jesi se nagostovo po selima krajiskim hahahhaaaaaaLloriS je napisao/la:ja imam gostovanja, koliko ti nisi domacih utakmica odgledao ali ajde razumijem ja balavce, kad pocnu buncati u ove "kasne sate"
![]()
a to da razumijes balavce razumijem te ,pa tako se i ponasas, ustvari to ti je generacija jel de
jesil i do kladuse iso i to veeeelike
Procitaj malo svoj post pa se zapitaj ko je balavac...ALBOX je napisao/la:heheheee jesi se nagostovo po selima krajiskim hahahhaaaaaaLloriS je napisao/la:ja imam gostovanja, koliko ti nisi domacih utakmica odgledao ali ajde razumijem ja balavce, kad pocnu buncati u ove "kasne sate"
![]()
![]()
![]()
a to da razumijes balavce razumijem te ,pa tako se i ponasas, ustvari to ti je generacija jel de![]()
![]()
![]()
jesil i do kladuse iso i to veeeelike...ma ja kasno je sada za tebe fino spavaj pa sutra kad se probudis nastavicemo
![]()
![]()
![]()
hajdi sad
![]()
![]()
![]()
.....
Ma ja sam sve sto vi kazeteIceplayer je napisao/la:
Procitaj malo svoj post pa se zapitaj ko je balavac...
fino nase cvijece krajisko
-
samolukavac
- Kontakt:
@ALBOXALBOX je napisao/la:Ma ja sam sve sto vi kazeteIceplayer je napisao/la:
Procitaj malo svoj post pa se zapitaj ko je balavac...![]()
fino nase cvijece krajisko![]()
Hoćeš danas na utakmicu
Evo jarane spremam sesamolukavac je napisao/la:
@ALBOX
Hoćeš danas na utakmicu
Veoma zadovoljan lakse ce te nam dati bodove sad, naravno da ce me pustiti nisam ja ti, napisem fino zadacu i dolazim 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Molim admina "ako ga uopste ima ovdje", da se rijesi ovog drkadzije malog koji se zaljepio na nasu temu u cilju provokacije simpatizera i navijace Jedinstva
edit
Vas dvojica idete na hlađenje malo radi spama, a svaki slijedeći takođe
Vas dvojica idete na hlađenje malo radi spama, a svaki slijedeći takođe
svaka cast Bišćani na zadrzavanju na tronu, da tako i do kraja ostane, jedva cekam Jedinstvo u PL, grad na Uni to zasluzuje!
Abd jos malosonik24 je napisao/la:svaka cast Bišćani na zadrzavanju na tronu, da tako i do kraja ostane, jedva cekam Jedinstvo u PL, grad na Uni to zasluzuje!
- sigurnoable
- Kontakt:
Sta ako na kraju ostanemo prvi a budemo dijelili sa istim brojem bodova prvo mjesto sa drugom ekipom, je li se gleda gol razlika ili medjusobni omjer?
Gleda se medusobni susret tj. fakticki Sloboda za nama zaostaje 4 boda ne 3sigurnoable je napisao/la:Sta ako na kraju ostanemo prvi a budemo dijelili sa istim brojem bodova prvo mjesto sa drugom ekipom, je li se gleda gol razlika ili medjusobni omjer?
- sigurnoable
- Kontakt:
Ma kakva Sloboda prije ce Bratstvo to bitiIceplayer je napisao/la:Gleda se medusobni susret tj. fakticki Sloboda za nama zaostaje 4 boda ne 3sigurnoable je napisao/la:Sta ako na kraju ostanemo prvi a budemo dijelili sa istim brojem bodova prvo mjesto sa drugom ekipom, je li se gleda gol razlika ili medjusobni omjer?
Iceplayer je napisao/la: Gleda se medusobni susret tj. fakticki Sloboda za nama zaostaje 4 boda ne 3
Koliko je 52-49,je*em ti učiteljicu?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Da imas nesto u glavi, a ne zrno graska znao bi o cemu pričam...Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la: Gleda se medusobni susret tj. fakticki Sloboda za nama zaostaje 4 boda ne 3
Koliko je 52-49,je*em ti učiteljicu?
Nemoj me živ bio učiti o gramatici
a trenutna razlika je 3 boda,a sigurno neće doći do toga da odlučuje gol razlika 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Djete kad sjedne za kompjuter...Gorki je napisao/la:Nemoj me živ bio učiti o gramaticia trenutna razlika je 3 boda,a sigurno neće doći do toga da odlučuje gol razlika
Stvarno si gori od ovog Ice, covjek ti fino objasnio da zaostajete za nama 3 boda ali to je kao 4, sta cete ako stignete ta 3 boda, opet ste iza nas, znaci vi morate cekati dva kiksa JedinstvaGorki je napisao/la:Nemoj me živ bio učiti o gramaticia trenutna razlika je 3 boda,a sigurno neće doći do toga da odlučuje gol razlika
PS: eto ti znas jel nece doci do toga da odlucuje gol razlika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.