Bolje bit 5 sezona prvi, pa onda jednu sezonu treći nego 5 sezona drugi.madridist je napisao/la:Valjda u Atletico vs Madrid,koji će qrac bit tema prvi protiv trećeg sa naglaskom na trećeg.Vandelanoite je napisao/la:Predložio bi moderatorima i administratoru da promjene ime teme u Barcelona vs Atletico Madrid da diskutujemo sa konkurencijom, a ne sa autsajderima. Nije nam više zanimljivo.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ne, stvarno, je l' ti pokušavaš biti smiješan, zanimljiv ili šta već? Il' si jednostavno dijete od 13 godina?
Zar Madrid nije u sezoni 2011/12 bio prvak 
@FU-j Kru ne lazi narod, dobro je vise tvojih primitivnih postova i prosipanja ogorcenosti iz privatnog zivota.
@FU-j Kru ne lazi narod, dobro je vise tvojih primitivnih postova i prosipanja ogorcenosti iz privatnog zivota.
Danas najveca utakmica na svijetu a niko ni rijeci, bice da je El Clasico dosadio, promo za pocetak
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pa normalno kad ih je barem 5 godisnje, a pored toga vazda iste glupe rasprave, koje ustvari pokvare najveci nogometni okrsaj na svijetu

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Jednima brod potonuo, drugima bitnija iduca srijeda nego ova pa zato.. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Tako nekako, najvise se prica o sudijama, madridisti pogotovo. Najmanje o utakmici, majstorijama i akcijama.johnnyyK je napisao/la:pa normalno kad ih je barem 5 godisnje, a pored toga vazda iste glupe rasprave, koje ustvari pokvare najveci nogometni okrsaj na svijetu![]()
I ne vidjenom ciganluku, pogotovo u Jozino vrijeme.. Eh, nekad su Clasici bili bolji
..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ajde ako nista, barem smo svjedoci da se nakon pricanja o Jozinom i Madridovom ciganluku, majstorijama Messija i Inieste, pogani navijacke sa Bernabeua i predivne koreografije na Nou Campu po prvi put prica o visini trave. Nadamo se da je Xavi pripremio pomicno mjerilo za sutrasnji okrsaj.
Marksizam u skole!
Zguzit ce ih Barsa u finalu Kupa.
Zadnja izmjena: Cigri, dana/u 16 apr 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pocelo je ljudi moji...pripremite se neutralciCigri je napisao/la:Ubit ce ih Barsa.
Petarda
-----------------------------Pinto------------------------------------Cigri je napisao/la:Ubit ce ih Barsa.
Petarda
----------Klaun-----Busquets------Masche--------Alba-------------
Pa ova odbrana je zrela za petarde
Napad je najbolja odbrana.Rajaz je napisao/la:-----------------------------Pinto------------------------------------Cigri je napisao/la:Ubit ce ih Barsa.
Petarda
----------Klaun-----Busquets------Masche--------Alba-------------
Pa ova odbrana je zrela za petarde
[youtube][/youtube]
Dvojica firauna

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam kako ikome više El Clasico može biti zanimljiv.
Kad se sjetim prije, po 8 mjeseci čekaš. Sad se između pišanja sastanu po nekoliko puta.
Kad se sjetim prije, po 8 mjeseci čekaš. Sad se između pišanja sastanu po nekoliko puta.
Kao navijac Reala volio bih pobjedu al prije svega volio bih da nebude ni jedan jedini penal,da nebude crvenih,ciganluka da nebude ,nek bude normalna postena utakmica pa nek dobije ko ocee
Donnie Darko je napisao/la:Ne znam kako ikome više El Clasico može biti zanimljiv.
A gledaces ga i veceras da se ne lazemo.
@Cigri dobra trava, ta ne igra se u 3 gajbe pive, Xavi ce biti zadovoljan.
slazem se , zelim regularnu utakmicu bez puno guzvi , penala , crvenih i ostalih ciganluka koji prate el clasico zadnjih godina . Obe ekipe imaju losu obranu , Barca pogotovo , ako Real odigra neki presing to bi moglo ruzno izgledati kao protiv Atletica , al eto , vjerujem u Barcu otkako znam za sebe , tako cu i danas , neka bolji dobije .
KEC je napisao/la:Kao navijac Reala volio bih pobjedu al prije svega volio bih da nebude ni jedan jedini penal,da nebude crvenih,ciganluka da nebude ,nek bude normalna postena utakmica pa nek dobije ko ocee
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.