La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Barselona - kraj dominacije!?
sve vise se prica o penalima za Barcu, ovaj Neymar me tako nervira sa ovom glumom, malo malo, nesto odglumio, te penal, te faul 
pa nije dzaba presao u barcu, u svakom smislu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
no penal no partyLenBias je napisao/la:pa nije dzaba presao u barcu, u svakom smislu
Čuj Barca najjači tim svih vremena, radi čega? Ona tri naslova Lige prvaka u 6 godina? Imo ih je i Real od 98. do 2002., da ne govorim ranije. U svakom periodu, od početka, preko razvitka do modernog nogometa, Real je uvijek bio u vrhu.
Radi nevidjene dominacije i poigravanja sa protivnicima. Imao je Madrid i 5 uzastopnih LP sa Di Stefanom 50-tih ..Cap17an je napisao/la:Čuj Barca najjači tim svih vremena, radi čega? Ona tri naslova Lige prvaka u 6 godina? Imo ih je i Real od 98. do 2002., da ne govorim ranije. U svakom periodu, od početka, preko razvitka do modernog nogometa, Real je uvijek bio u vrhu.
Kraljevi dajvova, Neymar pored njih izgleda tek kao dobar uceniksonik24 je napisao/la:no penal no partyLenBias je napisao/la:pa nije dzaba presao u barcu, u svakom smislu

..inace ovdje su kraljevi dobili penal
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Betis ispao a fina posjeta na derbiju, ipak je derbi vise od igre i rezultata.
Mislim da je ova anketa malo zastarila dajte novu ko ce biti prvak Atletiko ili Real?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mislim da bi za njegovu karijeru najblje bilo da mu neko slomi nogu,tako bi i on za vrijeme oporavka na osnovu tog iskustva mogao da radi na prosirenju svog ionako bogatog dajverskog dijapazona.Sissoko je napisao/la:**** epskih proporcija,kako ga nije sramota.
[youtube][/youtube]
emir18 je napisao/la:Mislim da je ova anketa malo zastarila dajte novu ko ce biti prvak Atletiko ili Real?
Atletico uzima titulu 'ladno....sve po zaslugama.emir18 je napisao/la:Mislim da je ova anketa malo zastarila dajte novu ko ce biti prvak Atletiko ili Real?
Real "cekamo kiks Barce" Madrid definitivno nije zaslužio titulu ove godine, a znamo svi i zašto... niti ce je uzeti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@Lenny je rekao da Atleti završava 4, da će ga i Athletico prestići 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma nema sanse da Atletico osvoji,budite normalni.
Jos u 2013. sam im prognozirao da bi se mogli borit za titulu (tad su neki pisali da od toga nema nista) ali da nece osvojit.
Sj3bat ce se negdje,jednostavno moraju.
Jos u 2013. sam im prognozirao da bi se mogli borit za titulu (tad su neki pisali da od toga nema nista) ali da nece osvojit.
Sj3bat ce se negdje,jednostavno moraju.
nadji mi gdje sam to napisao? garantujem zivotom da nisam tako sastavio recenicu i napisao da ce se to desitirio_Ferdy88 je napisao/la:@Lenny je rekao da Atleti završava 4, da će ga i Athletico prestići
A ja u septembru rekao da Atleti osvaja. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako nisi, kad su ono izgubili nedavno, sjećam se dobro, evo ga:LenBias je napisao/la:nadji mi gdje sam to napisao? garantujem zivotom da nisam tako sastavio recenicu i napisao da ce se to desitirio_Ferdy88 je napisao/la:@Lenny je rekao da Atleti završava 4, da će ga i Athletico prestići
Mislim da nema potrebe da si oduzimaš život zbog ovih trivijalnostiLenBias je napisao/la:ne bi da zvuci kao neko pretjerivanje ili negativno na racun komsija ali ni najmanje se ne bi zacudio kada bi bilbao do kraja sezone zamjenio atletico madrid na trecem mjestu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
oduzmite mu život sad, da više ne garantuje njime 
Atletico suvereno grabi ka zasluženoj tituli
Getafe je nedostojan i nedorastao protivnik.
i cekaj, ta moja izjava i ova koju si rekao da sam dao su tebi iste? ozbiljno?rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako nisi, kad su ono izgubili nedavno, sjećam se dobro, evo ga:LenBias je napisao/la:nadji mi gdje sam to napisao? garantujem zivotom da nisam tako sastavio recenicu i napisao da ce se to desitirio_Ferdy88 je napisao/la:@Lenny je rekao da Atleti završava 4, da će ga i Athletico prestići
Mislim da nema potrebe da si oduzimaš život zbog ovih trivijalnostiLenBias je napisao/la:ne bi da zvuci kao neko pretjerivanje ili negativno na racun komsija ali ni najmanje se ne bi zacudio kada bi bilbao do kraja sezone zamjenio atletico madrid na trecem mjestu
Brao Simeone ostavi on Costu na terenu umjesto da ga izvadi

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- rob do bagro
- Kontakt:
Ode Costa u helac.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.