Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Moto GP
Marquez prvak.
Ne volim ga nimalo, ali zasluženi. Najbolja stvar nakon dolaska Rossija u MotoGP je ovaj klinjo.
3 klase, u sve prvaci KATALONCI!!!
Ne volim ga nimalo, ali zasluženi. Najbolja stvar nakon dolaska Rossija u MotoGP je ovaj klinjo.
3 klase, u sve prvaci KATALONCI!!!
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Zanimljivo
Onda Cero: ‘Lorenzo to Ducati for 2015’
Thursday, 16 January 2014
Two-time MotoGP™ World Champion Jorge Lorenzo could leave Yamaha for Ducati from the start of the 2015 season, reports Spain’s Onda Cero.
As reported by the radio station, the Mallorcan rider - who had ridden for Yamaha Factory Racing since his debut premier class season in 2008 - has already given Ducati a ‘yes’ with regards to a preliminary agreement for 2015 onwards, with an alleged offer of 15 million euros per season.
Since arriving in the premier class, Lorenzo has claimed two world titles for Yamaha in 2010 and 2012, respectively. To date, he has celebrated 31 MotoGP™ race wins.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Rossi izgleda jako, jako dobro na testiranjima
nadam se da ce se forma prenjeti i na sezonu
inace Ducati je u petak i zvanicno potvrdio kako ce se natjecati u "Open" klasi a ne kao fabricki proizvodjac
koga zanima vise, moze procitati ovdje
http://www.motogp.com/en/news/2014/Duca ... n%20option
nadam se da ce se forma prenjeti i na sezonu
inace Ducati je u petak i zvanicno potvrdio kako ce se natjecati u "Open" klasi a ne kao fabricki proizvodjac
koga zanima vise, moze procitati ovdje
http://www.motogp.com/en/news/2014/Duca ... n%20option
-
RiverPlate
- Kontakt:
E moja Yamaho, pa da ste je napravili samo malo bržu Rossi bi ovo hladno uzeo, **** vas Honda retardirana više, Lorenzo idemo ih pobijediti u Texasu 
Rossi mnogo jak izgleda, bolji u ovoj trci nego u 99 posto iz prošle godine!
ANDIAMO VALEEEEEEEEEEEEEEEE!
Rossi mnogo jak izgleda, bolji u ovoj trci nego u 99 posto iz prošle godine!
ANDIAMO VALEEEEEEEEEEEEEEEE!
Grbavica naš je Hram!!!
ufff kakva trka, ovo se cekalo
napisacu kasnije sta opsirnije odoh gledati El Clasico
napisacu kasnije sta opsirnije odoh gledati El Clasico
Marc Marquez samo nastavio gdje je stao prošle sezone.Očekujem da osvoji i ove sezone,ima dobar motor a i ima ono najvažnije,velika muda.Dok je vozio u Moto2, frajer je mislim iz boksa startao i uspio pobijediti na kraju.Buraz mu isto nije loš.Bio danas 2. u moto3.
- chelsea358
- Kontakt:
Imal ko link da se skine utrka.Gledao sam Moto 2,odlicna trka,Vinales odlican u debiju. 
evo imas ovdje, odma ispod slike torrentchelsea358 je napisao/la:Imal ko link da se skine utrka.Gledao sam Moto 2,odlicna trka,Vinales odlican u debiju.
http://forum.rojadirecta.es/showthread.php?217116
danas sve utrke odlicne, Miller i Ajo Team ce kako sad stvari stoje biti dobitna kombinacija u Moto3 (nista cudno za timove Aki Aja
Moto2 sta vise reci za Taku, pa ja msm da vise ja tugujem sto on nema ni jedne pobjede nego njegova porodica, ako nista naucio je da cuva gume
uhh i na kraju MotoGP, padaju vozaci kao pokoseni, najvise mi zao Manijakalnog Joa
Rossi kao sto rece @RiverPlate izgledao bolje nego u svim utrkama prosle sezone (ako izuzmemo Assen) ako ovako nastavi bice bas zanimljivo prvenstvo, Marquez pokazao po ko zna koji put da je najveci talenat koji se pojavio poslije Valeta i zasluzeno slavio, Ducatijevce necu ni da komentarisem, ni Open klasa ne pomaze, Crutchlow ce se bas lijepo zabavljati na metku iz Bolonje ove sezone
-
RiverPlate
- Kontakt:
Treći, s tim da je kloc u zadnjem krugu izletio malo sa staze od strahaSeaman je napisao/la:Marc Marquez samo nastavio gdje je stao prošle sezone.Očekujem da osvoji i ove sezone,ima dobar motor a i ima ono najvažnije,velika muda.Dok je vozio u Moto2, frajer je mislim iz boksa startao i uspio pobijediti na kraju.Buraz mu isto nije loš.Bio danas 2. u moto3.
Grbavica naš je Hram!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Jao Japancamiki_92 je napisao/la:evo imas ovdje, odma ispod slike torrentchelsea358 je napisao/la:Imal ko link da se skine utrka.Gledao sam Moto 2,odlicna trka,Vinales odlican u debiju.
danas sve utrke odlicne, Miller i Ajo Team ce kako sad stvari stoje biti dobitna kombinacija u Moto3 (nista cudno za timove Aki Aja), Fenati me razocarao al 'ajde valjda ja previse ocekujem od Talijana
Moto2 sta vise reci za Taku, pa ja msm da vise ja tugujem sto on nema ni jedne pobjede nego njegova porodica, ako nista naucio je da cuva gume, Tito odlican, pokazao da se moze utrkivati i kad mu se prekine ritam, VDS-ovci ce biti jako jako opasni kao i prosle sezone, Maverick izgleda da ne treba godinu ucenja, njemu ce i 2-3 utrke biti dovoljne da pocne pobjedjivati fenomenalan vozac
![]()
uhh i na kraju MotoGP, padaju vozaci kao pokoseni, najvise mi zao Manijakalnog Joa, zivo me zanimalo sta on moze uraditi do kraja s obzirom na dobar Warm-Up
Rossi kao sto rece @RiverPlate izgledao bolje nego u svim utrkama prosle sezone (ako izuzmemo Assen) ako ovako nastavi bice bas zanimljivo prvenstvo, Marquez pokazao po ko zna koji put da je najveci talenat koji se pojavio poslije Valeta i zasluzeno slavio, Ducatijevce necu ni da komentarisem, ni Open klasa ne pomaze, Crutchlow ce se bas lijepo zabavljati na metku iz Bolonje ove sezone
Grbavica naš je Hram!!!
- chelsea358
- Kontakt:
Zahvaljujem!miki_92 je napisao/la:evo imas ovdje, odma ispod slike torrentchelsea358 je napisao/la:Imal ko link da se skine utrka.Gledao sam Moto 2,odlicna trka,Vinales odlican u debiju.
danas sve utrke odlicne, Miller i Ajo Team ce kako sad stvari stoje biti dobitna kombinacija u Moto3 (nista cudno za timove Aki Aja), Fenati me razocarao al 'ajde valjda ja previse ocekujem od Talijana
Moto2 sta vise reci za Taku, pa ja msm da vise ja tugujem sto on nema ni jedne pobjede nego njegova porodica, ako nista naucio je da cuva gume, Tito odlican, pokazao da se moze utrkivati i kad mu se prekine ritam, VDS-ovci ce biti jako jako opasni kao i prosle sezone, Maverick izgleda da ne treba godinu ucenja, njemu ce i 2-3 utrke biti dovoljne da pocne pobjedjivati fenomenalan vozac
![]()
uhh i na kraju MotoGP, padaju vozaci kao pokoseni, najvise mi zao Manijakalnog Joa, zivo me zanimalo sta on moze uraditi do kraja s obzirom na dobar Warm-Up
Da se malo podsjetimo 1. runde ove sezone
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- chelsea358
- Kontakt:
Marku novi pol position,pedrosa i bradl iza njega.Espargaro odlican cetvrti.Lorenzo i Rossi jedan do drugog(razlika minimalna).Rabatu pol u moto 2 šampionatu,Vinales odlican 6. 
ne ocekujem nista previse od vecerasnje utrke, barem kad je u pitanju 1. mjesto
Marquez je predominantan na ovoj stazi kao i ostale Honde generalno
Marquez je predominantan na ovoj stazi kao i ostale Honde generalno
Ocekujem i ja novu pobjedu Markeza.Volio bih da Pedrosa dobije ali ne vjerujem.Espargaro odradio odlicne kvalifikacije,mogao bi valjda nekako do postolja.Lorenzo i Rossi ce praviti haos na stazi
.Trebala bi biti odlicna utrka,bar za to drugo mjesto
Ovako mislim da ce biti 1.Marquez 2.Lorenzo 3.Pedrosa
Ovako mislim da ce biti 1.Marquez 2.Lorenzo 3.Pedrosa
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Sta uradi Lorenzo ahahahaha ne vjerujem

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
RiverPlate
- Kontakt:
- tyler durden
- Kontakt:
Sta je napravio Lorenzo? propustio sam pocetak trke. Al kako Marquez vozi
Crutchlow se polomio,izgleda ozbiljno nesto.
Crutchlow se polomio,izgleda ozbiljno nesto.
- chelsea358
- Kontakt:
Niko da pohvali Vinalesa, druga trka u moto 2 šampionatu i prva pobjeda(nadam se prva od mnogih). 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.