Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Mislim da je ovaj forum svjetski rekorder po broju insajdera.
Svaka vama čast na volji, ne znam kako vam do sada nije dosadilo. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Moze jedan insajder: Ako mi, kojim slucajem ispadnemo iz borbe za PL, definitivno cemo zakuhati borbu za opstanak...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Cupas Iskru, cupas Podgrmec iz lige, ma da Iskru ne moze ni bog iscupati vise, a necemo mi doci u tu situaciju nadam seMirzoni89 je napisao/la:Moze jedan insajder: Ako mi, kojim slucajem ispadnemo iz borbe za PL, definitivno cemo zakuhati borbu za opstanak...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
da malo spustim loptu na zemlju....cestitam bratstvu slobodi i jedinstvu na posjecenosti, pogotovo u zadnje vrijeme. sto se mene tice sva 3 kluba su premierligasi.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Maćehinski odnos NS FBiH prema klubovima i sportskim radnicima
Sve dok klubovi ne dignu svoj glas protiv neregularnosti u Prvoj nogometnoj ligi FBiH, za ovaj rang takmičenja će važiti stara narodna poslovica: "Gdje mačke nema miševi kolo vode"!
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- badblueboylivno
- Kontakt:
Odličan tekst, nadam se da ga prenese neki praćeniji medij. Ali, nažalost, isti neće popraviti ništa, cirkus će se nastaviti.
Hayley <3
Hahah, kakve ovdje sve djece ima. Čestitam Bratstvu na ulasku u Premier Ligu. Da ostanete što duže tamo, nadaću se svim srcem. 
Sloboda ove sezone ulazi 100% u PL e sad da li kao prva ili druga to je manje bitno

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Jel se to povecava broj ekipa u PL ?Slobodas je napisao/la:Sloboda ove sezone ulazi 100% u PL e sad da li kao prva ili druga to je manje bitno![]()
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je.bem te u poznavanje lige u kojoj ti se klub takmici.Slobodas je napisao/la:Sloboda ove sezone ulazi 100% u PL e sad da li kao prva ili druga to je manje bitno![]()
- nesvrstani
- Kontakt:
vjerovatno misli na neku foru kako su kosarkasi usli ove sezone... po meni nema od toga nistaPatrickBateman je napisao/la:Je.bem te u poznavanje lige u kojoj ti se klub takmici.Slobodas je napisao/la:Sloboda ove sezone ulazi 100% u PL e sad da li kao prva ili druga to je manje bitno![]()
a i ne bi volio, il prvi il nista
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Znači ko u ovih preostalih 8 kola više kupi našteli na strani taj ce u premijer ligu, s tim da je Jedinstvo za sad u najpovoljnijoj situaciji
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Bogami zadnja tri kluba u PL su Slavija,Rudar i Leotar tek onda dolazi Travnik..zanimljivo nema šta.Mada bi volio da Slavija ispadne 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Mozda konta da ce Bratstvo zavrsiti prvo a Sloboda druga, stim da Bratsvo odustane i tako Sloboda udje kao druga u PL ali od toga nema nistaPatrickBateman je napisao/la:Je.bem te u poznavanje lige u kojoj ti se klub takmici.Slobodas je napisao/la:Sloboda ove sezone ulazi 100% u PL e sad da li kao prva ili druga to je manje bitno![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako prvi odustane, drugi ne može u viši rang. Liga se popunjava isključivo pobjednicima nižih liga.
Hayley <3
Pojasni molim tebadblueboylivno je napisao/la:Ako prvi odustane, drugi ne može u viši rang. Liga se popunjava isključivo pobjednicima nižih liga.
- badblueboylivno
- Kontakt:
U statutima i dokumentima stoji da prvak Prve lige popunjava Premijer ligu, dakle prvak, a ne najbolje plasirani klub.
Pogledaj primjer Une od lani, Slogi iz Otoke se uopće nije nudio ulazak u viši rang nakon što je prvak lige odustao. Da je Troglav odbio ostanak, ostala bi Bosna Visoko, ako ne oni, onda Krajina...
Pogledaj primjer Une od lani, Slogi iz Otoke se uopće nije nudio ulazak u viši rang nakon što je prvak lige odustao. Da je Troglav odbio ostanak, ostala bi Bosna Visoko, ako ne oni, onda Krajina...
Hayley <3
To znam ali ti kazes "liga se popunjava iskljucivo pobjednicima nizih liga" valjda ako prvak ne bude zelio u PL onda ostaje ekipa koja je predzadnja gore u PL, u ovom slucaju Rudar Prijedorbadblueboylivno je napisao/la:U statutima i dokumentima stoji da prvak Prve lige popunjava Premijer ligu, dakle prvak, a ne najbolje plasirani klub.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa da, ako pobjednik neće, ostaje najbolje plasirani klub koji je "ispao". Problem bi nastao ako bi se desilo da pobjednici obje entitetske lige ne žele gore, a najlošije plasirani klub mora ispasti u niži rang (HNS imao probleme kad jedne godine nitko nije ispao
).
Hayley <3
Evo jedna konkretna informacija...u Drugoj ligi FBiH (Sjever) na prvom mjestu je trenutno Mladost iz Malešića a kako ja sticajem okolnosti veoma dobro poznajem situaciju i u ovom klubu a i u ligi, sa jedno 90% sugurnosti mogu reći da će ovaj klub biti prvi i DA NEĆE nastupati u Prvoj ligi ukoliko izbori promociju...
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.