FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sejo Kalač

- Nail for Real
- Kontakt:
Nail se predaje
. Cestitke na finalu
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Od tebe nisam očekivao ovako brzu , ranu predaju....Nail for Real je napisao/la:Nail se predaje. Cestitke na finalu
.
anelbavarac je napisao/la:Sejo Kalač![]()
Veliki i poznati navijač Bayerna...SEJOOO....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kako vas lik prcagerdmuller je napisao/la:Jürgen Klopp: "Ma nema mjesta za paniku. Ovo jučer je bila samo utakmica za prestiž. Bayern je za mene glavni favorit za osvajanje Lige prvaka i ove godine. Oni će u polufinalu protiv Reala biti oni pravi u to nema sumnje."

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- farinelli123
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Hoćemo li odbranit treble ha??farinelli123 je napisao/la:Ma, ne sumnjam u Bajern ni najmanje. Evo, Liverpul uzima titulu posle 24 godine, Bajern brani treble, pun kantar.Jesmo li najjači ha??
![]()
![]()
Divanhana je odlična, razvaljuje. Jesu li izveli onu obradu, razbolje se sultan....aaa
Mislim da nisu, ne secam se da sam cuo to
A sto se Bajerna, ja jos uvek mislim da nas ocekuje 3x3. Jes' da ja svasta škrabam ovde po forumu, ali samo jedno mislim.
•
- gerdmuller
- Kontakt:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... poMr4RThAM" onclick="window.open(this.href);return false;Prle je napisao/la:Kako vas lik prcagerdmuller je napisao/la:Jürgen Klopp: "Ma nema mjesta za paniku. Ovo jučer je bila samo utakmica za prestiž. Bayern je za mene glavni favorit za osvajanje Lige prvaka i ove godine. Oni će u polufinalu protiv Reala biti oni pravi u to nema sumnje."
na koljena pred Bayern
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
nazalost pogresan odgovor.mma_hz je napisao/la:Miske afkors..![]()
![]()
Gledam sad po Evropi, autsajderi haraju .. Liverpool uzima u Englesko, Atletico u Spaniji .. jos samo da se mi opustimo i nastavimo igrat' ovako uzet ce i Domuzar ovdje.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Nail for Real
- Kontakt:
A nema tu neke velike filozofije. Real je u odnosu na onu ekipu prilicno oslabio, dok je Bayern, pa, aktuelni prvak Evrope. Vazda objektivaneffe_sa je napisao/la:Od tebe nisam očekivao ovako brzu , ranu predaju....Nail for Real je napisao/la:Nail se predaje. Cestitke na finalu
.
Kada se samo sjetim koliki si optimista bio pred zadnji duel GIGANATA....
Sumnjivo mi nešto.....
Ali možda si jednostavno došao pameti.....
![]()
anelbavarac je napisao/la:Sejo Kalač![]()
![]()
![]()
![]()
Veliki i poznati navijač Bayerna...SEJOOO....![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Neka si ih prosvijetlio kolegasekerbay je napisao/la:s lijeve ze robertove strane je picaro.
- Omerbavarac
- Kontakt:
The Guardian donosi vijest da je United odustao od Kroosa jer ce ovaj najvjerovatnije produziti ugovor sa Bayernom.
Ne pratim bas preveliko-Engleske tabloide pa ne znam koliko su ovi pouzdani.
Ne pratim bas preveliko-Engleske tabloide pa ne znam koliko su ovi pouzdani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Daniel van Buyten će "nas" napustiti na kraju sezone i potpisati jednogodisnji ugovor sa FC Köln-om, ako je to tačno hvala mu za sve ali je vrijeme da ide.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- anelbavarac
- Kontakt:
Sebastian Rode zvanicno od 1.7.2014 novi igrac Bayerna.
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... n-rode.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... n-rode.php" onclick="window.open(this.href);return false;
a u sredini je ze roberto.sekerbay je napisao/la:s lijeve ze robertove strane je picaro.
Nemoj da se igraš i govorit' biće gusto, jer ako te čuje drug musto, ima da ti bude gusto.sekerbay je napisao/la:Sto se tice ankete, glaso sam za 'bice gusto' yebo li ih nas drug musto
Zijan, znači do kraja više titula uzeti nećemo.farinelli123 je napisao/la:Ma, ne sumnjam u Bajern ni najmanje.
Nego de potraži inspiraciju, pa nam napiši neki uvod pred Real,
ono čisto da osjetimo tu poeziju koja nam snagu daje.
Bujti bi najbolje bilo da karijeru završi,
no kako god s nama produžiti neće.
Raeder kiksao kod onog gola, no kasnije dobro branio, dostojna zamjena.
volio bih znati šta znači nenam, pa da vidim za koju ću opciju glasat
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- farinelli123
- Kontakt:
Znas kako, treba da se poklopi svasta pa da ja napisem nesto kvalitetno, ali imace toga vec i bice.Klare je napisao/la:Zijan, znači do kraja više titula uzeti nećemo.farinelli123 je napisao/la:Ma, ne sumnjam u Bajern ni najmanje.![]()
Nego de potraži inspiraciju, pa nam napiši neki uvod pred Real,
ono čisto da osjetimo tu poeziju koja nam snagu daje.
Bujti bi najbolje bilo da karijeru završi,
no kako god s nama produžiti neće.
Raeder kiksao kod onog gola, no kasnije dobro branio, dostojna zamjena.
A, ovo za titule i to, ima jedna anegdota zanimljiva..drug, inace verni navijac Atletika, jos dok je Luis Aragones, (koji je skoro otisao Bogu na istinu), bio udarna igla ekipe, koji me cesto pita da s njim gledam Atletiko, a ja uvek imam nekih obaveza, me je pre pola godine pitao da se zarenkem na leb i sol da cu s njim da gledam potencijalno finale Bajerna i Atletika, tako da cu ja mirno da gledam polufinala, jer je nas susret neizbezan.
•
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sebasti ... rna/129032" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravi potez sto se doveli ovog igraca veoma dobar na sredini, znaci mogo bi martinez pakovat kofere ne vjerujem da ce imati mjesta jer su tu : Sebastian, Thiago i Rode po meni on je visak ne znam bavarci koliko sam upravu.
Pravi potez sto se doveli ovog igraca veoma dobar na sredini, znaci mogo bi martinez pakovat kofere ne vjerujem da ce imati mjesta jer su tu : Sebastian, Thiago i Rode po meni on je visak ne znam bavarci koliko sam upravu.
04.10.2009 !!
[/quote]
neznam koliko si u pravu znam samo da si za Martineza u krivu...
neznam koliko si u pravu znam samo da si za Martineza u krivu...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Slazem se sa bayern 100, Javi ostaje da dodje i jaci igrac od Rodea 
Sto se tice Rodea, solidan igrac i u Bayernu moze napredovati pod uslovom da dobija sansu . Na prvu kad se pogleda rekao bi covjek nece je ni dobit kak treba, kad vidis ko nam igra i kakav je jak tim. No nisu ga dzaba doveli i sigurno ce on opravdat svoju ulogu.
Sto se tice Buytena, ja sam sigurno njegova najveca podrska na ovom forumu sto se tice nas bavaraca ...
Buyten kad je tek dosao 2006 godine toliko sam bio sretan, da nam dolazi taj Belgijski hrvac i gorostas iz HSV-a
i odlicno je igrao i davao je koliko je mogao. Znamo da zadnjih godina je Bayern cesto imao kikseva u odbrani i sto se tice Lucia, koji je znao dobro odigrati ali je znao i greske pravit samo takve.
BUytara je dao sebe u ovaj tim, i ostat ce upamcen sigurno po dobrom... ako vec trazimo njegovu najgoru utakmicu ajmo rec protiv Intera u finalu, a za mene najbolja utakmica njegova protiv Milana u Ligi Sampiona kad je bilo 2-2 meni se cini i isto protiv Inter Milana cini mi se one sezone 2006 / 2007 ako se ne varam kad je Ibrahimovica strpao u dzep i izdominirao ga jednostavno nije mogao Ibra meda

Sto se tice Rodea, solidan igrac i u Bayernu moze napredovati pod uslovom da dobija sansu . Na prvu kad se pogleda rekao bi covjek nece je ni dobit kak treba, kad vidis ko nam igra i kakav je jak tim. No nisu ga dzaba doveli i sigurno ce on opravdat svoju ulogu.
Sto se tice Buytena, ja sam sigurno njegova najveca podrska na ovom forumu sto se tice nas bavaraca ...
Buyten kad je tek dosao 2006 godine toliko sam bio sretan, da nam dolazi taj Belgijski hrvac i gorostas iz HSV-a
BUytara je dao sebe u ovaj tim, i ostat ce upamcen sigurno po dobrom... ako vec trazimo njegovu najgoru utakmicu ajmo rec protiv Intera u finalu, a za mene najbolja utakmica njegova protiv Milana u Ligi Sampiona kad je bilo 2-2 meni se cini i isto protiv Inter Milana cini mi se one sezone 2006 / 2007 ako se ne varam kad je Ibrahimovica strpao u dzep i izdominirao ga jednostavno nije mogao Ibra meda
FC Bayern !!!!!
Uredu vidjecemo kako ce Pep odlucit, ja mislim da ce imati male sanse medju prvih 11, tacnije da ce Javi sa klupe ulazit.
Uzivajte bavarci.
Uzivajte bavarci.
04.10.2009 !!
Kako je lijepo vidjet kad nam normalan forumas dodje na temu,svaka cast covjece i kad smo igrali sa vama bio si realansarajlija je napisao/la:Uredu vidjecemo kako ce Pep odlucit, ja mislim da ce imati male sanse medju prvih 11, tacnije da ce Javi sa klupe ulazit.![]()
Uzivajte bavarci.
A sto se tice Rode-a,niko ziv ne zna sta je Pep zamislio,covjek je pun iznenadjenja,mozda se Neuer ozbiljnije povrijedio u subotu