Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
I'll show you this only once*p!p!t@* je napisao/la:Tajna je.Freaza je napisao/la:U kolko je tekma , ako nije tajna ?![]()
I shall say this only once :Za 23 minute.
kuknjavaFreaza je napisao/la:I'll show you this only once*p!p!t@* je napisao/la:Tajna je.Freaza je napisao/la:U kolko je tekma , ako nije tajna ?![]()
I shall say this only once :Za 23 minute.![]()
![]()
![]()
nije toronto izgubio ...mirzatele je napisao/la:Toronto i veceras izgubio,a Chicago kasnije igra protiv Knicksa ocekuje se da ih dobiju sto je sjajno jer Brooklyn nece ici na Bullse koji imaju na Mirzinoj poziciji Boozera i Taja a njih Mirza tesko moze cuvati
moja greska ucinilo mi se da je 106 a ne 116lucif3R666 je napisao/la:nije toronto izgubio ...mirzatele je napisao/la:Toronto i veceras izgubio,a Chicago kasnije igra protiv Knicksa ocekuje se da ih dobiju sto je sjajno jer Brooklyn nece ici na Bullse koji imaju na Mirzinoj poziciji Boozera i Taja a njih Mirza tesko moze cuvati
Cuva se da ne napravi drugi faul, sto bi vjerovatno znacilo da odmah ide na klupu..*p!p!t@* je napisao/la:Pierce igrom u odbrani opasno kandiduje za neku od uloga u "Walking dead"...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ne cini ti sefearzaa je napisao/la:Jel se meni cini ili na NBA TV komentarisu Ian Eagle i Jimm Spanarkel. :O
Moram te iznenaditi, ali ti se ne čini.fearzaa je napisao/la:Jel se meni cini ili na NBA TV komentarisu Ian Eagle i Jimm Spanarkel. :O
ne čini ti sefearzaa je napisao/la:Jel se meni cini ili na NBA TV komentarisu Ian Eagle i Jimm Spanarkel. :O
Ako iko u odbrani kod Netsa može odigrati na iskustvo to su on i Garnett...suhakrpa je napisao/la:Cuva se da ne napravi drugi faul, sto bi vjerovatno znacilo da odmah ide na klupu..*p!p!t@* je napisao/la:Pierce igrom u odbrani opasno kandiduje za neku od uloga u "Walking dead"...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.