Svaka mu čast!
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Sve torture sa AJ i cvikerašem smo preživjeli i dočekali da je naš MT 33 ponos i X gen Netsa.
Svaka mu čast!

Svaka mu čast!
Vedatore

Hvala vedatore, halal ti pita. Kucanje monstruozno, meni najdraze do sada... Fantasticna utakmica, nadam se da ce ovako nastaviti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
Idemo uzeti prsten

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vedatore hvala i svaka čast. Što neko napisa gore užitak pravi pogledat još jednom sve bitnije detalje pred spavanje, većinom ni ne uspijem leć a ti nam to već spremiš <3.
- legenda reala
- Kontakt:
Vedo evo ti se i ovi novinari s raznih bh portala zahvaljuju, kao i razne grupe na FB 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hvala ljudi
, ali hvala i Mirzi što ovako igra. 
Mirza se sprema za PO!!
Neznam jel iko primjetio, na snimku poena od mirze kod prve trice ima u cosku jedan dido, ja sam ga primjetio i a vise puta tamo sjedi i raduje se svakoj trici mirze, bas ono ustane dize ruke u zrak, stvarno fino, nije bas bitno, al je fino to vidti
Neznam jel iko primjetio, na snimku poena od mirze kod prve trice ima u cosku jedan dido, ja sam ga primjetio i a vise puta tamo sjedi i raduje se svakoj trici mirze, bas ono ustane dize ruke u zrak, stvarno fino, nije bas bitno, al je fino to vidti
Evo i playlista dosta njegovih utakmica, 60 minuta poena, pa ko hoće neka uživa.
- sigurnoable
- Kontakt:
Koja je ovo igracina, mi nismo uopšte svjesni kakvog mi igrača imamo u repci. Jos kad tom dodamo Nurkica i Djedovica mislim da na idućem Eurobasketu u Ukrajini razvaljujemo.
HvAla Vedatore!
Sjajna partija Mirze,po snimcima jedna od najboljih...sazrijeva kao nba all round igrac,pogadja iz svih pozicija,ulazi pod obruc,blokira,asistira,poboljsao je igru u odbrani...u iducoj sezoni u kojem god timu bude igrao mislim da ce biti standardni clan prve petorke...
I jos nesto...pola njegovih trica je sa 8.5 metara ili cak 9 !
Sjajna partija Mirze,po snimcima jedna od najboljih...sazrijeva kao nba all round igrac,pogadja iz svih pozicija,ulazi pod obruc,blokira,asistira,poboljsao je igru u odbrani...u iducoj sezoni u kojem god timu bude igrao mislim da ce biti standardni clan prve petorke...
I jos nesto...pola njegovih trica je sa 8.5 metara ili cak 9 !
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne znam šta bi mi sve bez Vedatora, čovjek nas ispoštuje redovno 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- storm_raider
- Kontakt:
Sinoc sam razbudio cijelu kucu deranjem.
Poceo je i da zakucava s parkinga. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
Hvala ti Mirza sto si nam obezbijedio mjesto u top 3 na draftu. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bravo Mirzoni,nadam se da je sebi kupio nekih 5-10 minuta u PO sa ovih nekoliko solidnih partija.Msm da je na negdje oko 12 p u zadnjih desetak tekmi.
Ma Mirza majstor igra u PO sigurno. Najbolji ce biti kad bude najpotrebnije i nadam se na kraju da ce prsten osvojiti 
Čestitke na jos jednoj odličnoj partiji.