Prošle godine nije smetalo uzeti titulu na greškama Madrida,koji catalonski ublehaši.let3 je napisao/la:nema šta Barca puštati....Atletico ce svakako uzeti 3 bobe sa Campu, puštali ili ne puštalimandraX je napisao/la:Ako bude trebalo, Barcelona će pustit' Atletica zadnje kolo da uzmu tri boda na NC.![]()
ko da ce se nešto Barca pitati.
A slažem se da ne treba zapinjati protiv njih na neki remi...treba sacekati razvoj situacije, ako izgubimo sve šanse do zadnjeg kola - e onda bi ispali prave pizde kad bi ginuli protiv Atletica u tom zadnjem kolu i dopustili da Real "cekamo kiks Barce" Madird uzme titulu ove godine na tu foru...ne smijemo otežavati Atleticu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Niste zaslužili nicim titulu ove godine, bili ste išamarani u svim bitnijim utakmicama i ne možete je uzeti
da ste pobjedili koji derbi, pa OK...ovako na foru- ne može jbg
a i sami bi ste stidili i crvenili na takvu popišanu titulu....mislim na tebe i ovih par pravih madridista
da ste pobjedili koji derbi, pa OK...ovako na foru- ne može jbg
a i sami bi ste stidili i crvenili na takvu popišanu titulu....mislim na tebe i ovih par pravih madridista
Zasto bi se iko stidio?
Istina najmanje smo je zasluzili ali bi se te titule stidio da je osvojena iskljucivo nekom velikom sudijskom greskom il' tim slicnim sranjima. Stidis li se ti proslogodisnje titule buduci da niste uzeli derbi?
Da, naravno da se stidimgeoxx je napisao/la:Zasto bi se iko stidio?Istina najmanje smo je zasluzili ali bi se te titule stidio da je osvojena iskljucivo nekom velikom sudijskom greskom il' tim slicnim sranjima. Stidis li se ti proslogodisnje titule buduci da niste uzeli derbi?
Obraz nije otirač, za razliku od pojedinaca ovdje.
Treba vam nabijati osjecaje krivice ako uzmete titulu
100 bodova je 100 bodova pa taman da ste naguzeni u oba derbija, opet zasluzeno.
Real je bio bolji u derbijima ali dzaba kad nisu uspijeli drzati konstantu citavu sezonu i igrali su dosta lose.S druge strane Barca je guzila sve osim Reala i zasluzena titula.
Vicemo ocel' Valencia sta pomoci a vala i vi bi mogli. Ako se ne varam utakmica protiv Valencije je izmedju dvomeca s Chelseajem.
Real je bio bolji u derbijima ali dzaba kad nisu uspijeli drzati konstantu citavu sezonu i igrali su dosta lose.S druge strane Barca je guzila sve osim Reala i zasluzena titula.
Vicemo ocel' Valencia sta pomoci a vala i vi bi mogli. Ako se ne varam utakmica protiv Valencije je izmedju dvomeca s Chelseajem.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Znaci gines cijelu sezonu 38 utakmica, uzmes teska gostovanja, pisas krv, gubis zivce kroz sezonu i na kraju je ta titula popisana jer nisi dobio nijednu derbi utakmicu ?
Vec pripremate podlogu za suplje price, i onda ste vi ti koji spominjete nase komplekse.. lijepo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vec pripremate podlogu za suplje price, i onda ste vi ti koji spominjete nase komplekse.. lijepo.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ma nije to nikakva podloga za šuplju, vec su to neka nepisana pravila....titula mora imati vrijednost i valorizaciju kroz najjace utakmice.Amar Dzeko je napisao/la:Znaci gines cijelu sezonu 38 utakmica, uzmes teska gostovanja, pisas krv, gubis zivce kroz sezonu i na kraju je ta titula popisana jer nisi dobio nijednu derbi utakmicu ?
Vec pripremate podlogu za suplje price, i onda vi ste ti koji spominjete komplekse.. lijepo.
Ne da niste pobjedili niti jedan derbi, niti da ste igrali neriješeno, vec ste sve izgubili (koliko se sjecam samo su nekako iščupali jedan bod protiv Aletica, pred kraj utakmice)....1 bod u 4 utakmice protiv prvih konkurenata, mnogo toga govori.
mah znaju ovi pravi fanatici realovci (Rick, madrisdist, Kawhi i sl. ) šta se misli kad se kaže popišana i ukaljana titula....znaju oni to odlicno....oni nece priznati takvu titulu, ako je uopšte i uzmu
Kaze Carlo da ne mozemo igrati kao patetiko,da to ne ide s filozofijom kluba
A on se satra igrajuci napadacki i atraktivan nogomet
Usput i kaze da se nece mjenjati sistem ako ronaldo ne bude igrao. Izgleda da smo dojnji u jos jednom el clasicu xD
Usput i kaze da se nece mjenjati sistem ako ronaldo ne bude igrao. Izgleda da smo dojnji u jos jednom el clasicu xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dobro hajd ja koji sam polovni madridista bih volio tu titulu. zdravo
Ronaldo - Isco - Bale

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Jos jedne tuzne vijesti,vratio se ramo 
Popisana i ukaljana titule je titula osvojena nekom sudijskom kradjom i slicno i samo bi se od takve titule ogradio. Kao sto rekoh najmanje smo zasluzili ali daleko da cu se stidjeti ako osvojimo.
Nek' se Kawhi i pravi madridisti stide , puca mi qrac , mi ofucani navijaci cemo se itekako radovati.

Nek' se Kawhi i pravi madridisti stide , puca mi qrac , mi ofucani navijaci cemo se itekako radovati.
Strasno kako nemamo srece.suhi je napisao/la:Jos jedne tuzne vijesti,vratio se ramo
jao price, pa ne mogu da vjerujem, eto neko se ne bi radovao tituli 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cak cu i ja biti zadovoljan koji nisam zadovoljan citavu sezonu 
Danas sam naucio nesto novo.
Ekipa koja na kraju bude imala najvise bodova nicim nije zasluzila titulu.
@let3

Ekipa koja na kraju bude imala najvise bodova nicim nije zasluzila titulu.
@let3
Dzoni je napisao/la:Danas sam naucio nesto novo.
Ekipa koja na kraju bude imala najvise bodova nicim nije zasluzila titulu.![]()
@let3![]()
![]()
...da,izgubili smo od barse dvaput,nikad neću pristati na to da smo pobijedjeni fer i korektno pogotovu u drugoj tekmi, tako da bi i pored smrada malenca i njegovih "gafova" osvojena titula bila čista ko suza.
Da se radi o sezoni u kojoj nas je barsa rasula 5:0 onda bih zaista bio ravnodušan na titulu.
Ovako ako se uzme biće više nego dobrodošla.
Da se radi o sezoni u kojoj nas je barsa rasula 5:0 onda bih zaista bio ravnodušan na titulu.
Ovako ako se uzme biće više nego dobrodošla.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 apr 2014, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
@Madridista pusti se juventina kod njih je danas 16 april.
suhi je napisao/la:Jos jedne tuzne vijesti,vratio se ramo
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 14 apr 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
.....
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 apr 2014, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.