http://www.fan" onclick="window.open(this.href);return false; atic-s hop. com/dresovi-reprezentacije-bih/adidas-dresovi-bih.html
Evo samo spojite ovaj link gore iznad skroz i vidjet cete stranicu na kojoj se mogu rezervisati dresovi. Na facebook stranici vlasnik shopa je fino objasnio za sve one koji su pitali to da je do 18.aprila adidas pravio dogovore sa partnerima ili kako se to vec kaze oko prodaja dresova i tih stvari pa je tako i ovaj vlasnik tog shopa dobio odredjen broj dresova i kao sto vidite prodaje. Ne znam da li se prethodnih par dana pisalo o tome posto nisam bio u mogucnosti biti aktivan ne znam, pa vam eto pisem.
Ono sto mozete primijetiti je plava garnitura koja cak jos i nije napravljena, nego je uslikan neki default dres tj neki lik tamo usliko se na naj prostijoj garnituri koju imaju sto znaci da ce nam adidas definitivno dati naj naj naj jednostavnije sta imaju i samo nam zalijepit grb i prodavat po cijeni pola bosanske penzije. To je to dakle, jedino sto moze valjat u ovome svemu je materijal ostalo ne moze se nista pohvaliti. Mnogo sam iscekivao taj adidas dres a sad kad skontam, i legea onakva kesasta bi se vise potrudila oko nas sada.
Neko ce mi rec mozda sta si ocekivao, nesto vrhunsko? Ne, nisam, ali sam se nadao da ce makar nesto prosarat ili crtu izvuc da ne bude bukvalno najprostija garnitura dresova, to je sve.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.