Jes' vas Pep razmazio.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
S pobjedom kuci protiv Atletica imali bi 10/12 bodova protiv direktnih konkurenata i poneki kiks protiv manjih ekipa i ti je ne bi priznao?
Jes' vas Pep razmazio.
Jes' vas Pep razmazio.
jok vala, taman da je od zlata....pogotovu ove sezone.geoxx je napisao/la:S pobjedom kuci protiv Atletica imali bi 10/12 bodova protiv direktnih konkurenata i poneki kiks protiv manjih ekipa i ti je ne bi priznao?![]()
Jes' vas Pep razmazio.
Meni je jos draze sto anamo oni ne priznaju titulu, nesto mi sladje ovako nego da kazu, e svaka cast, zasluzili ste je 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Svatko nek prica za sebe. Ako si prvi na tablici - titula je zasluzena i nema se tu cega sramiti pa taman svako kolo dobivao 1:0.
Sto se ovogodisnje sezone tice, mislim da ce Atletico to rutinski zavrsit. Imaju Valenciju i Barcelonu od tezih, a mogu i kiksat jednom...
Sto se ovogodisnje sezone tice, mislim da ce Atletico to rutinski zavrsit. Imaju Valenciju i Barcelonu od tezih, a mogu i kiksat jednom...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pinto vec poceo sredjivati ribicu za srijedu 
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zna da neće osvojit titulu,pa piše ko on je ne bi priznao

Nad tobom sunce najljepše sja
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... s#p3140387" onclick="window.open(this.href);return false;pinoglavi je napisao/la:Zna da neće osvojit titulu,pa piše ko on je ne bi priznao![]()
![]()
Valjda nece kisa veceras na Mestalli, da ne bude opet skandala sa travom ko na Calderonu neki dan.
Marksizam u skole!
Realu ni trava nece pomoc'TariqAli je napisao/la:Valjda nece kisa veceras na Mestalli, da ne bude opet skandala sa travom ko na Calderonu neki dan.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Imam original takav, samo sto je otpalo par slova, staro jbg..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Imam Carlosov,jednom sam dosao na cas Njemackog sa tim dresom a nastavnik bio mrtvi Cules,lik me mrzio poslje jedva prosao razred,to je bilo tamo u 5-6 osnovne cini mi se da smo te godine i osvojili primeru 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
Najbolji domaci ikada

Najbolji gostujuci ikada

Inace, gade mi se ove trece varijante u zadnje vrijeme: crvena, zelena, narandzasta...

Najbolji gostujuci ikada

Inace, gade mi se ove trece varijante u zadnje vrijeme: crvena, zelena, narandzasta...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Prvo slika, monstrum od ekipe....cim je onaj engleski šminker Bekan došao , krenulo je i preseravanje, a kasnije i rasulo.
Gledaj Raula i Morientesa, ubice djecijeg lica
Gonzales Blanco nas je yebevao u mozak punu dekadu, yebo li ga otac
....ali opet ga cijenim i dan danas.
Gledaj Raula i Morientesa, ubice djecijeg lica
Ja mislim da ce svi zaliti u Barceloni kad vide da im ti ne priznajes titule, evo ja kmezim vec kuknjavalet3 je napisao/la:mah to je odavno jasno, da se Barca ne može mjeriti po broju osvojenih liga (a i trofeja opcenito), niti se to može stici....to niko normalan ne može sporiti, ali to nije poenta.Dzoni je napisao/la:Ne znam...
Svako ima svoje,ali jedino sto se se pamtiti za 50 godina jeste (ukoliko Madrid uzme trofej) da je 2014 bilo
33 : 22
i još nešto... ukoliko mi osvojimo titulu ove godine (nekim cudom) - ne bih je sigurno priznao, baš kao ni prošlogodišnju....bez obzira što smo vas kvasili oba puta ove godine.
qrceva sezona Martinovih pulena , loša bjedna igra i yebeš titule dobijene greškama i kiksevima konkurencije u "malim" utakmicama -a ne svojim kvalitetom i dominacijom....to sam pisao i lani (doduše pod drugim nickom), to bi i ove godine isto napisao
![]()
to je neki moj rezon, kad su titule u pitanju.
27.10.2020
došlo je do provale, izgleda
leorey opet pokušava spustiti i šuknuti damn
nasmijte se covjeku, da mu ne propadne fol
leorey opet pokušava spustiti i šuknuti damn
nasmijte se covjeku, da mu ne propadne fol
Ja se sjecam da sam ovo teka izgovarao ieka, haman zbog one točke gore 
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Ronaldo trenira 5h dnevno da bi bio spreman za bayern 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
nista srijeda? damnsuhi je napisao/la:Ronaldo trenira 5h dnevno da bi bio spreman za bayern
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.