RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mikki21 » 15 apr 2014, 00:43

emil02in je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Nadam se da će igrači ispoštovati do kraja sezone. Idemo jako, i da takav pristup postane pravilo bez obzira ko protivnik bio.
Ne znam jesmo li prodali i Vitezu,ovi se ušutili hebiga niko ništa ne govori. :tralala:
nadam se da cemo u 4 prostale utakmice prodat sve na isti nacin kako smo prodali ove 3 zadnje, a sljedece sezone da to isto prodavanje pocne vec u prvom kolu i da traje sve do zadnjeg :twisted: :twisted: :twisted:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 apr 2014, 01:41

Ja sam vec 5 godina trubio da sve te price o prodaju su 99% izmisljotine. Ili barem bazirano na necem malom a onda debelo preuvelicane - i ne samo Velez, nego sve kompletno u PLBiH.

Ja ni dan danas ne vjerujem da je Velez prodao onu tekmu Zelji kad je izbio onaj bojkot. Niti je ona tekma Gosku prodata. Obadvije tekme je Velez izgubio fer. Bio slabiji i izgubio. I mislim da su sve te price tipa "ja cuo" i "informacije iz prve ruke" o kupoprodaji price nastale od strane onih kojima je posao bio da sruse Velez - a te iste price su prosirivane negdje izmedju 15te i 17te pive negdje na Fejicevoj onima za koje se znalo da ce ih siriti (sto namjerno sto naivno).

A bilo je i onih iz Veleza sto su "potvrdjivali" istinu, ali ne zaboravimo da vec odavno Velez nazalost ima omladinu koja je krajnje neodgojena pa svako malo pljuje na klub odakle je potekla (primjera imas mnogo, od Colica, do Zolja do Brkovica i ostalih) - i zasto bi me onda cudilo kad mi neko od tih ili slicnih "igraca" Veleza kaze da on zna da je nesto prodano ili kupljeno. Ne vjerujem im kad spavaju a ne kad pricaju - cast izuzetcima, ali doduse rijetkim.

Tako da ne znam sto uopste diskutujemo jeli se sta prodalo ili nije.
Svaka diskusija na tu temu je samo upadanje u zamku dusmana Veleza.

Velez je dobio 3 uzastopno. Tesko je vjerovati da moze dobiti jos 4 uzastopne - ali svasta je moguce. Gdje se tesko radi i trenira, uspjesi dodju kad tad. Moguce je i da Sarajvo zijani od Zelje i kiksa jednu od ove tri... Svasta je moguce.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 15 apr 2014, 01:51

emil02in je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Nadam se da će igrači ispoštovati do kraja sezone. Idemo jako, i da takav pristup postane pravilo bez obzira ko protivnik bio.
Ne znam jesmo li prodali i Vitezu,ovi se ušutili hebiga niko ništa ne govori. :tralala:

a jake li ekipe da mi kupujemo bodove od vas.. :clap: jos uz sve to smo osigurali ostanak ,pa je utakmica manje vise bez znacaja,za neki prestiz recimo..(i koje logike ima kupovati bodove kuci??? :lol: :lol: ) bas si bistar :mrgreen: ali svakako cilj nam je skupiti jos bodova..sretno i neka bolji dobije ;)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 apr 2014, 01:57

Za viteza junaka

Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 15 apr 2014, 01:59

FanVitez je napisao/la:
emil02in je napisao/la:

a jake li ekipe da mi kupujemo bodove od vas.. :clap: jos uz sve to smo osigurali ostanak ,pa je utakmica manje vise bez znacaja,za neki prestiz recimo..(i koje logike ima kupovati bodove kuci??? :lol: :lol: ) bas si bistar :mrgreen: ali svakako cilj nam je skupiti jos bodova..sretno i neka bolji dobije ;)
Al' što si ti bistar...

slika Hoće li biti bujruma ? :lol:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 apr 2014, 10:07

FanVitez je napisao/la:
emil02in je napisao/la:

Hajde pročitaj još jednom šta si napis'o?I malo pročitaj temu gdje upadaš padobranac.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 apr 2014, 10:11

Titova-Juga je napisao/la:Za viteza junaka

Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija. To je oštra, pakosna poruga, jaka ironija, obično zasnovana na paradoksu. Polazište joj je negativan stav prema onomu kojem je upućena.
Moj Tito teško ćeš ti to objasniti nekome ko uopšte ne čita postove,već samo uleti na temu i misli da je najpametniji.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 15 apr 2014, 16:44

FanVitez je napisao/la:
emil02in je napisao/la:

Nista gore nego kad se seljacina okurazi i ovako upada na temu. ( respect pravim seljacima, zemljoradnicima).
E moj viteze neznam bi li plakao il se smijao. Ipak smijeh je lijek! :lol:
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 15 apr 2014, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 15 apr 2014, 16:47

Meni je prva asocijacija na vitez nase marsiranje od lasvanske petlje kad smo jos bili u 1.l federacije :D
Fina vremena,jedino je bilo bitno stici na utakmicu,kako cemo kuci o tom po tom hahahahha
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 apr 2014, 17:09

bitno je da je 4 kola prije kraja uprava počela pregovore sa igračima oko novih ugovora. E sad je pitanje koji će igrači ostati a koji će otići, a koji u mirovinu (možda Kodro?).

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 15 apr 2014, 18:40

danas sam cuo par finih stvari .....svaka cast upravi

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 15 apr 2014, 18:44

De bola recite nešto, svak nešto čuo, neće vijest propast ako nas par gariba čuje za nju :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 apr 2014, 18:49

VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam cuo par finih stvari .....svaka cast upravi
Ako nije za foruma salji na pp .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 15 apr 2014, 19:02

AA jbte svi nesto culi,a ni a nikad nista ,pa bgte sta krijete isto ko da ce sve propast ako se ovdje pomene ,sta je reci neke ilegalne stvari ili :D :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 apr 2014, 21:56

VELEZDOGROBA je napisao/la:danas sam cuo par finih stvari .....svaka cast upravi
mapiši majke ti na pp. ;)

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 15 apr 2014, 21:59

AlemC85 je napisao/la:
Ma supljaci moj Aleme samo loze raju a nikad nista.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 15 apr 2014, 23:50

Izgleda u petak igramo protiv Viteza :lol: :lol: :x :P
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 16 apr 2014, 00:03

konjicanin01 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Ma supljaci moj Aleme samo loze raju a nikad nista.
Nisu brato supljaci, javi se covjeku na pm ako te zanima. Ja sam slicnu stvar cuo prije, ali nemoze se ovdje po forumu o tome gdje dusmani sa svih strana prisluskuju.

Forza Velez!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 apr 2014, 00:08

Što se ovo počela petkom igrati PLBiH, nisam upoznat' ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 apr 2014, 00:09

zizu1991 je napisao/la:Što se ovo počela petkom igrati PLBiH, nisam upoznat' ?

Mi igramo u petak jer BiH zenska reprezentacija igra u subotu na Kamberovica polju :)
Tako sam cuo :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.