Ako je tacno da je izasao zbog povrede, nadam se da nije nista opasno.
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
Bravo Senade, jos jedna utakmicu u nizu u kojoj postize gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ima li neko info za Lulu,je li povreda i kakva?
navodno je čuo da mu hejtam svaki gol i onda je izašao iz igre, nije htio nastaviti jer bi mogao zabiti još jedan i onda bih ga ja ponovo hejtao, itd, itd
privilegiju da imaju svoj banner na Curvi Nord, imaju samo rijetki, Lule je jedan od njih

- Goalgetter
- Kontakt:
Lulic71, mislim da ce to dozivotno pamtiti. 
Kralj druge stative , da sam trener BH repke cijelu bi taktiku napada razvijao na ubacivanju Lulica iz drugog plana pred sami go.
Malo bekova ima u svijetu (svega par ) koji mogu parirati Luli u 90 minuta utakmice. Brzina , izdrzljivost , tehniika.
Smanji Lula malo izkuliraj cuvaj se trebas nam !
Malo bekova ima u svijetu (svega par ) koji mogu parirati Luli u 90 minuta utakmice. Brzina , izdrzljivost , tehniika.
Smanji Lula malo izkuliraj cuvaj se trebas nam !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Treći napadač
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- legenda reala
- Kontakt:
Jedini logičan potez je završetak karijere u dresu Lazija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
teško, Lotito je čovjek koji bi mater rođenu prodao ako dobije dobre parelegenda reala je napisao/la:Jedini logičan potez je završetak karijere u dresu Lazija
Lično bi' volio da niti on, niti Pjanić u doglednoj budućnosti ne idu nikuda iz Rima. Za reprezentaciju bi ta opcija najbolja bila.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za njihov daljnji napredak ta opcija uopste nije prihvatljiva, pogotovo kada je Pjanic u pitanju.zizu1991 je napisao/la:Lično bi' volio da niti on, niti Pjanić u doglednoj budućnosti ne idu nikuda iz Rima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja vjerujem da se Pjanićev razvoj itekako može nastaviti i poslije SP - a u Romi. Izborili su LP. Sa jednim klasičnim centarforom, i zadržavanjem kostura ekipe, ekipa će napredovati, a sa njom i Pjanić.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Lulic nema kvalitet za Juventus.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
On nema kvalitet za beka ili krila u Juventusu ali s obzirom da Juve preferira sistem koji bi Lulicu itekako odgovarao onda mozemo reci da bi dosao do izrazaja.Cartman je napisao/la:Lulic nema kvalitet za Juventus.
Njegova trka je zapanjujuca i to je jedan od razloga sto ga Juve zeli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa nema kvalitet da bude bitan igrac u Juventusu, ali upravo to sto je napisano u postu iznad mog je ono zbog cega bi njemu odlazak u Juve bio pun pogodak.Cartman je napisao/la:Lulic nema kvalitet za Juventus.
Taj sistem igre koji Juve igra sa 3 stopera bi omogucio Luli da radi ono sto najbolje zna, trci ko junac
Lulic niti je klasicni lijevi bek, niti je klasicno lijevo krilo, nego nesto izmedju, a Juventusu bi upravo tu poziciju igrao, nesto izmedju.
Ako bi malo popravio centarsut, mislim da bi on u Juventusu bio standardan prvotimac po tom lijevom boku..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Lulic je za Asamoaha i Lihsteinera Roberto Carlos,najrealnije.
U Juventusovu 3-5-2 ce se savrseno uklopiti.Ofanzivno izuzetno dobar i odgovoran defanzivno.Plus moze igrati skoro sve sto trener pozeli,oba beka,oba krila,cak i napadaca,isto tako i u sredini terena ili kao poluspic,sto neko rece prava napast iz drugog plana.Igra sa obje noge i igra presing na igraca skoro svih 90 minuta,nista ne ceka.
Koliko trci i da nikad ne odustaje ne treba trositi rijeci.
Nadam se da ide u Juve,bio bi im veliko pojacanje.
U Juventusovu 3-5-2 ce se savrseno uklopiti.Ofanzivno izuzetno dobar i odgovoran defanzivno.Plus moze igrati skoro sve sto trener pozeli,oba beka,oba krila,cak i napadaca,isto tako i u sredini terena ili kao poluspic,sto neko rece prava napast iz drugog plana.Igra sa obje noge i igra presing na igraca skoro svih 90 minuta,nista ne ceka.
Koliko trci i da nikad ne odustaje ne treba trositi rijeci.
Nadam se da ide u Juve,bio bi im veliko pojacanje.
Lule de facto napušta Lazio, Keita će produžiti ugovor i tražit' će se da bude starter, prema tome, nema tu mjesta za Luleta, osim na klupi, što opet nije prihvatljivo ni njemu, a ni Laziju, prema tome, ovako će doći do transfera, da l' čisti keš ili neka razmjena, prije ovo drugo, samo da ta razmjena bude dobra i po nas 
Chinaglia je napisao/la:privilegiju da imaju svoj banner na Curvi Nord, imaju samo rijetki, Lule je jedan od njih![]()
http://sportsport.ba/tifo/senad-lulic-n ... ila/129123" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasne... ali prate forum.
Tako ima nastaje svaka vijest, snjuhajuci po forumu. Istrazivacko novinarstvo.Cigri je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:privilegiju da imaju svoj banner na Curvi Nord, imaju samo rijetki, Lule je jedan od njih![]()
http://sportsport.ba/tifo/senad-lulic-n ... ila/129123" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
Kasne... ali prate forum.
Ako ga Conte trazi, znaci da ima kvalitet za Juventus, onaj gore spominje ako Keita igra Lulic je klupa, a obojica igraju u prvoj vec dugo.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, ErosViverosViv, Goalgetter, random11, Redfire16 i 49 gostiju.