OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Prevazisao je on ovaj nivo..iskreno mislim da za njega ima mjesta u PL
Ko prati utakmice Gradine svjestan da ovaj video i potez Skahe nije neka novina,Ovako Skaha u svoakoj utakmici nize protivnicke igrace,jednsotavno cojk je znalac kad treba iznijet loptu na ovaj nacin, gdje napravi viska u napadu,ima dobar sut.Ja sam davno govorio da je on prevaziso ovu ligu.Sto se tice Gradine u naradnoj sezoni ako sacuvamo ovaj kadar uz nekoliko pojacanja mozda u napadu, i u vezi i uz finasijsku pomoc olako mozemo do premijer lige..imamo mladu ekipu i Gradina nemora da brine za svoju buducnost!!marcelo12 je napisao/la:Prevazisao je on ovaj nivo..iskreno mislim da za njega ima mjesta u PL
-
- Moderator
- Kontakt:
Upravo tako, sve si rekao.crni89 je napisao/la:Ko prati utakmice Gradine svjestan da ovaj video i potez Skahe nije neka novina,Ovako Skaha u svoakoj utakmici nize protivnicke igrace,jednsotavno cojk je znalac kad treba iznijet loptu na ovaj nacin, gdje napravi viska u napadu,ima dobar sut.Ja sam davno govorio da je on prevaziso ovu ligumarcelo12 je napisao/la:Prevazisao je on ovaj nivo..iskreno mislim da za njega ima mjesta u PL
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Malo da se popravi realizacija u napadu i bilo bi top 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista dajte nam ga da se spremi za PL 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Skahic je odavno na radaru Slobode samo ja mislim da ce on nastaviti karijetu van granica drzave
ali ako se odluci za Slobodu niko sretniji od mene 

Sloboda Tuzla
-
- Moderator
- Kontakt:
Tacno, al njegov transfer propao odlaskom velikog S.K.fukaratz je napisao/la:Skahic je odavno na radaru Slobode samo ja mislim da ce on nastaviti karijetu van granica drzaveali ako se odluci za Slobodu niko sretniji od mene
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Na utakmici Rudar - Gradina u sastavu našeg tima igralo je čak 12 igrača mlađih od 21 godine. I tako stalno, ista priča, pokazatelj da smo uvijek imali dobru školu fudbala tj omladinski pogon 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
[youtube][/youtube]
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- diplomatija
- Kontakt:
Ima li neko ovde da se sjeća 95. Godine kad je Gradina razvalila zelju 6:1?
5:1..taj sam..davno je to bilo..Željo je bio tanak ti prvi godina poslije rata ..Znali smo dobit Želju na Grbavici pa 4:1 u Srebreniku..u to vrijeme su ekipe sa Tk(Sloboda,Lukavac,Drina,Zmaj,Gradina) uz Čelik bile najbolje u ligi..Meni se čini da je u to vrijeme igrački liga bila dosta kvalitetnija nego sad..možda se varam al tako mišljenje imam..šteta što nam ekipe tad nisu imale pravo da igraju Evropska takmičenja pa da možemo uporedit po evropskim rezultatima..diplomatija je napisao/la:Ima li neko ovde da se sjeća 95. Godine kad je Gradina razvalila zelju 6:1?

OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Tačno su tad ekipe sa našeg kantona bile strah i trepet, kad Radnički, tad se zvao Lukavac pobijedi Veleža 12:1 na JošikuBrcko87 je napisao/la:5:1..taj sam..davno je to bilo..Željo je bio tanak ti prvi godina poslije rata ..Znali smo dobit Želju na Grbavici pa 4:1 u Srebreniku..u to vrijeme su ekipe sa Tk(Sloboda,Lukavac,Drina,Zmaj,Gradina) uz Čelik bile najbolje u ligi..Meni se čini da je u to vrijeme igrački liga bila dosta kvalitetnija nego sad..možda se varam al tako mišljenje imam..šteta što nam ekipe tad nisu imale pravo da igraju Evropska takmičenja pa da možemo uporedit po evropskim rezultatima..diplomatija je napisao/la:Ima li neko ovde da se sjeća 95. Godine kad je Gradina razvalila zelju 6:1?

svaka čast za početak snimka i stari grad..Ovako je počinjao prvi prenos iz Srebrenika na tadasnoj bht..Ja mislim 99 godina da je bila..Gradina-Željo..Zoom088 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šteta što nisi Poparu stavio u kadar kad je izasao ispred svlacionice gol kao od majke rodjen,,odvalio kitu..izasao frajer da isprati šta se dešava na utakmici..onda se pitamo što se djeca ne vode na utakmicu..
joj ovi dvadesetak momaka što dodju..sadasnji Apachi..

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se Brcko za navijace upotpunosti, kako se BHF ekipa iz Srebrenika povukla tako se tone jos nize, jedini su/smo znali nesto o ultra fazonu a ovo danas nazalost.. mada to pjesma od Fukara nista strasno fazon je samo oo volim te Gradino, dobro je dok nije neka sa textom pravim 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- diplomatija
- Kontakt:
Ja sam mislio da je bilo 6:1, ali znam da je bilo razvaljivanje, gušo svojim psuje mater, a igračima Gradine govori koji vam je grac vise hah, pa sve dok je u našoj ligi bilo prijeratnih igrača liga je daleko bolja bila, neuporedivo bolja, tad sam ja za zelju počeo navijati, uvijek sam za slabije navijao hah, živio ja na kiseljaku, bilo je tu puno brcaka, možda smo zajedno išli u školu hah, lijepo mi je bilo u srebreniku, ali sam ostao samo tri mjeseca i Gradina mi je bas ostala draga i čim je gostovala u martu 96. Na kosevu išao sam ih gledati, izgubili od Sarajeva 3:1. Tad mi je nena došla u busu sa igračima Gradine hah, bilo bi lijepo sve to pogledati ali nažalost nema nigdje nikakvog snimka..
-
- Moderator
- Kontakt:
Lijepo je ovo pročitati. Poz za plavi dio Sarajevadiplomatija je napisao/la:Ja sam mislio da je bilo 6:1, ali znam da je bilo razvaljivanje, gušo svojim psuje mater, a igračima Gradine govori koji vam je grac vise hah, pa sve dok je u našoj ligi bilo prijeratnih igrača liga je daleko bolja bila, neuporedivo bolja, tad sam ja za zelju počeo navijati, uvijek sam za slabije navijao hah, živio ja na kiseljaku, bilo je tu puno brcaka, možda smo zajedno išli u školu hah, lijepo mi je bilo u srebreniku, ali sam ostao samo tri mjeseca i Gradina mi je bas ostala draga i čim je gostovala u martu 96. Na kosevu išao sam ih gledati, izgubili od Sarajeva 3:1. Tad mi je nena došla u busu sa igračima Gradine hah, bilo bi lijepo sve to pogledati ali nažalost nema nigdje nikakvog snimka..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.