pa zasto se raspravljamo cijelo jutro, ovo vam i govorimoPostao/la ŠB_Fidelis dana 15 apr 2014, 11:50
Svakako da imaju sada mogucnost, pa evo, neka iskoriste ili neka vise ne traze nista kad nista nece ispuniti.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
neroazzurni
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa ako iko moze garantovati cijelom imovinom, igracima, marketingom onda je to Zeljo...ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije to isto, ti klubovi imaju s cim garantirati svoj povrat dugova, imaju ekonomsku pozadinu, da kazem. Mislim, stavi malo u perspektivu. Sta je realnije, da Real sa cijelom svojom imovinom, igracima, marketingom, poslovnim prostorima, itd., moze reprogramirati i ustvari vracati taj dug, ili eto Zeljeznicar?Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko su duzni Real, Manchester, Liverpool? Ovo kod nas je smijesno a strasno koci klubove, sada imaju priliku da se toga rijese... Vidjecemo...
Sad, ako se poostre kriteriji UEFA-e to je druga prica, ali ti klubovi isto ne bi mogli nastupati bez da mogu garantirati likvidnost, ali i povrat svojih dugova pokricem imovine, revolving kreditom, reprogramom duga, i na razne druge nacine. Ne kazem da ne izgleda ruzno i sta sve ne, ali opet kazem, stavi malo u perspektivu.
Svakako da imaju sada mogucnost, pa evo, neka iskoriste ili neka vise ne traze nista kad nista nece ispuniti.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nema sanse. Ako i ne vrati dug, ostaviti će ga da životari... i gledati mu kroz prste. A potonuti će npr: Travnik, Vitez, Mladost... Na njima će se trenirati strogoća. Nema smisla upoređivati Real, koji ima prihod od godišnjih ko cijela BIH liga u svim segmentima. Glupa priča.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa ako iko moze garantovati cijelom imovinom, igracima, marketingom onda je to Zeljo...ŠB_Fidelis je napisao/la:Nije to isto, ti klubovi imaju s cim garantirati svoj povrat dugova, imaju ekonomsku pozadinu, da kazem. Mislim, stavi malo u perspektivu. Sta je realnije, da Real sa cijelom svojom imovinom, igracima, marketingom, poslovnim prostorima, itd., moze reprogramirati i ustvari vracati taj dug, ili eto Zeljeznicar?Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko su duzni Real, Manchester, Liverpool? Ovo kod nas je smijesno a strasno koci klubove, sada imaju priliku da se toga rijese... Vidjecemo...
Sad, ako se poostre kriteriji UEFA-e to je druga prica, ali ti klubovi isto ne bi mogli nastupati bez da mogu garantirati likvidnost, ali i povrat svojih dugova pokricem imovine, revolving kreditom, reprogramom duga, i na razne druge nacine. Ne kazem da ne izgleda ruzno i sta sve ne, ali opet kazem, stavi malo u perspektivu.
Svakako da imaju sada mogucnost, pa evo, neka iskoriste ili neka vise ne traze nista kad nista nece ispuniti.Ko ne moze garantovati, odnosno ko ne bude vracao potonuce u nizi rang i cao...
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 15 apr 2014, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, ocito to nisu napravili na taj nacin inace bi imali valjan i prihvacen reprogram duga, zar ne? Odnosno ocito nije bilo dovoljno.
To sve ovisi, no ti moras na neki nacin garantirati i ustvari vracati dug da to sve ima smisla.
To sve ovisi, no ti moras na neki nacin garantirati i ustvari vracati dug da to sve ima smisla.
A sta s klubovima koji su to sve uredno placali godinama ili radili na smanjenju istog? Hvala?neroazzurni je napisao/la:pa zasto se raspravljamo cijelo jutro, ovo vam i govorimoPostao/la ŠB_Fidelis dana 15 apr 2014, 11:50
...Život za Široki...
- samoposteno
- Kontakt:
tim klubovima sto su vracali treba poslat zahvalnicu i neka je uokvire da se imaju sa necim hvalitŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, ocito to nisu napravili na taj nacin inace bi imali valjan i prihvacen reprogram duga, zar ne? Odnosno ocito nije bilo dovoljno.
A sta s klubovima koji su to sve uredno placali godinama ili radili na smanjenju istog? Hvala?neroazzurni je napisao/la:pa zasto se raspravljamo cijelo jutro, ovo vam i govorimoPostao/la ŠB_Fidelis dana 15 apr 2014, 11:50
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kao recimo Sarajevu zahvalnicu za sudjelovanje i nastojanje osvajanja trofeja zadnjih ''par'' godina.

...Život za Široki...
- samoposteno
- Kontakt:
nemoj bolan ljude da vrijedjas ja nemam nikakve veze sa sarajevomŠB_Fidelis je napisao/la:Kao recimo Sarajevu zahvalnicu za sudjelovanje i nastojanje osvajanja trofeja zadnjih ''par'' godina.![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I find that hard to believe.
Svejedno stoji, cisto eto kao primjer, ilustracija.
Da vam kao razbijem ozbiljni ton, posto odose pojedini u sami sebi poznate nebuloze i frustracije.
Da vam kao razbijem ozbiljni ton, posto odose pojedini u sami sebi poznate nebuloze i frustracije.
...Život za Široki...
- samoposteno
- Kontakt:
ja mislim drug da je posteno da se svima oproste dugovi a da ove sto su placali dobro inspekcija proceslja da se vidi odakle njima pare da sve uredno vracajuŠB_Fidelis je napisao/la:I find that hard to believe.Svejedno stoji, cisto eto kao primjer, ilustracija.
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Je, je, u pravu si, jer nagraditi redovno, uredno placanje i izmirenje obveza se inace svugdje nagradjuje inspekcijom.
Bile, prosle, ne brini, da su sta nasli, ne bi Široki Brijeg ni blizu imao privilegirani status kao pojedini, jedva bi docekali da mu stanu u kraj.
Mozes si ga samo zamisliti kako bi mu dugove oprostili i oprastali.
Bile, prosle, ne brini, da su sta nasli, ne bi Široki Brijeg ni blizu imao privilegirani status kao pojedini, jedva bi docekali da mu stanu u kraj.
Mozes si ga samo zamisliti kako bi mu dugove oprostili i oprastali.
...Život za Široki...
Tako je to. Ko je nama kriv što smo bili ludi i radili kako treba.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ti stvarno misliš da niko ne prati to što je Velež počeo raditi kako valja? Ima neko iznad našeg saveza i klubova koji to sve prati, kad-tad će se to vratiti ali u pozitivnom smislu. Samo malo sabura.zizu1991 je napisao/la:Tako je to. Ko je nama kriv što smo bili ludi i radili kako treba.
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Ili da pocnu uplacivat neke dodatne doprinose za vase klosarske klubovesamoposteno je napisao/la:ja mislim drug da je posteno da se svima oproste dugovi a da ove sto su placali dobro inspekcija proceslja da se vidi odakle njima pare da sve uredno vracajuŠB_Fidelis je napisao/la:I find that hard to believe.Svejedno stoji, cisto eto kao primjer, ilustracija.
![]()
Da vam kao razbijem ozbiljni ton, posto odose pojedini u sami sebi poznate nebuloze i frustracije.![]()
![]()
to bi nekako naj postenije bilo
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
Postoje li igdje na internetu oni snimci sa BHT, tj. pregledi kola? Propustio sam nekoliko poslednjih pa bih bio zahvalan ako mi neko pronadje.
Smoke Weed Everyday!
Da li si ti upucen u sta govoris? Zaduzenja tih klubova jesu ogromna, ali njihovi prihodi su dovoljno veliki da vracaju kamatu i mjesecnu glavnicu koju su duzni da placaju i sto uvrstavaju u budzet kada ga prave. Vjeruj da to nasi klubovi nisu u mogucnosti, a jos manje da je bilo ko u upravi uopste pomislio da to uvrste u budzet.Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliko su duzni Real, Manchester, Liverpool? Ovo kod nas je smijesno a strasno koci klubove, sada imaju priliku da se toga rijese... Vidjecemo...
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
hajde ti zatvori se u konzervu odakle si i doso posto vidim da neznas za salukrmak je napisao/la:Ili da pocnu uplacivat neke dodatne doprinose za vase klosarske klubovesamoposteno je napisao/la:ja mislim drug da je posteno da se svima oproste dugovi a da ove sto su placali dobro inspekcija proceslja da se vidi odakle njima pare da sve uredno vracajuŠB_Fidelis je napisao/la:I find that hard to believe.Svejedno stoji, cisto eto kao primjer, ilustracija.
![]()
Da vam kao razbijem ozbiljni ton, posto odose pojedini u sami sebi poznate nebuloze i frustracije.![]()
![]()
to bi nekako naj postenije bilo
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
-
neroazzurni
- Kontakt:
njihovi direktori nece u zatvorŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, ocito to nisu napravili na taj nacin inace bi imali valjan i prihvacen reprogram duga, zar ne? Odnosno ocito nije bilo dovoljno.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Nisam to rek'o.AlemC85 je napisao/la:ti stvarno misliš da niko ne prati to što je Velež počeo raditi kako valja?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sto su ovi iz Sirokog ispali budale sto su sve uredno i na vrijeme placali ? 
NO PYRO NO PARTY
nisu ispali, sad ne moraju nista plaćati, mi ostali moramoBuu je napisao/la:Sto su ovi iz Sirokog ispali budale sto su sve uredno i na vrijeme placali ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.