Opet 1 parViper je napisao/la:
Libertad - Nacional 0-2 golova @1,80
Indenpediente - Brown 1 @1,50
Kyrgios - Jenkins 1 @1,55
Elias - Molteni 1 @1,60
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Opet 1 parViper je napisao/la:
Libertad - Nacional 0-2 golova @1,80
Indenpediente - Brown 1 @1,50
Kyrgios - Jenkins 1 @1,55
Ako cemo realno pratim dugo ovu temu i ja nisam nikad pogodio listic prepisan s ove teme10DelPiero je napisao/la:Zato sto pravi ljudi tipuju a ne ko ti, nisi se dzaba oprostioConsigliere je napisao/la:Samo da pohvalim angazovanost forumasa i prolaznost na temi. Situacija je puno bolja nego onda kad sam se ja oprostio![]()
![]()
Ma za razliku od prijasnjeg lupanja ovi trenutni forumasi sto daju parove poznaju materiju
Sve pohvale momci samo tako nastavite.
HNK Rijeka - NK Zadar OBA DAJU GOL / DA @ 1.95fixator je napisao/la:Atlanta Hawks-Charlotte Bobcats x2 @ 1.50
Atlanta je pobjedom protiv Miamia osigurala 8 mjesto u konferenciji i samim time je u ply offu kao posljednja 8 momčad tako da više nemože ni gore a ni dolje, dok se sa druge strene ekipa Charlotte Bobcatsa bori za 6 mjesto koje im bježi za jednu pobjedu a na kojemu se nalaze Wahington Wizardsi koji večeras igraju protiv Miamia, pa ako washington izgubi a Charlotte pobjedi zamjenit će mjesta. A koliko to je jako važno , šestoplasirana momčad izbjegava miami ili indianu u play offu!
laxzg je napisao/la:@zgmiky
kaj mislis jel moze danas osijek u koprivnici barem po bod??

Barcelona - Galatasaray - 12,5 h1 (1,85)Baltazar je napisao/la:Atlanta - Charlotte 2 (1,55)
Neko (doktor cini mi se) je ranije vec objasnjavao da je pobjeda vrlo bitna za goste kako bi dosli do 6. mjesta. Sad prema zadnjim informacijama Kemba je odradio suterski trening i igrat ce veceras. Sa druge strane domacin odmara Milsapa, Korvera i Kerola dakle trojicu iz prve petorke.
svaka cast prijatelju,po stoti put,opet se opariloFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 1: 11h Gulbis/Raonic - Cabal/Farah - 2 1,70 10e
SINGL WIN !!! FT: 4-6, 4-6 PROFIT: + 7eFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 1: 11h Gulbis/Raonic - Cabal/Farah - 2 1,70 10e
nisam ocekivao da ce biti ovako niska kvota na Del Bonisu, pa je samim time hendikep 4,5 bio 1,45 kvota, sto je apsurdnojohnnyyK je napisao/la: del bonis - lu (+3,5) - h1 4/5
bravo, u 33. min prosloALN je napisao/la:laxzg je napisao/la:@zgmiky
kaj mislis jel moze danas osijek u koprivnici barem po bod??
Oba daju komotno prolazi u ovoj tekmi,a fina je kvota 1.60
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.