GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 14 apr 2014, 20:11

ISPRIKA

Poštovanim gledateljima, svima koji su htjeli glasovati u današnjoj emisiji i samim sudionicima emisije ovim putem ispričavamo se jer smo na pitanje "jeste li za to da se vodstvo Dinama bira po principu jedan čovjek jedan glas" objavili krivi broj za glasovanje! Umjesto 6116600 trebalo je svoj glas poslati na 611660, dakle objavili smo jednu nulu viška. Onih dvije stotine ljudi koji su ipak glasovali uspjeli su to jer su se u toku emisije informirali o pravom broju. Prema internim spoznajama, mailovima, telefonskim pozivima, objavama na facebooku, twiteru i slično više tisuća ljudi je pokušalo glasovati i nije uspjelo pa se ovim putem svima njima još jednom ispričavamo. U našoj pogrešci nije bilo nikakve namjere, radi o ljudskom propustu zbog kojeg žalimo.
S nadom da ćete uvažiti našu ispriku

urednik emisije "Nedjeljom u dva"
Aleksandar Stanković
Nemoj me je*at :rol: :rol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 apr 2014, 21:14

Maminho svemoguci utjece i na faktor ljudske greske samom pojavom il spomenom. :rol:
...Život za Široki...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 apr 2014, 21:40

Pa jel moguce :crazy: :crazy:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 apr 2014, 21:42

Sve su to yebene slucajnosti.. :rol:

A pogledaj tek sta onaj HHO i smece Peternel pisu i govore :lol: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 apr 2014, 22:48

Lillard je napisao/la:
A pogledaj tek sta onaj HHO i smece Peternel pisu i govore :lol: ..
Ponekad udjem na njegov fb profil, cisto da se ismijem. On govori o nekoj kulturi, a po statusima koristi rijeci 'svrsavanje', 'je*en', govori ljudima da su budale, da bi nekog slao u ku*ac, redovno psuje. Mislim da bi HHO mogao sloziti neku pricu o njemu i uputit ga kako da se ponasa i objasni mu sta je to kultura.

Redovno brani upravu Dinama, a i ne cudi me, jer mu draga zaradjuje placu u Maksimirskoj 128. To mnogi i ne znaju, pa se i ne cudim odakle toliko upisa protiv BBB-a od strane HHO-a.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 15 apr 2014, 00:08

Insect_terminator je napisao/la:Zasto si se uhvatio Sandomierskog
Sandomierski je nebitan. Ne znam ni kako izgleda.
Bitno je da je debilu 5 igrača raskinulo ugovor i to u prvoj sezoni, nakon, sve skupa 35 odigranih utakmica. Ponuditi plaću nekome za koga će se ispostaviti da je nekvalitetan/neprofesionalan/nespreman, itd... i tako u 5 slučajeva u jednoj sezoni - može samo nesposobna osoba!

Nikakav mrtvi Ježina (koji je primio 10 golova od: Splita, Lokomotive, Belupa, Osijeka i Zadra), Soudani. Čop ili Fernandez to ne mogu promijenuti ni da su Balon de oro igrači, a ne ublehe koje su Ludogorecu, Černomorecu i PSV-u zajedno zabili 2 gola u 6 utakmica!
Ibracadabra je napisao/la:Čovjek je u ovih 10 godina napravio klub
Znamo mi bolje od tebe šta je ''čovjek'' napravio!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ibracadabra je napisao/la:Vjerujem da bi 80% nas Bosanac potpisali da imam klub kao što je Dinamo, pa makar njime upravljao Bakir Izetbegović
Zanimljivo je kako nisi uzeo primjer Nijemaca (zvižduci stadiona na spikerov pomen Uli Hoenessa nakon OSVAJANJA LIGE PRVAKA Bayerna) ili Poljaka koji su pomeli korupciju u svom nogometu i žrtvovali par godina kruha i igara samo zbog duroročnog blagostanja u nogometu, nego si nam rekao šta bi Bosanci ''potpisali''.

Inače, kad budemo u nekoj dvojbi, trebamo se obratiti Bosancima i pitati šta i kako? Bosanci su mjerilo kvaliteta i uspješnosti? Isti ti Bosanci koje ''boli racku ko je u upravi'' su svojom pasivnošću i doveli do stanja da BiH ima trenutno jednu od najlošijih liga u Europi, da jedan Čelik ima skoro 10 mil duga, da je i repka bila pred suspenzijom... Jer eto, bitno je doći na stadion, brojati pasove, svršavati na Džeku, a na kriminal je najlakše i bezbolije zažmirit... Pa ćemo onda kriviti uprave, skuštine i saveze zbog suspenzija ili nedobijanja licenci?!

****, za nas je Dinamo nešto više od trofeja, Europe, reflektora Lige prvaka i lažnih sjajeva svjetala Europske lige. Puno više... Tebi nepojmljivo.
Grdan je napisao/la:ni 200 ljudi nisu mogli skupiti
Insect_terminator je napisao/la:nadam se samo da u buduce se nece nitko pozivati na tu anketu kao realno stanje stvari
I ja se nadam.
Realno stanje stvari se ogledava na drugim mjestima.
Stadion - sam znaš kakav je omjer u našu korist.
Izbori - uskoro ćeš saznat.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 11:14

Presica u 13:00h :zzz:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 15 apr 2014, 12:19

Lillard je napisao/la:Presica u 13:00h :zzz:
Sve po zakonu, sve čisto, male kozmetičke promjene u Statutu, gradski kontrolni ured, najdemokratskiji klub, najtransparentniji, huligani.

Milan Bandić :bow:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 apr 2014, 12:42

Stalno neke inspekcije u klubu, glasna manjina protiv kluba, vladajuca garnitura protiv kluba, ministar sporta protiv, par legendi protiv kluba svi ga zele raspadnutog, za splicane i rijecane mi jasno :lol:

Sto ga lome vise to ga volim jace :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 13:56

Sada je sve na drugu Jovi, ima li muda :salut: ..

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 apr 2014, 13:59

[youtube][/youtube]

:tralala:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 apr 2014, 16:49

Evo prekuco čovjek sa komentarom:
Reakcija na intervju sa Zoranom Čuturom u emisiji Nedjeljom u 2

'Pa ne bu valjda ulica odlučivala ?' - Zoran Čutura (nekadašnji igrač Cibone ) izjava u emisiji Nedjeljom u 2

- Kada slušam ovakve riječi pitam se je li sa ovakvim ljudima živim u istoj državi,na istoj planeti Zemlji. Od onog igrača Cibone kojem sam se divio i išao na tekme postao si mi ovom izjavom dno dna svrstan u taj mulj koji ovu Hrvatsku godinama drži u gnoju ili dreku da jednostavno ne može stasati i stati na svoje zdrave noge .Imam osjećaj da je stvarno ova Hrvatska iz onog vica gdje u Paklu jedino iznad Hrvata nema stražara da pobjegnu u Raj jer ak se netko slučajno osvijesti ili dođe zdravoj pameti drugi Hrvat ga povuče dolje i kaže ' ak ne idem ja ne ideš niti ti'.Tako mi nekako zazvučala ta riječ u uhu.E moj Zorane Čutura nije li ta ulica izabrala da Hrvatska postane samostalna država ? Nije li ta ulica u trapericama prva stala u obranu Hrvatske od četnika u Domovinskom ratu ? Nije li ta ista ulica pozvana da bira zastupnike na svim vrstama izbora ? U krajnjem smislu Zoran Čutura nije li ta ulica gdje si haklal košarku ubacila te u Montmontažu pa onda u Cibonu ? Ili si ti Zoran Čutura iz tramvaja i busa odmah uskakivao u košarkaške tenisice i klubove ? Zorane Čutura ,a nije li tebe ta ulica u plavoj boji dolazila i bodrila na tribine i plačajući ulaznice tebi omogućavala da zarađuješ svoj kruh ? Tada ti je ta ulica bila bitna ? Onda se ne čudim da današnji političari tvrde da ne bu ulica odlučivala,kada ovakvi sportaši za koje misliš da imaju veći kvocijent inteligencije od političara pokažu da im je pamet na razini sobne temperature ovisno o otvorenom ili zatvorenom prozoru..Ili se Zoran Čutura boji naroda je li to u Dinamu ili u Ciboni pa se ne bi vidjele raznorazne Bandićeve muljaže kroz te Zagrebačke vrsne športske klubove i da ih koristi za kasice prasice za izbore...Kada se netko boji ulice i naroda taj nikad nije imao čiste ruke niti posle.Zato Zorane Čutura ako ti ovo ikada netko pošalje ili pročitaš javi se da se javno ispričaš ovom uličarskom Hrvatskom narodu kojega si prozvao !

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 15 apr 2014, 16:52

Insect_terminator je napisao/la:Sto ga lome vise to ga volim jace
Mislim da se dotaklo dno dna i da ne može biti više slomljen, ali ipak sam ganut tom ljubavnom pričom.

Nažalost, osuđena je na propast... kuknjava

Uživaj još neko vrijeme, ali budi spreman na najgore :plac:

#ljubavuzaljedju
Insect_terminator je napisao/la:Ne može nam niko ništa

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 apr 2014, 20:59

Sa Za naš dinamo fb stranice
https://www.facebook.com/zanasdinamo" onclick="window.open(this.href);return false;
Quote:
Molim Vas nemojte odustajat, bez obzira na sve, htio bih za života još bar jednom gledati na Maksimiru naš Dinamo, a ne NK Mamić. Tužan, razočaran i bez imalo optimizma u ovoj čudnoj državi jedino kaj možeš je preživljavat i to ako možeš. Dajte da ako već radimo (oni koji uopće imaju posao) za minimalac, bar da imamo Dinamo. Još jednom Vas molim nemojte se predati vi ste mi9 jedina svjetla točka u ovom mom tužnom životu.

Dečki hvala Vam na svemu kaj ste radili za naš Dinamo i kaj radite.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 apr 2014, 21:51

bazero je napisao/la:

Uživaj još neko vrijeme, ali budi spreman na najgore :plac:
Uzivam i ne samo da uzivam nego gustamo ko prasci :tralala:

Znam da ce otici kad tad, ako otidje i DInamo bude losiji nego sada onda ce mi biti zao sto je otisao (potjeran ili kako god) ako bude bolji vjerojatno necu niti primjetiti da je otisao. Znam da je tesko razumjeti takav nacin razmisljanja ali jbg ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 apr 2014, 21:57

Generalno gledajući, sviđalo se nekome ili ne, ali Insect ima dobre argumente, što god mi mislili o stanju u Dinamu, jer većina nas je itekako subjektivna i brzo će zažmiriti na dobre stvari, a sve ono negativno izbaciti na površinu kao jedino takvo..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 21:58

dubrava je napisao/la:Generalno gledajući, sviđalo se nekome ili ne, ali Insect ima dobre argumente, što god mi mislili o stanju u Dinamu, jer većina nas je itekako subjektivna i brzo će zažmiriti na dobre stvari, a sve ono negativno izbaciti na površinu kao jedino takvo..
Ajde navedi mi neke dobre stvari u danasnjem Dinamu jer stvarno ja ne vidim tu nista dobroga...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 apr 2014, 22:00

Lillard je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Generalno gledajući, sviđalo se nekome ili ne, ali Insect ima dobre argumente, što god mi mislili o stanju u Dinamu, jer većina nas je itekako subjektivna i brzo će zažmiriti na dobre stvari, a sve ono negativno izbaciti na površinu kao jedino takvo..
Ajde navedi mi neke dobre stvari u danasnjem Dinamu jer stvarno ja ne vidim tu nista dobroga...
Navijam za Hajduk.

Eto, jedna stvar.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 22:02

:rol: :rol:

Jesi :tralala: ...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 apr 2014, 22:05

:D

Znaš što je problem Lillard.
Što ljudi na stvari, većina nas, gledaju kroz crno-bijelu prizmu. Ili smo svi fanatično protiv ili smo svi frenetično za njega.
He.biga...
Al da bi trebao otići, trebao bi :D U ime razuma :)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []