Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rikimo
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la rikimo » 13 apr 2014, 11:17

Desni bek? 1. Mujdža jučer ni na klupi, bojim se da je Brazil samo iluzija,
2. Avdija je mega klasa, Lahm, ali ne može sam,
3. Vranješ je završio u Panini albumu sa sličicama i to mu je najveći doseg u karijeri.

Zašto ne Bešić???

http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1261 ... ka-zmajeva

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 apr 2014, 11:31

rikimo je napisao/la:Desni bek? 1. Mujdža jučer ni na klupi, bojim se da je Brazil samo iluzija,
3. Vranješ je završio u Panini albumu sa sličicama i to mu je najveći doseg u karijeri.

Zašto ne Bešić???

Ili cak Jahic. Vranjes nije pola godine igrao. A sada igra stopera u Turskoj. Ne moze on odjednom proigrat na beku. Za povrede Mujdze i sklonost njima se je itekako znalo i prije. Ali eto. Sto se tice Besica. Za njega se nezna. Gdje bi nam bio koristniji. Ili na zadnjem veznom ili mozda boku. U svakom slucaju obavezno se mora momka pozvati na sljedecu prijateljsku.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 13 apr 2014, 11:36

Ma kod nas svaka pozicija može biti problem ako se samo jedan čovjek povrijedi. Nama da se povrijede dva tri nositelja igre, kao što je to slučaj u nekim reprezentacijama, pa mi i ne bi ni išli u Brazil.

Bilo bi: Draga FIFA, mi se izvinjavamo, nećemo moći doći, neka gripa ovo ono, pa vas molimo te pare koje se dobivaju da proslijeditte na račun saveza, a umjesto nas nek ide Švedska.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 apr 2014, 14:06

Vranjes lose odigro na beku protiv Egipta prije sam ga smatrao odlicnim u defanzivi ,a hajde rek ou napadu bice neko krilo Visca/Hajrovic nema ni potrebe da ide gore ali los je bio i defanzivno definitivno RB je problem..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 apr 2014, 14:15

zgembo89 je napisao/la:Vranjes lose odigro na beku protiv Egipta prije sam ga smatrao odlicnim u defanzivi ,a hajde rek ou napadu bice neko krilo Visca/Hajrovic nema ni potrebe da ide gore ali los je bio i defanzivno definitivno RB je problem..
ja to isto govorim. Govorio sam i prije tekme protiv Egipta. Ali na ovom forumu ne mozes nista reci protiv Vranjesa :crazy: Bolji je na stoperu nego na beku, a ni na stoperu ne moze pored Bicakcica koji opet nije neki kvalitet :think: Vecinu tekmi u dresu A tima je, manje-vise, podbacio :crazy:

Trebalo bi se pokusati s Besicem. Cak i Zahirovic kad je usao protiv Slovacke, zatvorio je desnu stranu :wtf:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 apr 2014, 14:17

legenda reala je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ja sam za Virtu4la glasao u izboru sa forumasa godine :mrgreen: Odjednom se totalno promjenio i natjerao me da zazalim za svojh glas :lol:
Ja sam takodjer glasao za Virtuala, ali za razliku od tebe sam uvijek znao da je taraba :lol:.
Ja nisam, od početka sam ga pročito, to vam Cartman može potvrditi ni on nema fino mišljenje o njemu, iako je Cartmo evropejac širokih shvatanja al Virtuala nije mogo svariti :lol: :lol:
Potvrdjujem ove tvrdnje. Ali popravio je se virtuelni momciluka. Ove godine bi po prvi put mogao ostat bez moje podrske u borbi za zlatnu kantu.

Hvala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 apr 2014, 15:19

Ja samo ne znam kako ste tako nepravedni prema Virtualu :D Pa momak je dokazao da je stručnjak :D Sve je pogodio za Safeta kad je imenovan za selektora,da mu ne vjeruje i da nema blage veze :D A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva :D Njemu morate vjerovati :mrgreen: Oni koji imaju najviše postova ti su najpametniji na forumu :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 apr 2014, 16:37

Ajax je napisao/la:
rikimo je napisao/la:Desni bek? 1. Mujdža jučer ni na klupi, bojim se da je Brazil samo iluzija,

Zašto ne Bešić???

Ili cak Jahic. Vranjes nije pola godine igrao. A sada igra stopera u Turskoj. Ne moze on odjednom proigrat na beku. Za povrede Mujdze i sklonost njima se je itekako znalo i prije. Ali eto. Sto se tice Besica. Za njega se nezna. Gdje bi nam bio koristniji. Ili na zadnjem veznom ili mozda boku. U svakom slucaju obavezno se mora momka pozvati na sljedecu prijateljsku.
A koliko to Jaha nije igrao?! Igrao je protiv Meksika zadnju tekmu. A sad igra stopera u slabijoj ligi neg Turska.
Protiv Meksika/Irske da nam nije bilo Pandze mogli smo kisu golova primiti.
Besica svakako treba povesti na SP.
Dilaver se je mogao probati mada je i on izgubio mjesto u svom klubu. Ustvari, sad mozda i dobije poziv od Susica kad je na klupi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2014, 23:01

1988risha je napisao/la: A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva
Ja navijam za Želju. Zamijenio si me sa nekim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 14 apr 2014, 23:18

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la: A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva
Ja navijam za Želju. Zamijenio si me sa nekim.
Nisam ja tebe zamijenio,nego si se prosuo,tu... ima post... al mi se ne traži da te brukam bezveze... Čak si spominjao i Žilinu u istom tom postu ;) Al ako imaš želju mogu ti naći :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2014, 23:23

Nađi.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 apr 2014, 23:28

ovaj se loži na tebe :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2014, 23:31

legenda reala je napisao/la:ovaj se loži na tebe :lol: :lol:
Imao sam i takvih iskustava :mrgreen: :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 15 apr 2014, 01:00

[quote="legenda reala"]ovaj se loži na tebe :lol: :lol:[/quote

Jah,ko kad se imam na sto lozit :D Na lika koji je ispljuvao selektora,pa onda sve poliz'o... Obični troler koji se bavi privatnim životom Emira Spahića,koliko je samo postova potrošio na to da dokaže kako naš kapiten nije čovjek :D Al eto hajde,sreća ima ovdje dosta likova normalnih,koji su skontali da frajer veze nema sta pise,a htio bi da bude pametan :D Samo lupa kontru i to je to... A zna vrlo dobro sta je pisao i za repku i za nase klubove u Europi ;) I uvijek je oful'o,kako za Sušića kojeg je na početku bez ikakvog razloga ispljuvo,napravio neinteligentnim,da bi nas u zadnjih par mjesece uvjeravao da trebamo u njega gleda kao u pokojnog KIM JONG IL-a

slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 apr 2014, 05:11

Gledacemo mi Muhu u prvih 11 protiv Argentine. Neizbjezno jednostavno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2014, 07:06

kimbo je napisao/la:Gledacemo mi Muhu u prvih 11 protiv Argentine. Neizbjezno jednostavno.
Upravo tako, bukvalno neizbježno.

Risha, gdje je taj post za FK Sarajevo?
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 apr 2014, 08:09

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Gledacemo mi Muhu u prvih 11 protiv Argentine. Neizbjezno jednostavno.

Izbjeci ce to Koperfild vjesto, vjeruj mi. ;) Tu su Avdija na desnog beka i Zaha lav u sredini. Besa ako bude putnik za Brazil bit ce uspjeh.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 15 apr 2014, 13:27

Virtu4l je napisao/la:

lakse je tebi naci nego meni ;) Uvijek si tvrdio suprotno,tako i za neke prijašnje postove,pa kad ti zalijepim onda ti krivo,i glumiš Engleza... a s takvim ljudima mi se ne da komentarisat ozbiljno,a tebe već odavno ne uzimam za ozbiljnog forumaša,jer ti ne znas diskutovati,osim trolanjem i pravljenjem budalama svih ostalih... To se tebi mozda cini cool a daleko je od toga... A mrsko mi ga je sad trazit,jer nemam vremena... al cu ti jednom naci,kad ne budem imao obaveza i kad ne budem znao sta cu od dosade :)
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2014, 13:38

1988risha je napisao/la:lakse je tebi naci nego meni ;)
Samo ti polako, kad budeš imao vremena, neće forum nigdje pobjeći. Mada mislim da ga nećeš naći i da si opet uhvaćen u laži. Čuj da ja pohvalim FKS :cool:
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 15 apr 2014, 17:14

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:lakse je tebi naci nego meni ;)
Samo ti polako, kad budeš imao vremena, neće forum nigdje pobjeći. Mada mislim da ga nećeš naći i da si opet uhvaćen u laži. Čuj da ja pohvalim FKS :cool:
Opet ti po starom,izokreneš cijelu priču,misleći da si pametan zbog toga :clap: Ako je tebi pohvaliti i dati prognozu za neki dvomeč jedno te isto, onda ti svaka čast :D Nigdje ja napisao nisam da si pohvalio Sarajevo,nego da si ofulao u prognozi kad je u pitanju Sparta - Sarajevo ;) Al eto haman ti uživaš u tome da pises neke gluposti i da se igraš sa živcima forumaša misleći da ćeš steći slavu u VIRTUALNOM svijetu :mrgreen:
I tako to iz dana u dan
slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, antisisoja1919, Brazzzoo123, Confiance, darkangel4, Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 79 gostiju.