Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
E u pm
ništa od PO definitivno.
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma vi s ovakvom igrom + Dragic sutra uzimate DAL 100%!golden je napisao/la:E u pmništa od PO definitivno.
Morao se Green raspucati veceras.
Dobra partija BledSOE-a, steta za oni 7 izgubljenih.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
[youtube][/youtube]
Ako nista ove sezone se moglo uzivati u njegovim zakucavanjima, i dobrim partijama.
Prije sam stvarno mislio da lik samo zna zakucati, ali eto sad vidim da zna i da leti i koju tricu ubode. 
Ako nista ove sezone se moglo uzivati u njegovim zakucavanjima, i dobrim partijama.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Frye poludio 
Za sad odlično, Bledsoe opet nabrijan
Samo da nam 3/4 opet ne bude kobna kao što zna bit'
Frye 5-5 za 3 
Za sad odlično, Bledsoe opet nabrijan
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Bledsoe ubica
odlican posao odradjen na Dirku 1. pol.
odlican posao odradjen na Dirku 1. pol.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
aj sto mi repka oduzme 2-3 godine zivota sa trecom cet., sto moraju i ovi 
Uvijek je takomiki_92 je napisao/la:aj sto mi repka oduzme 2-3 godine zivota sa trecom cet., sto moraju i ovi
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
bye bye playoffs
međede nece dobiti da se na glavu nasade
međede nece dobiti da se na glavu nasade
Očekivano
znao sam da nemamo nikakve šanse u ovom meču. To je to, šteta.. igrali smo odličnu košarku tokom cijele sezone, vjerujem da bi u PO bili odlični al' jbg šta je tu je..Sljedeća sezona će biti još bolja, uzet' dobrog FA i uz malo sreće dobre/og igrače/a na draftu i naravno napravit' neki trejd za normalnog centra i onda se nadati nečemu..
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nadam se samo da nece imat isti omjer kao Memphis na kraju. Bolje da izgube obje tekme.
Mislim da sada cak i pobjeda protiv Memphisa ne znaci playoff. Znaci Grizzliesi moraju izgubiti dvije od tri. Steta.
p.s. Da vam dam nade malo. Vraca se Prince izgleda.
p.s. Da vam dam nade malo. Vraca se Prince izgleda.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Klupa podbacila.
Volio bih da nekako Sunsi ulete u PO, ali ne znam kolike su sanse.

ne mogu reci da nisam razocaran sto nismo u PO nakon ovog dugog putovanja ali isto tako na tim kojem su predvidjali jedva 20 pobjeda u sezoni ne mogu nikako biti ljut
hvala Hornaceku jer nije dopustio da jos jednu sezonu gledam tim u tanking mode-u, cestitke Ryan Mcdonough na sjajno odradjenom poslu i citavoj ekipi za zalaganje kroz cijelu sezonu GG WP

hvala Hornaceku jer nije dopustio da jos jednu sezonu gledam tim u tanking mode-u, cestitke Ryan Mcdonough na sjajno odradjenom poslu i citavoj ekipi za zalaganje kroz cijelu sezonu GG WP

Dijelimo misljenje. I jos jedna stvar, treba nam rekonstrukcija centarskih pozicija. Iako mi je drazi Marucs M. zbog toga sto igra i 3 i 4, mislim da je njegov brat Marrkief pokazao da je bolji. Mislim da je Marrkief zasluzio nagradu za najboljeg 6. igraca.miki_92 je napisao/la:ne mogu reci da nisam razocaran sto nismo u PO nakon ovog dugog putovanja ali isto tako na tim kojem su predvidjali jedva 20 pobjeda u sezoni ne mogu nikako biti ljut
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šugava Atlanta igra playoff
Al dobro hajd, i ovo je puno, puuuno više od očekivanog, tako da se necu bunit.
Ma ja.. ovi momci su sad iskusniji, uigraniji..Imamo talentovanu momčad, odličnog trenera i čini mi se pametnog GM-a 
Uz 2,3 kvalitetna pojačanja možemo biti na nivou LAC
Samo ne znam šta će sa silnim pikovima, vjerovatno će 2(posljednja) biti uključena u neki trejd..
Uz 2,3 kvalitetna pojačanja možemo biti na nivou LAC
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tvoj avatar govori sasvin nesto drugo...Donnie Darko je napisao/la:Šugava Atlanta igra playoff![]()
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Tvoj avatar govori sasvin nesto drugo...Donnie Darko je napisao/la:Šugava Atlanta igra playoff![]()
A.F.C. Bournemouth!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I mene je pozitivno iznenadio ...sad sve ekipe gdje je ranije bio kaju se sto mu nisu davali malo vise prostora..nadam se da ce nastavit I naredne sezone sa ovakvim igrama...steta za Sunse sto nisu uspjeliSoooE7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako nista ove sezone se moglo uzivati u njegovim zakucavanjima, i dobrim partijama.![]()
Prije sam stvarno mislio da lik samo zna zakucati, ali eto sad vidim da zna i da leti i koju tricu ubode.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.