to pravilo je bezveze jer bi bilo normalnije da se drugoplasiranim ekipama ponudi mjesto u 1. ligi a ako neće ni oni onda tek ostaviti klubove koji su iz 1. lige ispali,to bi bilo poštenije jer je npr. i Una znala da najvjerovatnije neće igrati 1. ligu a ipak su osvojili drugu ligubadblueboylivno je napisao/la:U statutima i dokumentima stoji da prvak Prve lige popunjava Premijer ligu, dakle prvak, a ne najbolje plasirani klub.
Pogledaj primjer Une od lani, Slogi iz Otoke se uopće nije nudio ulazak u viši rang nakon što je prvak lige odustao. Da je Troglav odbio ostanak, ostala bi Bosna Visoko, ako ne oni, onda Krajina...
Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Re: Odg: Prva liga FBiH 2013./2014.
Zašto neće?? Imaju keš, tribinu mogu još malo ušminkat.. Ne treba im ništa više.baltazar1 je napisao/la:Evo jedna konkretna informacija...u Drugoj ligi FBiH (Sjever) na prvom mjestu je trenutno Mladost iz Malešića a kako ja sticajem okolnosti veoma dobro poznajem situaciju i u ovom klubu a i u ligi, sa jedno 90% sugurnosti mogu reći da će ovaj klub biti prvi i DA NEĆE nastupati u Prvoj ligi ukoliko izbori promociju...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: Prva liga FBiH 2013./2014.
ja sam čuo da je u toj ligi veliko nadmetanje da se izbjegne 1 pozicija..Sad odjednom ekipe iz vrha kao Kalesija gube kod kuce bodove od nekih ekipa iz sredine tabele..Ja mislim da bi najprije mogao Slaven iz Živinica da udje u Prvu ligu..NkBratstvoGracanica je napisao/la:Zašto neće?? Imaju keš, tribinu mogu još malo ušminkat.. Ne treba im ništa više.baltazar1 je napisao/la:Evo jedna konkretna informacija...u Drugoj ligi FBiH (Sjever) na prvom mjestu je trenutno Mladost iz Malešića a kako ja sticajem okolnosti veoma dobro poznajem situaciju i u ovom klubu a i u ligi, sa jedno 90% sugurnosti mogu reći da će ovaj klub biti prvi i DA NEĆE nastupati u Prvoj ligi ukoliko izbori promociju...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Je li izasao pregled kola ?
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
rano je danas za ove naše stručnjakebazeni je napisao/la:Je li izasao pregled kola ?
Undici stelle - ACM 1899
Pa imali ste veceras na Pink BH u emisiji Info Sport pregled vecine utakmica i na RTV TK pregled kola ja mislim.
Pregledi kola na internetu se izbacuju srijedom od ove polusezone (ako vec nije primjeceno)
.
Pregledi kola na internetu se izbacuju srijedom od ove polusezone (ako vec nije primjeceno)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
evo i pregled kola
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
OJJJJ OFSAJDA U CAPLJINI
JADNA MAJKO
pa cist gol ko suza ljudima uzese
bravo za prvake ,nema sta

JADNA MAJKO
bravo za prvake ,nema sta
Gol jedinstva i reakcija odbrane

Domaci se propisno namasali.
Domaci se propisno namasali.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 16 apr 2014, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje vam je da šutite iz aviona se vidi da vam je GOSK pustio...ALBOX je napisao/la:OJJJJ OFSAJDA U CAPLJINI![]()
![]()
![]()
![]()
JADNA MAJKOpa cist gol ko suza ljudima uzese
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo za prvake ,nema sta![]()
![]()
![]()
Citiras covijeka iz Gračanice, Bratstvo je igralo u gostimaIceplayer je napisao/la:Bolje vam je da šutite iz aviona se vidi da vam je GOSK pustio...ALBOX je napisao/la:OJJJJ OFSAJDA U CAPLJINI![]()
![]()
![]()
![]()
JADNA MAJKOpa cist gol ko suza ljudima uzese
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo za prvake ,nema sta![]()
![]()
![]()
.
To je to super mocno Jedinstvo...Da im nema sudija i da ne kupe utakmicu mislim da u ovoj polusezoni ne bi donijeli ni jedan bod sa strane ne racunajuci Troglav naravno.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma teska qrina od ekipe, odmah nakon Tuzle sam rekao da je svaka njihova pobjeda osim ovih protiv fenjerasa sumnjiva i evo i pokazuje se to..u ekipi vrijedi samo golman i bez pomoci sudija ne mogu dobiti nikoga..
da nema Slobode da placa timovima da igraju posteno ova liga bi bila teska pijaca jbt, i ovako je sa ovim sudijama
da nema Slobode da placa timovima da igraju posteno ova liga bi bila teska pijaca jbt, i ovako je sa ovim sudijama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cap-Jed....no comment... 
- Probisvjet
- Kontakt:
Katastrofa. Sudije i muda. Jedinstvo nakarada od ekipe i oni trebaju u PL. Zalostan je nas fudbal i savez!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mi kad namjestimo/kupimo utakmicu mi to uradimo kako treba, da nas svijet ne proziva, a ovi biscani, ma pravi amateri.
Strasno 
upravo tako....amaterski,klasik je napisao/la:Mi kad namjestimo/kupimo utakmicu mi to uradimo kako treba, da nas svijet ne proziva, a ovi biscani, ma pravi amateri.
Kupljena utakmica gdje su igraci Capljine igrali onako dosadno, nisu ni dolazili u prilika, svaki put kad su se pojavili pred golmanom sviran im je offside. Ma mi ako sa ovakvom igrom uđemo prije vas u PL onda vas treba da bude sramota. Zaposlili trenera svih trenera i opet na postenom gostovanju ne mogu nista. Mi bar priznamo da igramo ko k, a vi se dicite no nista bolji od nas niste. Volio bih da se sve do kraja pobjedi ovako jedva i da tako uđemo pa nas kasnije pitajte da li nas je bolio ćosak za ova glupa prozivanja? OK?
-
jasko_juve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.