NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

zlajci
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la zlajci » 14 apr 2014, 18:20

Zoom088 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ima li slika sa Jošika? :bih:
:mrgreen: :oops:
Zoom ne zadovoljava potrebe i očekivanja UO-a Radničkog :mrgreen:

Pravda za Zooma :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

aldin55
Kontakt:

Post Postao/la aldin55 » 14 apr 2014, 21:05

samolukavac je napisao/la:
7april je napisao/la:mi se snjima samo igramoooooooooo,igramoooooooooo,igramooooooooooooo
Svaka vam čast još jednom, igračima najviše naravno, samo smiješno mi ono kad navijate JOŠ JOŠ JOŠ hehe, veliki pozdrav :)
Marokanci kao navijačka skupina imaju sve što navijačka skupina treba da ima, znači IME, starost, legendu (osnivaca) itd. samo fali te malo kako da kazem modernizacije i da se prati taj neki moderniji stil navijanja. Evo ja licno i jos par momaka smo pokusali sa Brigadom to da postignemo znaci to pravo navijanje i to, ali eto slab odziv raje i ugasili smo se i ja cu se ponovo vratit u Marokance jer volim Bratstvo, ali sada poslije ovog kuhanja oko Premijer lige se raja malo probudila i vise se prate desavanja u i oko Bratstvam, pa se nadam da ce se i navijacki moral malo poboljsati... :)
Bratstvo <3

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 apr 2014, 21:39

@aldin55;

poslije Bratstva koji klub voliš/preferiraš?jel ko Brko? :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 apr 2014, 22:44

Igrac iz Rudara :

"Prema mom mišljenju, Bratstvo ima najveće šanse za viši rang, jer su dosta kvalitetniji od Slobode, pa i od Jedinstva možda"

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 apr 2014, 22:46

GracanicaAA je napisao/la:Igrac iz Rudara :

"Prema mom mišljenju, Bratstvo ima najveće šanse za viši rang, jer su dosta kvalitetniji od Slobode, pa i od Jedinstva možda"
Ko je taj Spahic? Da nije uskrsnuo Miljan Miljanic,veliki poznavalac prilika i omjera?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 apr 2014, 22:48

zlajci je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ima li slika sa Jošika? :bih:
:mrgreen: :oops:
Zoom ne zadovoljava potrebe i očekivanja UO-a Radničkog :mrgreen:

Pravda za Zooma :mrgreen:
...i da nam rodi žito! :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2014, 22:50

ne znam nebih rekao..mislim da je Sloboda igracki jaca ..nas problem je jer smo zaostajali na samom pocetku sezone sa onom ekipom i onda smo doveli tih 13 novih fudbalera gdje neki se jos nisu snasli a ocekivlai smo od njih mnogo jer su rnaije zarili i palili ovom ligom..ipak malo vremena uigrati tih 13 igraca ..a druga stvar jer se igra pod pritiskom stizes i velika su ocekivanja..grad se digao svi ocekuju da Sloboda izbori PL..recimo Bratstvo igra bez nekog veceg pritiska mogu izborit a mozda i ne ....jednostavno igrat za Slobodu nekima je i cast, ali isto tako i veliki izazov je pred svakim igracem, jer znaju sta se moze desiti ako ne bude uspjeha ..u ovom slucaju mi isitna i ako ne uspijemo nema veze imamo svoj plan i cilj i uspjet cemo doci do PL ove ili naredne godine sasvim svejedno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 apr 2014, 22:55

ma sve je to u gram u ovoj ligi...mi kad smo kompletni vjerovatno i jesmo najjaci tim, ali to ne znaci da sa pristupom kao u Gracanici i kad smo kompletni mozemo pobijediti bilo koga...bez Ome i Jahe da ne pricam...to je sve tako blizu, i tako male nijanse odlucuju...izostanak jednog-dva igraca, pogresan pristup ili los dan a motivisan protivnik i to i bi..davno sam rekao da izaberes idealnih 11 ove lige u jedan tim sigurno se ne bi prosetali ligom jer je to minimalan kvalitet i sigurno bi se mucili ako udju u tekmu sa "lako cemo mi to" kao mi u Gracanici
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 14 apr 2014, 23:04

Sloboda je danas po organizaciji,infrastrukturi,sefu struke,navijacima,prijateljima crveno-crni,finansijski bez ozbiljne konkurencije u 1ligi FBiH,a na terenu realno ne pravimo takvu razliku u odnosu na ostale 3-4 ekipe,mada je to i tesko u ovom rangu takmicenja i postici. Ako upijemo uci i to ce se akobogda stabilizovati jer smo sada mnogo iskusniji.

aldin55
Kontakt:

Post Postao/la aldin55 » 15 apr 2014, 10:07

Gorki je napisao/la:@aldin55;

poslije Bratstva koji klub voliš/preferiraš?jel ko Brko? :mrgreen:
Ako hoces da ti iskreno kazem Sloboda.
Bratstvo <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 apr 2014, 11:49

jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a il je neki igrac rudara ovo stvarno izjavio :wtf: :wtf: ...mislim,kako on zna ko je koliko jak i sta sa tim sto je on izjavio :? :wtf: ...to neko mjerilo,necega :wtf: ...eo i kod mene komsija juce izjavio da je Sloboda najbolja te da ima najbolju ekipu :roll: :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 apr 2014, 13:32

Taj igrac je navodno dao izjavu za SS portal.Ja neznam zasto vi vjerujete i citate neke "izjave" igraca za ovaj portal.Oni pisu lazne izjave,pisu sta im je volja ove sezone su vise puta prenijeli izjave nasih igraca,a nasi igraci nemaju pojma o tome,i juce su cak prenijeli netacne izjave predsjednika Jedinstva,i kad se nasa oficijalna stranica oglasila,oni samo kopirali tekst i prenijeli na svoj portal.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 apr 2014, 13:44

staragarda je napisao/la:

jel ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a il je neki igrac rudara ovo stvarno izjavio :wtf: :wtf: ...mislim,kako on zna ko je koliko jak i sta sa tim sto je on izjavio :? :wtf: ...to neko mjerilo,necega :wtf: ...eo i kod mene komsija juce izjavio da je Sloboda najbolja te da ima najbolju ekipu :roll: :D :D
možda je, ali samo možda taj igrač Rudara veoma kompetentna osoba, više od bilo koga ovdje na forumu da daje ovakve izjave...razmisli ;)

a ako hoćeš da me poslušaš, vjeruj da su igrači Rudara i sam klub experti ove lige
Undici stelle - ACM 1899

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 apr 2014, 13:49

Moja prognoza za subotu... 2-0, Smajlovic napokon zabija mozda Suljic ili Poturalic.Iskreno Poturalic je bolji od Karike.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 15 apr 2014, 13:50

baltazar1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:

možda je, ali samo možda taj igrač Rudara veoma kompetentna osoba, više od bilo koga ovdje na forumu da daje ovakve izjave...razmisli ;)

a ako hoćeš da me poslušaš, vjeruj da su igrači Rudara i sam klub experti ove lige
slažem se sa tobom baltazar1,ako hoće rudar može bit prvi,imaju najbolji raspored,bolji i od bratstvamogu radit šta hoće,bratstvo ako dobije jedinstvo otvara vrata pl,biće teško jedinstvo jaka momčad na svim pozicijama po meni najjača ekipa u ovoj ligi al eto vidit ćemo,možda im dođe loš dan ko protiv slobode

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 apr 2014, 13:59

Ja mislim da ce neko sudit iz PL,i dolaze neke poznate osobe :)
Bice mozda gore u "VIP" lozi :D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 15 apr 2014, 14:06

Biće ovo teška utakmica, teža i od Slobode, jer mislim da imate jaču ekipu, a i veći je pritisak. Bliže je kraj prvenstva, pa su utakmice sve važnije. Na vama je nekako i veći pritisak, ne dobijete li, priče prodali, ispadate seljačine, onda gubite sve nade za PL, nemate više nikakve šanse. A mi i ako izgubimo, ostajemo prvi i ponovo sve, samo što mislim da ćemo biti jači nego protiv Slobode, jer novi trener, moraće ih dobro dignuti, iako čisto sumnjam.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 15 apr 2014, 17:38

NKJ je napisao/la:Biće ovo teška utakmica, teža i od Slobode, jer mislim da imate jaču ekipu, a i veći je pritisak. Bliže je kraj prvenstva, pa su utakmice sve važnije. Na vama je nekako i veći pritisak, ne dobijete li, priče prodali, ispadate seljačine, onda gubite sve nade za PL, nemate više nikakve šanse. A mi i ako izgubimo, ostajemo prvi i ponovo sve, samo što mislim da ćemo biti jači nego protiv Slobode, jer novi trener, moraće ih dobro dignuti, iako čisto sumnjam.
Slazem se sa vecinom tvoga posta,ali....pritisak i ulog je bio isti i protiv Slobode,pa smo uspjeli...jednostavno dizali smo se iz utakmice u utakmicu (Doboj -Kakanj ne racunam ni u sta ) i danas smo nekako tempirani za subotu ,gdje bi trebo biti nas maximum, najbitnije nema povreda i kompletni smo ,a kada smo kompletni ,pakleni smo ,to je najbolje osjetila sloboda...izgleda da je trener i uprava odradila dobar posao samom fizickom i psihickom spremom, plus grad je uz BRATSTVO.... stadion ce biti napunjen ,nazalost Llorisa :cool: ...a o tome sta ce pricati tuzlaci boli nas q.... ;)
nismo im nista duzni , cak naprotiv ....vas novi trener po nama je samo dobitak za nas, sada eksperimentisati sa ekipom koja nema igru :shock: al vidit cemo... iako ne uspijemo uci ovo za nas nije nikakva tragedija ,ali da cemo dati sve od sebe da vas pobijedimo ,to budi siguran ;) ... i da dodam vezano za pritisak u ovoj utakmici mislim da je veci pritisak na vasoj strani, vi IMATE ITEKAKO sta izgubiti , mi ne ;) je li tako...pozzz napokon jednom normalnom forumasu iz Bihaca :clap:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 apr 2014, 18:49

@ALBOX;

neće Tuzlaci ništa pričati,samo vi pobijedite i to je to,i ako izgubite neka to bude fer i korektno (ma koliko to čudno zvučalo) ;) a i nas za vas pojedince zaboli onda stvar u gaćama :wave:

PS.možda se iz Banovića zaputimo do Gračanice da se proslavi pobjeda :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 apr 2014, 19:49

Gorki je napisao/la:@ALBOX;
PS.možda se iz Banovića zaputimo do Gračanice da se proslavi pobjeda :mrgreen:
Slobodno drug :clap:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.