iako smo bili znatno bolji, primilo smo gol u finisu prvog poluvremena!
nadam se u drugom poluvremenu da cemo zabiti taj gol, a kasnije ko zna, mozda i do pobjede
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nordkurve_Mg je napisao/la:zavrseno prvo poluvrijeme...nesretno
nadam se u drugom poluvremenu da cemo zabiti taj gol, a kasnije ko zna, mozda i do pobjede![]()
Neutral je napisao/la:Nordkurve_Mg je napisao/la:zavrseno prvo poluvrijeme...nesretno
nadam se u drugom poluvremenu da cemo zabiti taj gol, a kasnije ko zna, mozda i do pobjede![]()
I ja se nadam da će Gladbach dobiti, imaju bolju ekipu od Mainza. Sada će ako Bog da da Bobadilla proradi.
tony-mortale je napisao/la:ma znam sad sam to rekao, al ja kontam ti našao neki najnoviji podatak gdje su već njemci 3. a nekako mi nevjerovatno jer sam to nekad prije par mjeseci gledo i bilo ovako kao omerbavarac što je stavio, nije bila nikakva svađa samo mi baš čudno biloNeutral je napisao/la:Ovdje sam od 10 sati, sada je 21, meki bi rekli no lifer![]()
@tony-mortale
Omer ti je sve objasnio. Umor je učinio svoje, pa nisam objasio kako treba. Uostalom, Nijemci imaju šansu da ove godine pređu na to treće mjesto, jer Talijani nisu u nekom velikom naletu, još ako Bayern izbaci Fiorentinu iz Lige prvaka, taman protivnik iz lige koja je naš glavni konkurent.
Izvini ako sam te uvrijedio na neki način , jer mi to nije namjera bila.
Uefa kaže da je Bundesliga zadnje dvije godine ispred Italijana.Kraj čitave priče.tony-mortale je napisao/la:e moj riberi evo ti moj podatak koji kaže da je na br.1 njemačka liga, 2.trinidad i tobago, 3.litvanija....
al to je po mom institutu, ti si dao po nekom drugom institutu, al za fudbal u evropi je nadležna uefa, znači daj nam njihovu listu, jer je ona jedina bitna
ma to je sve šta bi bilo kad bi bilo tj. šta će tek biti, a buraz totalno ti je glup argument bundesliga je u zadnje 2 godine ispred italije kad vrlo dobro znaš da uefa računa 5 sezona, jer ako ćemo tvojim glupim rezonom onda je ukrajina daleko bolja od njemačke u prošloj sezoniFRANK RIBERY je napisao/la:Uefa kaže da je Bundesliga zadnje dvije godine ispred Italijana.Kraj čitave priče.tony-mortale je napisao/la:e moj riberi evo ti moj podatak koji kaže da je na br.1 njemačka liga, 2.trinidad i tobago, 3.litvanija....
al to je po mom institutu, ti si dao po nekom drugom institutu, al za fudbal u evropi je nadležna uefa, znači daj nam njihovu listu, jer je ona jedina bitna
Sezona 07/08 / 08/09
Bundesliga :13.500 12.687
Seria A: 10.250 11.375
U ovoj sezoni:
Bundesliga :12.250
Seria A: 12.285
Međutim već nakon prvih novih evropski utakmica Bundesliga će preći Italijane.Italijani su od 7 predstavnika izgubili već 2, dok je kod Njemaca svih šest ostalo u igri.
Izračunavanje koeficijenta:
Sve bodove koje ovih pet italijanski ekipa osvoji dijeli se sa sedam, a kod Njemaca svi bodovi koje osvoje ovih šest ekipa dijeli se sa šest.Pa ti skontaj ko je u velikoj prednosti već sad.Ova tema je otvarana par puta, ali sa istim završetkom.Bundesliga je ispred Italijana sviđalo se to tebi ili ne.
tony-mortale je napisao/la:ma to je sve šta bi bilo kad bi bilo tj. šta će tek biti, a buraz totalno ti je glup argument bundesliga je u zadnje 2 godine ispred italije kad vrlo dobro znaš da uefa računa 5 sezona, jer ako ćemo tvojim glupim rezonom onda je ukrajina daleko bolja od njemačke u prošloj sezoniFRANK RIBERY je napisao/la:Uefa kaže da je Bundesliga zadnje dvije godine ispred Italijana.Kraj čitave priče.tony-mortale je napisao/la:e moj riberi evo ti moj podatak koji kaže da je na br.1 njemačka liga, 2.trinidad i tobago, 3.litvanija....
Sezona 07/08 / 08/09
Bundesliga :13.500 12.687
Seria A: 10.250 11.375
U ovoj sezoni:
Bundesliga :12.250
Seria A: 12.285
Međutim već nakon prvih novih evropski utakmica Bundesliga će preći Italijane.Italijani su od 7 predstavnika izgubili već 2, dok je kod Njemaca svih šest ostalo u igri.
Izračunavanje koeficijenta:
Sve bodove koje ovih pet italijanski ekipa osvoji dijeli se sa sedam, a kod Njemaca svi bodovi koje osvoje ovih šest ekipa dijeli se sa šest.Pa ti skontaj ko je u velikoj prednosti već sad.Ova tema je otvarana par puta, ali sa istim završetkom.Bundesliga je ispred Italijana sviđalo se to tebi ili ne.![]()
glupo jelde, znači kad u 5 zadnjih sezona njemačka liga bude na trećem mjestu davaće 4 pretstavnika u Lp, ako to bude sljedeće godine može se samo čestitati, al trenutno još nije tako. znači ti sad vadi svaku sezonu u kojoj je bundes liga bila ispred neke druge lige i s tim ćeš dokazati jedno veliko ništa, nikakvi se institutići ne broje nikakve sl. stvari samo uefa koeficijent zadnjih 5 godina i pošteno

Je li oni jedini prenose? Ima li mozda na Thoru?The Game je napisao/la:Ima veceras na ARD-u u 20.15 Werder - Hoffenheim, DFB Pokal
Ne znam, kod mene je ona stara satelitska, samo svapski kanali imajuomerbavarac je napisao/la:Je li oni jedini prenose? Ima li mozda na Thoru?The Game je napisao/la:Ima veceras na ARD-u u 20.15 Werder - Hoffenheim, DFB Pokal
Ima, vidio sam reklamu na jednom od sportskih kanala.omerbavarac je napisao/la:Je li oni jedini prenose? Ima li mozda na Thoru?The Game je napisao/la:Ima veceras na ARD-u u 20.15 Werder - Hoffenheim, DFB Pokal