Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
moje misljenje je da dzeko treba biti sam u napadu a da se njih par ubacuje uz drugog plana... nama je najbolje islo kada igramo s jednim spicem... ako treba ubacivati drugog prvo ide ibisevic jer covjek realno puno vise igra od muslimovica... u rasprave o tome ko je bolji od njih dvojice necu ulaziti... vedo je ipak konstantiji u svom klubu
Spaha, Nadarevic, Pjanic, Jahic i Rahimic(jes da je star) su trenutno u formi. Sad su nam dva golmana u odlicnoj formi. Takodje Ibro je u dobroj formi. Salih imao povredu, nazalost nece moci igrati. Zec nije nista jos dokazao.sahbaz2509 je napisao/la:Pa nek ide brate al cuj ako, ako ovako ako onako.Pa ako bude lkos a sad je trenutno los.Pa sad su trenutno svi losi osim dzeke.Hocemo li i misimovica na klupu ako bude igrao ovako kao sto sad igra, hocemol i salihovica, hocemol i pjanica, pa koji je to igrac trenutno nas u nekoj formi a da ne zasluzuje klupe osim dzeke i spahica, koji????Eto hajde navedi bas da vidim.To je ono najgore sto mi uvjek nesto pretpostavljamo, uvjek bi nesto mjenjali, cim krene malo losije a gdje septembar i kvalifikacije.Eto Muslimovic danas zabi gol poslije neznam ni ja koliko kola i utakmica , jel sad on odmah bolji od vede i zasluziio ispocetka?Mi jednostavno sad zasad nemamo bolji tandem od dzeko-ibisevic u napadu ne moze muslimovic biti od koristi dzeki kao vedo, nema sanse.muslimovic je dobar u skoku , u guranju ili gradjenju, on je jak al on brate nezna predriblati igraci, nezna proci igraca nikako, ne zna precizno dodati loptu , nabaciti, centrirati itd da nenabrajam.Muslimovic je dobar u igri da igra protiv grubih ekipa , protiv igraca koji su visoki , grubi jaki tipa norveske npr .
Papac treba da se da zadnja linija ojaca. Imamo dobar i velik izbor u sredini, tu su Pjanic, Ibro, Stilic, Medo, Sejo. Miske je sad malo pao, lik se je dobro udebljao. Samo pogledaj kako je izgledao ljetos, Veh je njega malo vise nego zeznuo. Tu je Susic da odluci sta da radi, valjda cemo vidjeti za mjesec dva situaciju. Moje misljenje je da se moze igrati i sa jednim spicom, a taj jedan spic je super spic koji i sa onim Wolfsburgom stvara cari.
Ima onaj video ode Vedinih 18 golova, samo to pokazuje koji je on majstor, samo on sad i ne vjeruje sebi sam. Veoma se boji, ne ulazi u duele.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Kakav ba pjanic u formi, gledas li ti utakmice lyona u zadnje vrijeme?Ako gledas de mi onda reci sta je on to -pokazao jer ja gledam i nevidim u zadnje vrijeme ama bas nista od pjanica vrijednop neke pohvale il da kazes odlicnoi je odigroa, bas nista.Vedo ti nije u formi jer ne daje golove a jnjegovu igru ne komentarises, jer vjerovatno ga ne gledas a ako gledas daj mi ba komentar na vedinu igru il je igra samo gol dati a ostalo nista.Dalje gdje ba Jahic u formi halo bolan sta pricas , pa za jahica se i ne cuje bas nista , za nadarevica isto.Pa oni bolan da su u bilo kakvohj dobroj formi kako ti navodis pisalo bi se o tome kao sto se pise o spahicu jer on zaista i jeste jedini pored dzeke trenutno u dobroj formi uz asmira begovica golmana.Sta Ibricica sopominjes, u kakavoj je on formi kad im prvenstvo jos nije ni pocelo, o cemu bolan ti pricas stvarno te ne kontam de mi definisi pojam "dobra forma" mislim ne kontam te jer mi spominjes igrace koji uopste ne igra , prvenstvo mu ni pocelo nije.soko je napisao/la:Spaha, Nadarevic, Pjanic, Jahic i Rahimic(jes da je star) su trenutno u formi. Sad su nam dva golmana u odlicnoj formi. Takodje Ibro je u dobroj formi. Salih imao povredu, nazalost nece moci igrati. Zec nije nista jos dokazao.sahbaz2509 je napisao/la:Pa nek ide brate al cuj ako, ako ovako ako onako.Pa ako bude lkos a sad je trenutno los.Pa sad su trenutno svi losi osim dzeke.Hocemo li i misimovica na klupu ako bude igrao ovako kao sto sad igra, hocemol i salihovica, hocemol i pjanica, pa koji je to igrac trenutno nas u nekoj formi a da ne zasluzuje klupe osim dzeke i spahica, koji????Eto hajde navedi bas da vidim.To je ono najgore sto mi uvjek nesto pretpostavljamo, uvjek bi nesto mjenjali, cim krene malo losije a gdje septembar i kvalifikacije.Eto Muslimovic danas zabi gol poslije neznam ni ja koliko kola i utakmica , jel sad on odmah bolji od vede i zasluziio ispocetka?Mi jednostavno sad zasad nemamo bolji tandem od dzeko-ibisevic u napadu ne moze muslimovic biti od koristi dzeki kao vedo, nema sanse.muslimovic je dobar u skoku , u guranju ili gradjenju, on je jak al on brate nezna predriblati igraci, nezna proci igraca nikako, ne zna precizno dodati loptu , nabaciti, centrirati itd da nenabrajam.Muslimovic je dobar u igri da igra protiv grubih ekipa , protiv igraca koji su visoki , grubi jaki tipa norveske npr .
Papac treba da se da zadnja linija ojaca. Imamo dobar i velik izbor u sredini, tu su Pjanic, Ibro, Stilic, Medo, Sejo. Miske je sad malo pao, lik se je dobro udebljao. Samo pogledaj kako je izgledao ljetos, Veh je njega malo vise nego zeznuo. Tu je Susic da odluci sta da radi, valjda cemo vidjeti za mjesec dva situaciju. Moje misljenje je da se moze igrati i sa jednim spicom, a taj jedan spic je super spic koji i sa onim Wolfsburgom stvara cari.
Ima onaj video ode Vedinih 18 golova, samo to pokazuje koji je on majstor, samo on sad i ne vjeruje sebi sam. Veoma se boji, ne ulazi u duele.
- majestic24
- Kontakt:
Nadarevic samo grije klupu onim turcima,jahic (jel taj ziv),rahimic je na pauzi,misimovic previse jede burek,pjanic se izgubio,salihovic nis posebno,ibisevic takodjer... jedino Begovic-Spahic-Dzeko su u top formi,ovo ostalo je srednja zalost. Muslimovic i Ibricic nisu u losoj formi takodjer.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
sada covjek napisa... ibricic jos ni utakmice nije odigrao sem one po turnirima u s. mostu a muslimovic nije igrao ni o0n ne zna koliko dfo neki danmajestic24 je napisao/la:Nadarevic samo grije klupu onim turcima,jahic (jel taj ziv),rahimic je na pauzi,misimovic previse jede burek,pjanic se izgubio,salihovic nis posebno,ibisevic takodjer... jedino Begovic-Spahic-Dzeko su u top formi,ovo ostalo je srednja zalost. Muslimovic i Ibricic nisu u losoj formi takodjer.
Gledao sam skoro sve i jednu utakmicu ove sezone od Wolfsburga, Hoffenheim, Lyona, Montepillier.sahbaz2509 je napisao/la:soko je napisao/la:sahbaz2509 je napisao/la: Kakav ba pjanic u formi, gledas li ti utakmice lyona u zadnje vrijeme?Ako gledas de mi onda reci sta je on to -pokazao jer ja gledam i nevidim u zadnje vrijeme ama bas nista od pjanica vrijednop neke pohvale il da kazes odlicnoi je odigroa, bas nista.Vedo ti nije u formi jer ne daje golove a jnjegovu igru ne komentarises, jer vjerovatno ga ne gledas a ako gledas daj mi ba komentar na vedinu igru il je igra samo gol dati a ostalo nista.Dalje gdje ba Jahic u formi halo bolan sta pricas , pa za jahica se i ne cuje bas nista , za nadarevica isto.Pa oni bolan da su u bilo kakvohj dobroj formi kako ti navodis pisalo bi se o tome kao sto se pise o spahicu jer on zaista i jeste jedini pored dzeke trenutno u dobroj formi uz asmira begovica golmana.Sta Ibricica sopominjes, u kakavoj je on formi kad im prvenstvo jos nije ni pocelo, o cemu bolan ti pricas stvarno te ne kontam de mi definisi pojam "dobra forma" mislim ne kontam te jer mi spominjes igrace koji uopste ne igra , prvenstvo mu ni pocelo nije.
Pjanic je u formi, to sto ti mislis zadnje vrijeme je dvije-tri sedmice. Ja gledam Pjanica od pocetka sezone. Djecak od 19 godina sta radi, CL i u Francuskoj, koje golove, koje suteve, primanje lopte itd itd. Nadarevic i Jahic igraju non stop i glavni su u njihovi timovima. Pazi za tu dvojicu mi nemamo zamjene, oni nisu Pepe, Terry ili Vidic. Ibro igra prijateljske utakmice, dao je gol pocetkom prosle sedmice.
Isto tako sa Stilicem, asistencija ili gol.
Al hajde kad si sad spomenuo za Vedu. Vedo je dao Herthi tri gola, Hertha koja je u takom losem izdanju. Al opet svaka cast. Onda je dao gol Wolfsburgu, a svi znamo kakva je njihova odbrana. Onda je dao jedan iz penala Koenlu i jedan Nuernbergu(ovaj je gol bio fenomenalan uzeo je loptu od jednog lika i prosao dvojicu i dao gol). On ne ulazi u duele, ceka greske odbrane da bi dosao do lopte. Pogledaj kako svaki spic skace kad daleke lopte dolaze, ulaze u duele, Vedo se sklanja. Tu je strah. Sad je morao igrati sa ovom djecom tako da mu je to samo odmoglo.
Vedo je bio dobar protiv Spanije, ali nije imao srece.
Otkud to da Nadarevic grije klupu.Grijao je onda prije par mijeseci zbog onih kvalifikacija.Sad je standardan kad su Turci ustvari mi zavrsili sa njima.Misimovic je jeo i prije burek ali je na klupi mu bio Magath.majestic24 je napisao/la:Nadarevic samo grije klupu onim turcima,jahic (jel taj ziv),rahimic je na pauzi,misimovic previse jede burek,pjanic se izgubio,salihovic nis posebno,ibisevic takodjer... jedino Begovic-Spahic-Dzeko su u top formi,ovo ostalo je srednja zalost. Muslimovic i Ibricic nisu u losoj formi takodjer.
Dzeko jeste u formi ali daleko od top jer nezgodno je sam izvlaciti ekipu iz mulja.
Begovic kakko rekoh ce presijediti cijelu sezonu na klupi a to je onda daleko od top forme.Jedino Spahic prosperira..
Muslimovic je tek nakon dva i po mijeseca cestiti zaigrao radi povrede,tako da njegova tek sada moze da uhodava.
Ibricic isto je nesto imao laksu povredu a i Reja je puno glavneigrace stavljao na klupu znaci ne mozese provijeriti njegova forma.U losoj formi je Pjanic vec mjesec i po koji gubi svoju minutazu i ono sto odigra ni blizu nije onoga sto zna.Trener ga je vec u par navrata opomenuo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nadarevic ne grije klupu. Ove godine je vec 5-6 puta nastupao. Liga i taj njihov kup.majestic24 je napisao/la:Nadarevic samo grije klupu onim turcima,jahic (jel taj ziv),rahimic je na pauzi,misimovic previse jede burek,pjanic se izgubio,salihovic nis posebno,ibisevic takodjer... jedino Begovic-Spahic-Dzeko su u top formi,ovo ostalo je srednja zalost. Muslimovic i Ibricic nisu u losoj formi takodjer.
Jahic je imao operaciju, igrao je neki dan al sad ga opet nesto zeza. Miske jede burek i to previse.
Sejo isto operacija. Pjanic je bio dobar citavu polusezonu.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Eto Vedo je slab i nije u formi iako ga pratis jel de od pocetka , jer je od 6 golova 3 dao slaboj hethi i slabom wolfsburgu koji su ionako jedini primili preko 40 golova u bundesligi.A Senijad je u dobroj formi ( kako si sam naveo u postu prije) jer je dao jedan gol u prijateljskoj utakmic bog te pitaj kojoj ekipisoko je napisao/la:sahbaz2509 je napisao/la:Gledao sam skoro sve i jednu utakmicu ove sezone od Wolfsburga, Hoffenheim, Lyona, Montepillier.
Pjanic je u formi, to sto ti mislis zadnje vrijeme je dvije-tri sedmice. Ja gledam Pjanica od pocetka sezone. Djecak od 19 godina sta radi, CL i u Francuskoj, koje golove, koje suteve, primanje lopte itd itd. Nadarevic i Jahic igraju non stop i glavni su u njihovi timovima. Pazi za tu dvojicu mi nemamo zamjene, oni nisu Pepe, Terry ili Vidic. Ibro igra prijateljske utakmice, dao je gol pocetkom prosle sedmice.
Isto tako sa Stilicem, asistencija ili gol.
Al hajde kad si sad spomenuo za Vedu. Vedo je dao Herthi tri gola, Hertha koja je u takom losem izdanju. Al opet svaka cast. Onda je dao gol Wolfsburgu, a svi znamo kakva je njihova odbrana. Onda je dao jedan iz penala Koenlu i jedan Nuernbergu(ovaj je gol bio fenomenalan uzeo je loptu od jednog lika i prosao dvojicu i dao gol). On ne ulazi u duele, ceka greske odbrane da bi dosao do lopte. Pogledaj kako svaki spic skace kad daleke lopte dolaze, ulaze u duele, Vedo se sklanja. Tu je strah. Sad je morao igrati sa ovom djecom tako da mu je to samo odmoglo.
Vedo je bio dobar protiv Spanije, ali nije imao srece.
Sve je to talasika,i nedao bog da bude takva forma igraca pocetkom kvalifikacija.
I luxemburg bi se omastio.
A Pape bi ispao krivac sto jedni jedu burek,drugi ide u ekipu gdje ce vazda sijediti na klupi,treci ni bazena pogoditi nemogu,cetvrti nece,a ostali gledaju odakle vedri.
I luxemburg bi se omastio.
A Pape bi ispao krivac sto jedni jedu burek,drugi ide u ekipu gdje ce vazda sijediti na klupi,treci ni bazena pogoditi nemogu,cetvrti nece,a ostali gledaju odakle vedri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[/quote]sahbaz2509 je napisao/la:
Eto Vedo je slab i nije u formi iako ga pratis jel de od pocetka , jer je od 6 golova 3 dao slaboj hethi i slabom wolfsburgu koji su ionako jedini primili preko 40 golova u bundesligi.A Senijad je u dobroj formi ( kako si sam naveo u postu prije) jer je dao jedan gol u prijateljskoj utakmic bog te pitaj kojoj ekipi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno imas cudesan nacin rezonovanja koje u dobroj a ko u losoj formi.Ja sam ostao pri onome sto rekoh vec u prijasnjem postu, nemam volje ponavljati a ovo sto si ti dao kao kontrargumente nek drugi zakljuce koliko su ti jaki "argumenti"
Ti si rekao da on ne igra, ja sam rekao da igra i da je postigao gol.
Ibricic je skoro uvijek u formi. To je uvijek pokazuje. Kao sto je pokazao i protiv Armenije, Belgije, Portugala, itd itd iako igra u Hajduku. Ja ne kazem da je Ibricic Mesi al kod njega se zna sta je. Pogodio je precku, uvjek asistira.
Vedin posao je da zabija golove i to je to. On trenutno to ne radi. Ja bi volio da se on vrati blizu stare forme.
Pored citavog mog posta ti si samo video da to za Ibricica. Ako gledas Hoffenheim onda bi vidio da ovo moje stoji da Vedo bjezi od duela, to je moja poenta, ne sumnjam da on nije dobar igrac.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 08 feb 2010, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
čudan je način rezonovanja da neko mjeri učinak veznog igrača brojem postignutih pogodaka, a to mu nije primarni cilj, mada ibričić je u hajduku prvi ili drugi strijelac a veznjak je plus asistencija koliko hoćeš, a vedi je jedini posao da trpa protivničke mreže, doduše igra u jačoj ligi al jednostavno nije to dvoje za porediti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Vala bas Vedo je spic i njegovo je da zabija golove,dok je ibricic samo jos golmana profulao da bude.Te livi bek,te desni,te defanzivni vezni,te ofanzivni vezni,te na krilu........
I opet skoro isto imaju zabijenih golova u repci.Sta cemo sa ovim primjerom.
I opet skoro isto imaju zabijenih golova u repci.Sta cemo sa ovim primjerom.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 feb 2010, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma ibricic je ... necu psovat na ovom forumu... vedu ne cijenim bog zna koliko al je iznad "hajduckog rahimica" za sto bodovatony-mortale je napisao/la:čudan je način rezonovanja da neko mjeri učinak veznog igrača brojem postignutih pogodaka, a to mu nije primarni cilj, mada ibričić je u hajduku prvi ili drugi strijelac a veznjak je plus asistencija koliko hoćeš, a vedi je jedini posao da trpa protivničke mreže, doduše igra u jačoj ligi al jednostavno nije to dvoje za porediti
Zasto,jesi li ti bio onaj pajkan kojeg je Ibro razbiofelipe-s je napisao/la:ma ibricic je ... necu psovat na ovom forumu... vedu ne cijenim bog zna koliko al je iznad "hajduckog rahimica" za sto bodovatony-mortale je napisao/la:čudan je način rezonovanja da neko mjeri učinak veznog igrača brojem postignutih pogodaka, a to mu nije primarni cilj, mada ibričić je u hajduku prvi ili drugi strijelac a veznjak je plus asistencija koliko hoćeš, a vedi je jedini posao da trpa protivničke mreže, doduše igra u jačoj ligi al jednostavno nije to dvoje za porediti
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Harise de poredaj subjekte i predikate u recenici... ne kontam ko je koga razbio... Pa nisi u osnovnoj skoli 
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma ja nisam ni rekao da je iznad nego samo kažem nemožeš ta dva igrača na istu vagu stavitifelipe-s je napisao/la:ma ibricic je ... necu psovat na ovom forumu... vedu ne cijenim bog zna koliko al je iznad "hajduckog rahimica" za sto bodovatony-mortale je napisao/la:čudan je način rezonovanja da neko mjeri učinak veznog igrača brojem postignutih pogodaka, a to mu nije primarni cilj, mada ibričić je u hajduku prvi ili drugi strijelac a veznjak je plus asistencija koliko hoćeš, a vedi je jedini posao da trpa protivničke mreže, doduše igra u jačoj ligi al jednostavno nije to dvoje za porediti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
soko je napisao/la:sahbaz2509 je napisao/la:
Eto Vedo je slab i nije u formi iako ga pratis jel de od pocetka , jer je od 6 golova 3 dao slaboj hethi i slabom wolfsburgu koji su ionako jedini primili preko 40 golova u bundesligi.A Senijad je u dobroj formi ( kako si sam naveo u postu prije) jer je dao jedan gol u prijateljskoj utakmic bog te pitaj kojoj ekipi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno imas cudesan nacin rezonovanja koje u dobroj a ko u losoj formi.Ja sam ostao pri onome sto rekoh vec u prijasnjem postu, nemam volje ponavljati a ovo sto si ti dao kao kontrargumente nek drugi zakljuce koliko su ti jaki "argumenti"
Ti si rekao da on ne igra, ja sam rekao da igra i da je postigao gol.
Ibricic je skoro uvijek u formi. To je uvijek pokazuje. Kao sto je pokazao i protiv Armenije, Belgije, Portugala, itd itd iako igra u Hajduku. Ja ne kazem da je Ibricic Mesi al kod njega se zna sta je. Pogodio je precku, uvjek asistira.
Vedin posao je da zabija golove i to je to. On trenutno to ne radi. Ja bi volio da se on vrati blizu stare forme.
Pored citavog mog posta ti si samo video da to za Ibricica. Ako gledas Hoffenheim onda bi vidio da ovo moje stoji da Vedo bjezi od duela, to je moja poenta, ne sumnjam da on nije dobar igrac.[/quote]
Pa normalno je da bjezi od duela kad nema jos ni pola godine kako se vratio na teren od onakve povrede, poslije koje se neki nikad ne vrate.I ti sad ocekujes da ce odmah ici na isti nacin u duele kao dosad.Eto tvog pracenja i razumjevanja fudbala.Ja svaku utakmicu hoffenheima ove sezone sam pogledao kao i wolfsburga mozda sveuklupno da sam 4 promasio i znam sta pricam.vedo je u hoffenheimu a i reprezentaciji jedan od najborbenijih i pozrtvovnaviji igraca od ibricica je dva puta jaci sto se tice fizicke spreme i ti pricas o nekakvoj ibricicevoj formi a ciro ga skoro uvjek morao mjenjati jer covjek nema kondicije ko ni muratovic.I naravno svoje razumjevanje fudbala pokazujes tim kad kazes vedo mora samo golove zabijati i to je to a to trenutno ne radi a zasto ne radi nije bitno, nema veze, jel de.Pa ni dzeko trenutno ne zabija kao prosle godine.Kad decko gledas samo golove onda znaj da je vedo vec sad na 33% uspjesnosti po golovima svojoj prethodnoj sezoni ( prosle sezone je dao 18 a ove 6 znaci vec je na 33% od prosle sezone) a dzeko koji je klasa igrac za vedu s cime se svi slazu, takodje je tu negdje na 30 i nesto vise posto u odnosu na proslu sezone ( dao je 26 golova a ove sezone dosad 9) znaci ako gledas procentualno samo po broju golova(jer rekao si da je to samo vedin posao) onda su vedo i dzeko tu negdje zasad isti a kako ce i koliko do kraja sezone od njih jos doci golova vidjecemo.
Onda ocigledno da jesi bio bas taj pajkan,jer nakon citanja spominjes predikate i subjekte iako ti je vrlo jasno napisano pitanje.A plus satro ne podnosis Ibrufelipe-s je napisao/la:Harise de poredaj subjekte i predikate u recenici... ne kontam ko je koga razbio... Pa nisi u osnovnoj skoli
Drugi put koristim flomastere,vodene bojice i probat cu vrlo lagano da ti se obratim.To jest sporije cu da ti pisem,
da ti sve pohvatas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj sege i ispravljanja... da ti to nisam ego povrijedio pa izvalcis rijeci "pajkan" To sam posljednji put cuo prije 15 ak godina dok sam gledao nindza kornjace sa srpskom sinhornizacijom... Hahahahahaha cuj pajkan... De ba jarane... reci drot, prasinar... kakav pajkan... hahahahahaharishp je napisao/la:Onda ocigledno da jesi bio bas taj pajkan,jer nakon citanja spominjes predikate i subjekte iako ti je vrlo jasno napisano pitanje.A plus satro nepodnosis Ibrufelipe-s je napisao/la:Harise de poredaj subjekte i predikate u recenici... ne kontam ko je koga razbio... Pa nisi u osnovnoj skoliIl je cura il je nos u pitanju.
![]()
Drugi put koristim flomastere,vodene bojice i probat cu vrlo lagano da ti se obratim.To jest sporije cu da ti pisem,
da ti sve pohvatas.
Trenutno korisnika/ca: Barcod, denza, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kolezeljovac, RaZuti, Rimes87, Tracy3McGrady, zeljooo13 i 114 gostiju.