FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Za titulu ce odlucivati nas derbi i njihov derbi. Ako mi pobijedimo rahat ici u prijedor i cekati sta ce dole biti. A ako odu u finale i tu nam je sansa al utakmicu po utakmicu pa sta bude.
Ja samo ocekujem da mi pobijedimo Mladost i to je sto mi mozemo i moramo uraditi u ovom kolu 
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
U zadnje tri sezone nisam propustio ni jednu utakmicu na Grbavici pa se nadam da aBd neću ni ovu, međutim moram se složiti sa onima koji smatraju da je termin u subotu u 20h, po ovakvom vremenu katastrofano odabran. Na utakmice na Grbavici dolazim sa prijateljem i na večinu utakmica dolazimo sa sinovima (moj ima 12 godina, a njegov 11), a pošto je ovaj termin, u subotu ih sigurno nečemo voditi, odnosno koliko vam to smiješno izgledalo ne dozvoljavaju nam supruge da ih vodimo da se nebi nahladili ovako kasno. Kažu: "Vi stare budale idite, a djecu nedamo". Da je utakmica u 18h išli bi sigurno. Znam da je i ovaj termin da nas neče biti dovoljno koliko Željo zaslužuje, ali u 20h če nas biti još manje. Pa nije utakmica između Reala i Barse pa da se igra u ovom terminu. Ali na žalost u upravi nemaju sluha ni za mnogo važnije stvari a ne o terminu odigravanja utakmice. Pa kako to da je normalno da se zadnja tri kola igraju u 17h, a ne može ova utakmica.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Valter je napisao/la:U zadnje tri sezone nisam propustio ni jednu utakmicu na Grbavici pa se nadam da aBd neću ni ovu, međutim moram se složiti sa onima koji smatraju da je termin u subotu u 20h, po ovakvom vremenu katastrofano odabran. Na utakmice na Grbavici dolazim sa prijateljem i na večinu utakmica dolazimo sa sinovima (moj ima 12 godina, a njegov 11), a pošto je ovaj termin, u subotu ih sigurno nečemo voditi, odnosno koliko vam to smiješno izgledalo ne dozvoljavaju nam supruge da ih vodimo da se nebi nahladili ovako kasno. Kažu: "Vi stare budale idite, a djecu nedamo". Da je utakmica u 18h išli bi sigurno. Znam da je i ovaj termin da nas neče biti dovoljno koliko Željo zaslužuje, ali u 20h če nas biti još manje. Pa nije utakmica između Reala i Barse pa da se igra u ovom terminu. Ali na žalost u upravi nemaju sluha ni za mnogo važnije stvari a ne o terminu odigravanja utakmice. Pa kako to da je normalno da se zadnja tri kola igraju u 17h, a ne može ova utakmica.
E to ti je kad ti se zena u kuci pita!
Tko ce doci njemu ne trebaju posebne pozivnice i crveni tepih na ulazu u stadion!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bekicu kako ti se da 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- zivinaajkula
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Bekicu kako ti se da
Aj pitara povracaj na svojoj temi ,ionako su vam rezultati za
Fatamorgana na djelu!

Zadnja izmjena: zivinaajkula, dana/u 15 apr 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda govora i pravda za sve!
zivinaajkula je napisao/la:Valter je napisao/la:U zadnje tri sezone nisam propustio ni jednu utakmicu na Grbavici pa se nadam da aBd neću ni ovu, međutim moram se složiti sa onima koji smatraju da je termin u subotu u 20h, po ovakvom vremenu katastrofano odabran. Na utakmice na Grbavici dolazim sa prijateljem i na večinu utakmica dolazimo sa sinovima (moj ima 12 godina, a njegov 11), a pošto je ovaj termin, u subotu ih sigurno nečemo voditi, odnosno koliko vam to smiješno izgledalo ne dozvoljavaju nam supruge da ih vodimo da se nebi nahladili ovako kasno. Kažu: "Vi stare budale idite, a djecu nedamo". Da je utakmica u 18h išli bi sigurno. Znam da je i ovaj termin da nas neče biti dovoljno koliko Željo zaslužuje, ali u 20h če nas biti još manje. Pa nije utakmica između Reala i Barse pa da se igra u ovom terminu. Ali na žalost u upravi nemaju sluha ni za mnogo važnije stvari a ne o terminu odigravanja utakmice. Pa kako to da je normalno da se zadnja tri kola igraju u 17h, a ne može ova utakmica.
E to ti je kad ti se zena u kuci pita!![]()
Tko ce doci njemu ne trebaju posebne pozivnice i crveni tepih na ulazu u stadion!
Ma nije problem što ti i slični tebi ne možete dobaciti dalje od ovoga sa svojim komentarima, nego je problem što i oni u upravi ne mogu plaho daleko dobaciti.
- SarajlijaTM
Žao mi Valtera u P.M. ,al bas

SarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()
Zivinaajkula@ evo još jednog tvoga kapaciteta, a vjeruj biće ih još, barem toga ne manjka na ovom forumu.
i meni basSarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()
trebo je deku ponijeti da se ne smrznu
Problem je bio termin u 14:30, problem je bio termin u 17:00, sada je problem termin u 20:00...
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE RAZLOG, ZDRA'O
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE RAZLOG, ZDRA'O
Ja te volim, volim Željo..
mislim da rasprave o terminu nigdje ne vode
nikad ne moze svima odgovarati, cudni smo mi ljudi
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nisu mi nesto ni stolice najcistije

U Njemačkoj, na njihovim stadionima, klub daje navijačima deke u zimskom periodu ako im je hladno ..tako da Valter poslušaj ti mene,pravac Njemačka uzmi par deka pa dođi onda da gledaš Željuarelinho je napisao/la:i meni basSarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()
![]()
![]()
trebo je deku ponijeti da se ne smrznu![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- SarajlijaTM
Ja se solidarisem s tobom,a ti takoValter je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Žao mi Valtera u P.M. ,al bas
![]()
![]()
Zivinaajkula@ evo još jednog tvoga kapaciteta, a vjeruj biće ih još, barem toga ne manjka na ovom forumu.
Btw.znam ih jos takvih i zao mi je ljudi s tim problemima,da ti mogu pomoci,pomogao bih,ne zaj.ebavam te
pozz
Pa rekoh ti ja Zivinaajkula@ da forumasa tvoga kapaciteta ima koliko hočeš. Nisu oni đaba sabrali po dvije, tri, četiri i više hiljada postova sa svojim iskričavo inteligentnim postovima.
Najgori su ovi sto nekoga napadaju ili prigovaraj sto ne ide na utakmice, kao neko trazi razloge i opravdanja za ne dolazak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Valter takvi ko ti uvijek traže neki izgovor da ne idu na tekme i nešto se žale da je u 14:00 ti bi reko da radiš da ne možeš stići isto tako je da je i u 18:00 nešto bi se bunio
Malo ste pretjerali. Čovjek je sve lijepo argumentovao, a na početku posta je napisao na koliko utakmica je bio... za većinu nas taj broj utakmica je fantazija, realno 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.