Pa da blizu smo cilja, iako niko nije vjerovao u nas na početku sezoneBistrik je napisao/la:svaka čast prva sezona i uspjeli ste se spasiti na vrijeme tako da nestrepite mada još nije gotov al eto

Pa da blizu smo cilja, iako niko nije vjerovao u nas na početku sezoneBistrik je napisao/la:svaka čast prva sezona i uspjeli ste se spasiti na vrijeme tako da nestrepite mada još nije gotov al eto
Ako ćemo vjerovati u provjerene informacije ovih sa druge strane Miljacke, ako u Sarajevu uzmete koji bod u narednom kolu moglo bi i janje da bude na ovome stolu i teleća glavušaCickoo je napisao/la:
Sportski direktor sa našim prvotimcimaDosta igrača PL bi u ovom trenutku poželjelo da igraju za Mladost
Svi smo mi ljudi, i po nekad se opustimo
HAHAH, fina ponuda. Borili bi se više za to jagnje, nego za neke sitne bodovepitic je napisao/la:Ako ćemo vjerovati u provjerene informacije ovih sa druge strane Miljacke, ako u Sarajevu uzmete koji bod u narednom kolu moglo bi i janje da bude na ovome stolu i teleća glavušaCickoo je napisao/la:
Sportski direktor sa našim prvotimcimaDosta igrača PL bi u ovom trenutku poželjelo da igraju za Mladost
Cickoo je napisao/la:HAHAH, fina ponuda. Borili bi se više za to jagnje, nego za neke sitne bodovepitic je napisao/la:Ako ćemo vjerovati u provjerene informacije ovih sa druge strane Miljacke, ako u Sarajevu uzmete koji bod u narednom kolu moglo bi i janje da bude na ovome stolu i teleća glavušaCickoo je napisao/la:
@Terabajt, šalimo se maloterabajt je napisao/la:kakve vece sa vama ima nasa utakmica a pitiću, koliko god se trudili da dokazete i ukazete na kupovinu samo vise ispadate jadnici. Titula stanuje na grbavici...
Ja dođem na temu Mladosti da porazgovaram sa ljudima iz Obarske o njihovoj narednoj tekmi, a ti mene uhodiš i na ovoj temi. Da me vi interesujete u ovome momentu prešao bih kod vas na temu, ali mi trenutno niste zanimljiviterabajt je napisao/la:kakve vece sa vama ima nasa utakmica a pitiću, koliko god se trudili da dokazete i ukazete na kupovinu samo vise ispadate jadnici. Titula stanuje na grbavici...
Bio si na nasoj danima , sad si na temi zinjskog i mladosti...pitic je napisao/la:Ja dođem na temu Mladosti da porazgovaram sa ljudima iz Obarske o njihovoj narednoj tekmi, a ti mene uhodiš i na ovoj temi. Da me vi interesujete u ovome momentu prešao bih kod vas na temu, ali mi trenutno niste zanimljiviterabajt je napisao/la:kakve vece sa vama ima nasa utakmica a pitiću, koliko god se trudili da dokazete i ukazete na kupovinu samo vise ispadate jadnici. Titula stanuje na grbavici...
Za jagnje ćemo svi stati na gol pa šutajte. Imate vi nešto bolje za ponudit ?Elegant je napisao/la:Jesu li vam pitari premirali igrace da nas poraze ?
Ray Ban cvike original, ako treba, svakom igraču ćemo dati. Kakvo jagnje ba, trebice padaju na kecvi, vjeruj miCickoo je napisao/la:Za jagnje ćemo svi stati na gol pa šutajte. Imate vi nešto bolje za ponudit ?Elegant je napisao/la:Jesu li vam pitari premirali igrace da nas poraze ?
Jel ti to nedostajem na temi Željezničaraterabajt je napisao/la:Bio si na nasoj danima , sad si na temi zinjskog i mladosti...pitic je napisao/la:Ja dođem na temu Mladosti da porazgovaram sa ljudima iz Obarske o njihovoj narednoj tekmi, a ti mene uhodiš i na ovoj temi. Da me vi interesujete u ovome momentu prešao bih kod vas na temu, ali mi trenutno niste zanimljiviterabajt je napisao/la:kakve vece sa vama ima nasa utakmica a pitiću, koliko god se trudili da dokazete i ukazete na kupovinu samo vise ispadate jadnici. Titula stanuje na grbavici...
Dobar sam ja sa njima, daću ja tebi poštu pa i meni pošaljigio10 je napisao/la:Ray Ban cvike original, ako treba, svakom igraču ćemo dati. Kakvo jagnje ba, trebice padaju na kecvi, vjeruj miCickoo je napisao/la:Za jagnje ćemo svi stati na gol pa šutajte. Imate vi nešto bolje za ponudit ?Elegant je napisao/la:Jesu li vam pitari premirali igrace da nas poraze ?
Cvike prodajemo za 20 a ligu kupujemo za 10KM!pitic je napisao/la:Cickoo oni ti posluju sa fedex-om, tako što se tiče cvika brzo će ti stići orginal cvike, ali ti ćeš ih dobiti za 20 km jer su njihovim igračima potrebne podhitno pare da mogu sebi platiti espreso kahvu.
To nisam čuo, ali vidim u njegovom rodnom mjestu Johovcu, rade se tribine, hoće da krenu našim stopamasemberac je napisao/la:Cujem neke nezvanicne price da Savo Milosevic preuzima rukovodjenje Mladosti pod uslovom da obezbijede opstanak? Cuo sam da je u odlicnim odnosima sa Milovanovicem ali mi malo sve ostalo zvuci nevjerovatno. Zna li neko ima li istine u tome ili je opet neka dezinformacija? Pozdrav iz EU i vidimo se uskoro u Velikoj Obarskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.