FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Jedini klub na kantonu protiv kojeg nemam nista,vidimo se u subotu i neka bolji pobjedi 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
zaboravio si GradinuKapellen je napisao/la:Jedini klub na kantonu protiv kojeg nemam nista,vidimo se u subotu i neka bolji pobjedi

Sloboda Tuzla
Zaboravio si Radnicki 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Da je vama u Sa imat' posjetu ko Radničkisonik24 je napisao/la:Zaboravio si Radnicki

075
TzBulevar87 je napisao/la:Da je vama u Sa imat' posjetu ko Radničkisonik24 je napisao/la:Zaboravio si Radnicki

Nego momci iz Banovića koliko je ulaz za nas navijače Slobode?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pošto sam već pisao o tome na prethodnoj stranici da se citiram:Gorki je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:Da je vama u Sa imat' posjetu ko Radničkisonik24 je napisao/la:Zaboravio si Radnicki
Nego momci iz Banovića koliko je ulaz za nas navijače Slobode?
A što se tiče tribine, imat ćete istočnu tribinu cijelu na raspolaganju. Inače je tu sektor A predviđen za gostujuće navijače, ali kada dođe više onda se puštaju i na ostala 2 sektora - B i C. Mi ćemo svi moći na Zapad stati, još će biti i viška mjesta.Ulaznice će biti 3-5KM, neće više. U PL su za gostujuće navijače bile po 5KM dok su ovoj po 3, sad da li će nešto promijeniti, ne znam. Znaćemo u narednih par dana kada izađu plakate. Znači sigurno je da više od petaka neće biti.

Znači može stati koliko god da dođe Tuzlaka.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Stadion u Banovicima je bolji od par premijerligaskih stadiona,drenaza nije na nivou ali kapacitet od 6 hiljada sjedecih mjesta je respect.
Zeljo i manijaci su skoro uvijek dobro bili docekani dole,sve najbolje Buducnosti zelim bila bi steta da ispadnete iz lige.
Zeljo i manijaci su skoro uvijek dobro bili docekani dole,sve najbolje Buducnosti zelim bila bi steta da ispadnete iz lige.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nije bolji od par stadiona nego je dobro bolji od pola PL...dvije odlicne i pregledne tribine od toga jedna pokrivena...velez,travnik,obarska,radnik,vitez,olimpik,slavija i rudar imaju losije stadione od Buducnosti pa ti vidi...cak je i Tusanj prije izgradnje sjevera bio losiji od banovicaennis je napisao/la:Stadion u Banovicima je bolji od par premijerligaskih stadiona,drenaza nije na nivou ali kapacitet od 6 hiljada sjedecih mjesta je respect.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma 500 bi nas najvise moglo bit,lose vrijeme cini svoje a i zaredalo se par gostovanja nemaju ljudi para jbg al kako god najvjerniji dolaze po 3 boda 

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Kakvo je vrijeme daj Bože da bude gledalaca na stadionu
Utakmice u Banovićima
Pobjede Crveno - crnih: 4
Neriješenih: 3
Pobjede Budućnosti: 1
Gol razlika: 4:8
..neka se tradicija nastavi

Utakmice u Banovićima
Pobjede Crveno - crnih: 4
Neriješenih: 3
Gol razlika: 4:8
..neka se tradicija nastavi

Pobjeda je bolja od orgazma!
Kompletna statistika (Premijer liga BiH i Prva liga FBiH) od kraja rata pa na ovamo:
Ukupno ligaških utakmica: 17
Pobjede Budućnosti: 2
Pobjede Slobode: 10
Neriješenih susreta 5
Gol razlika: 6-20
Kada se uzme u obzir samo Prva liga FBiH statistika je slijedeća:
Ukupno utakmica: 3
Pobjede Slobode 2
Gol razlika: 1-4
Samo Premijer liga BiH:
Ukupno utakmica: 14
Pobjede Slobode: 8
Neriješenih susreta: 5
Gol razlika: 5-16
Ovdje treba dodati još i 1 susret u okviru Kupa BiH kada je Sloboda pobijedila u Tuzli minimalnim rezulatom 1-0 i to golom u sudijskoj nadoknadi. I sad se sjećam tog gola... Također odigrali smo i bezbroj prijateljskih utakmica koje bi bilo stvarno teško prebrojati.
I nakon ovakvih podataka jedno mi nije jasno - ko duele Slobode i Budućnosti prozva derbijima?
Ovo je yebavanje u zdrav mozak.
Jbt ni ja nisam kontao da je statistika ovako daleko na strani Slobode.
Ukupno ligaških utakmica: 17
Pobjede Budućnosti: 2
Pobjede Slobode: 10
Neriješenih susreta 5
Gol razlika: 6-20
Kada se uzme u obzir samo Prva liga FBiH statistika je slijedeća:
Ukupno utakmica: 3
Pobjede Slobode 2
Gol razlika: 1-4
Samo Premijer liga BiH:
Ukupno utakmica: 14
Pobjede Slobode: 8
Neriješenih susreta: 5
Gol razlika: 5-16

Ovdje treba dodati još i 1 susret u okviru Kupa BiH kada je Sloboda pobijedila u Tuzli minimalnim rezulatom 1-0 i to golom u sudijskoj nadoknadi. I sad se sjećam tog gola... Također odigrali smo i bezbroj prijateljskih utakmica koje bi bilo stvarno teško prebrojati.

I nakon ovakvih podataka jedno mi nije jasno - ko duele Slobode i Budućnosti prozva derbijima?

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
nikad necu zaboravit onaj go Buce sa oko 30 metara,kakav delirij je tad nastao covjece 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hehe krenuli iz Tz kvota na Slobodu 2.35, dosli u Banovice 1.30 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jel se vraca ono od prosle godine sa tusnja 0-2 ili samo 0-1 posto sloboda ima dobru golrazliku
.

isto ko sto je nasu zadnju sezonu u PL,ja kreno u Gradacac mahmuran 2 maja,usao u kladu kvota 1,1 na Slobodu i zijanimoultrasstyle_tz je napisao/la:hehe krenuli iz Tz kvota na Slobodu 2.35, dosli u Banovice 1.30

Samo da obavijestim sve da su ulaznice za sutrašnji meč 3KM.
- sef_mafije
- Kontakt:
nema me sutra svakako na tekmi, dzaba cu gledat kad cemo pustit.
mozda al mozda dodjem na drugo poluvrijeme ili pred kraj 20 minuta

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
TAKO BILO I U GRACANICI DA CE PUSTIT SLOBODI ALI LJUDI POBJEDISE SUTRA TREBAJU IGRACI DA GINU ZA LOPTU SLOBODA DO GROBAsef_mafije je napisao/la:nema me sutra svakako na tekmi, dzaba cu gledat kad cemo pustit.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
SVOJ VI POSO A MI CEMO SVOJ...nikom ja vise ne vjerujem....srce na teren pa sta bude....hoce li biti sutra organizovanog navijanja od strane ljumana...sef_mafije je napisao/la:nema me sutra svakako na tekmi, dzaba cu gledat kad cemo pustit.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.