neznam zasto se petljas kad vidim da nisi citao od pocetka i nisi uopste u toku, al evo da ti pojasnimtony-mortale je napisao/la:čudan je način rezonovanja da neko mjeri učinak veznog igrača brojem postignutih pogodaka, a to mu nije primarni cilj, mada ibričić je u hajduku prvi ili drugi strijelac a veznjak je plus asistencija koliko hoćeš, a vedi je jedini posao da trpa protivničke mreže, doduše igra u jačoj ligi al jednostavno nije to dvoje za porediti
Ja nisam Ibricica zelio uopste da poredim sa Vedom nego sam ja nekad u jednom od prethodni postova rekao da niti jedan nas igrac nije trenutno u dobroj formi osim dzeke i spahe.Na to je gospodin sa nickom soko poceo meni nabrajati kako je maltene citava nasa repka u dobroj formi osim vede.Po doticnom je u dobroj formi i nadarevic ,jahic,rahimic,neznam koga je jos sve nabrojao al izmedju ostalog i ibricica je naveo da je u dboroj formi.Na to sam ja odgovorio kako ce biti ibricic u dobroj formi kad u hrvatskoj prvenstvo nije ni pocelo, kako moze tako reci.Dok je on poslije opet replicirao da je Ibricic igrao za hajduk jednu prijateljsku i postigao gol pitaaj boga protiv koga i to znaci da je u dobroj formi a vedo eto nije iako je dao 6 golova al svih 6 golova dao je losim ekipama to jest ekipama sa losim odbranama.A to su hertha,wolfsburg, nuernberg i nezma jos ko.
Eto jel ti sad jasno zasto sam ja onda tako reagovao i poceo eto kao uporedbom ibricica i vede.Zato ubuduce prije nego se ubacis u moju konverzaciju , molim te procitaj sve ispocetka da bolje shvatis da ne moram ja ti ovako opet prepricavati.
Unaprijed zahvalan sahbaz