FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Odličan Handanovič jučer.Par vrhunskih obrana.
Pozdrav , već neko vrijeme pratim forum pa sam se odlučio prijaviti. Navijam za Inter od 2006 i Adrijana, da ne dužim sve u svemu Forza Inter!!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ljudi, jel istina da je Macari izjavio da ćemo iduće sezone igrati 4-3-1-2 ili 4-2-3-1?
Izjavio je da se u Appianu dosta radi na te dvije formacije i da je moguce da ce se tako igrat iduce sezone.
Ja mu ne vjerujem
Ja mu ne vjerujem
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
nema sanse da se to desi, al bar ce sad imati love da prilagodi igracki kadar toj svojoj postavci tj. da dovede igrace koji mogu to igrati.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ne vjerujem ni ja, iako bismo mogli igrati ovu 4-3-1-2 uz tri - četiri pojačanja (napadač, dva beka i zadnji vezni), a uz to da se otarasimo ovih flopova.
Ma prepala se picka otkaza,pa zato je to najavio, ne bi on promjenio svoju retardiranu formaciju da mu milijarde daju.
JZ04 dobro nam dosao
Mozda se cuda desavaju pa je i WM shvatio ili ce nesto promjeniti ili nastavit po starom i dobit nogu.
Mozda se cuda desavaju pa je i WM shvatio ili ce nesto promjeniti ili nastavit po starom i dobit nogu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Može biti da je shvatio, pa nije ni Vidić budala da pristane da igra u ovoj formaciji.
E tek onda smo ga najebali. mazzari je po definiciji trener koji ovisi o raspolozenju bekova i individualnom kvalitetu napadaca. Sad da on uvodi naku kombinatoriku u normalnu formaciju. Mislim da bi to bio jos veci promasaj.
Jednostavno ja sam uvjerenja da je mazzari covjek koji je ogranicen kao balkon ali u toj svojoj ogranicenosti radi odlicno. Formacija sa 3 pozadi je ogranicena do boga ali on samo nju zna igrati i u tome je dobar. To sto ta formacija ne zadovoljava kriterije potencijalno sampionske ekipe je nesto o cemu se trebalo razmisljati kad ga se angazovalo.
Bolje nam je napraviti temelje da mozemo biti sampioni i nikada ne biti nego razvaljivati sa necim sto samo po sebi nikada nece biti sampionski.
Jednostavno ja sam uvjerenja da je mazzari covjek koji je ogranicen kao balkon ali u toj svojoj ogranicenosti radi odlicno. Formacija sa 3 pozadi je ogranicena do boga ali on samo nju zna igrati i u tome je dobar. To sto ta formacija ne zadovoljava kriterije potencijalno sampionske ekipe je nesto o cemu se trebalo razmisljati kad ga se angazovalo.
Bolje nam je napraviti temelje da mozemo biti sampioni i nikada ne biti nego razvaljivati sa necim sto samo po sebi nikada nece biti sampionski.
Toliko odlično radi da je od 2001.drugi najgori Interov trener po postotku pobjeda u prvih 35 službenih utakmica.Sve što treba znat je da je čak i Veliki Ranko ispred njega.
A posebno smiješno je što je prvi dio sezone (kada je po broju osvojenih bodova bio lošiji od Strame prošle sezone) uvrijeđeno odgovarao kako će se sav rad vidjeti u drugom dijelu sezone jer će se ekipa uigrati,njegove ekipe se tada dižu...da bi bio izjednačen sa Stramom po bodovima.I to uz kompletan sastav na raspolaganju dok je ovom napad predvodio Rocchi.Veliki Waltkler Macazir.
A posebno smiješno je što je prvi dio sezone (kada je po broju osvojenih bodova bio lošiji od Strame prošle sezone) uvrijeđeno odgovarao kako će se sav rad vidjeti u drugom dijelu sezone jer će se ekipa uigrati,njegove ekipe se tada dižu...da bi bio izjednačen sa Stramom po bodovima.I to uz kompletan sastav na raspolaganju dok je ovom napad predvodio Rocchi.Veliki Waltkler Macazir.
Sta se desilo sa onim facebook chat-om forumasa, zasto nije vise aktivno ? 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ado se usutio, zato se i ne pise
a i ovdje ga nema 
Puma je napisao/la:Sta se desilo sa onim facebook chat-om forumasa, zasto nije vise aktivno ?
vala baš.. oformi netko ponovo..
#Ausilio OUT
Eno pokrenuto
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Javio se i ja 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Interista02
- Kontakt:
Ja nikad nisam bio u tom chatu, pa ako može neko da mi na PP pošalje kako da se ubacim 
Fifin agent Calandra: Novac + Guarin za Hamsika?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.