Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arteta je bio večeras samo loš, što je za njega odlično.
Diame ga otreso' pa ono je bilo žalosno gledat
, ali veći broj pasova prema naprijed su ga ovaj put izvukli
Diame ga otreso' pa ono je bilo žalosno gledat
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Koliko mrzite Artetu, to je nevjerovatno.
Da mi je samo jednom dozivit da se on ne spomene na temi u negativnom kontekstu. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa da odigra jednu dobru niko ga ne bi ni spomenuo. Mislim meni je smijesno kad on pokusa napraviti faul i ispadne glup, otrese ga covjek kao kakvo dijete.bega_afc je napisao/la:Koliko mrzite Artetu, to je nevjerovatno.Da mi je samo jednom dozivit da se on ne spomene na temi u negativnom kontekstu.
Celik!3,2,2.
Po meni u toj situaciji su glavni krivci Kim i Kos.Kim nije ispratio svog igraca a Kos je trebao preuzeti igraca koji je dolazio iz drugog plana.AllGunsBlazing je napisao/la:Ti sinko ponovo pogledaj gol pa onda nesto pricaj.
Dakle, krenuo Jarvis sa pozicije lijevog krila, Sagna ispred njeg, i trci Sagna do 11 metara i tu staje, Jarvis nastavlja i nalazi se sam pred golmanom jer je dosao iz drugog plana. Ko je tu kriv sto ga nije nastavio pratiti? Posebno kad znamo da lijevi bek West Hama nije bio ni blizu pa da ovaj mora i na njeg pazit. Sagna je odron od igraca.
ARSENAL4ever
Steta sto je formacija 4-4-2 skoro pa izumrla u danasnjem fudbalu i niko je vise ne koristi, ali volio bih vidjeti ovog Podolskog na poziciji poluspica jer stvarno ima dobru realizaciju i mislim da bi bio puno bolji nego na lijevom krilu..
Danas uopste nije bio los, al je zvono na njemu, pa kako god da odigra, on bude najgori. Sitnih gresaka ima kod svakog igraca, al su ovdje 2-3 dezurna. Bila to pobjeda, bio poraz, neki igraci se uvijek popljuju. Manje bi se ljudi nervirali kad bi gledali pozitivnije.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da odigra jednu dobru niko ga ne bi ni spomenuo. Mislim meni je smijesno kad on pokusa napraviti faul i ispadne glup, otrese ga covjek kao kakvo dijete.bega_afc je napisao/la:Koliko mrzite Artetu, to je nevjerovatno.Da mi je samo jednom dozivit da se on ne spomene na temi u negativnom kontekstu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Cazorla bolje igra bez Ozila.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Da je pao Jarvis komotno je mogao svirati penal cist ko suza bi bio, a sve to zbog toga sto je spanski traktor poslao kratak pas Sagni a ovaj zamahnuo nogom dok je Jarvis vec odnio loptu, imali smo srece da Jarvis nije padavicar.Chuckie je napisao/la:Treba reci da je West hamu trebao biti sviran penal kad Sagna pokupi Jarvisa u 16m, a ovaj jedva osta na nogama u namjeri da stigne loptu. Svi padavicari trebaju da se ugledaju na ovog momka.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 15 apr 2014, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Španski traktor. 
uguši ga Ozil....AGB će se složit samnom sigurnoSamoZeljo je napisao/la:Cazorla bolje igra bez Ozila.
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ta bi teorija imala smisla ali Ozila nema jos od Bayerna a Cazorla je svaku utakmicu do ove danas prelose odigrao. Jednostavno lik tako igra odigra nekoliko utakmica zaredom odlicno, pa onda nekoliko lose i tako u krug.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovu utakmicu Cazorla je bio solidan, ostale kar*na teska.SamoZeljo je napisao/la:Cazorla bolje igra bez Ozila.
Wenger: "Ozil should be available for the weekend"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nedime, pisanje ovde nema veze sa tim koliko neko voli klub ili navija za njega. Ja licno nisam nikada pisao puno ovde, a sad pisem jos manje. Zasto? Zato sto ti navijaci ovde psuju mater igracima i Wengeru i nema sta se sve nisam nacitao. Tim sto ne pisem, nisam nista manji navijac od ostalih, niti se ja smatram vecim navijacem od ostalih zbog cinjenice da sam bio u Londonu. Kritikovati treba kada se zasluzi, ali veliki dio koji vidim ovde kada ide losije je jednostavno seljakluk. Ne osjecam potrebu da budem dio toga. Ova tema je postala kao i tema Dzeko, Susic itd. Ja svakako podrzavam Wengera dokle god je u klubu, samim tim podrzavam i Arsenal, a pisanje ovde, manje-vise vazno. Zivio!nedim93 je napisao/la:I ovi topnici plastika obična kuknjava . Dok smo pobjeđivali svi su bili tu, svi su pisali, sad nigdje nikog.
Nema 4 lika koja nešto pišu u vezi Arsenala i utakmica.
Razočaran sam
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
(Vine) Arsenal’s Giroud tells Vermaelen to ‘F*** off’ following high five!
http://www.fanatix.com/news/vine-arsena ... ve/222063/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fanatix.com/news/vine-arsena ... ve/222063/" onclick="window.open(this.href);return false;
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja cu se jedino sloziti da Ozil i Cazorla ne mogu igrati zajedno na terenu. A smatram isto tako da je Ozil X puta bolji igrac, pa cak i kad je los on bar taj jedan pas posalje kako treba, dok Cazorla ubi zaustavljanjem akcija i driblanjem u praznom prostoru. I da ne zaboravimo koliko je lopti Cazorla izgubio, a koliko Ozil kojem je ipak mnogo teze uzeti loptu.
Nazalost, kao da gledam(o) Ozil I Cazorla ce zajedno igrati i to nece licit na neku igru.
Nazalost, kao da gledam(o) Ozil I Cazorla ce zajedno igrati i to nece licit na neku igru.
Celik!3,2,2.
Ezel kad je pošalje i Bould se ibreti na klupi
ma bila ono jednom priča da Ezel guši Cazorlu a to meni šega pravo

A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.