ANEL HEBIBOVIĆ PREMUNTAO IBRAKOVICA!!
Raja maloprije sam saznao Ani produzio do 2015 godine vidim da i na nasoj oficijalnoj stranici je stavljeno pa mogu sad napisati od ponedjeljka se intezivno razgovaralo i samo se cekao potpis zato su svi koji su znali sutili, puno dusmana i zlih dusa lebdi nasim prostorom, ali sad je gotovo i mozemo poceti pricat i pisati.Nikad ranije u ovih 20 ratnih i poratnih godina cini mi se da se nije ovako radilo, ovo bi nam svima trebalo dati podstreka i ohrabrenja da se ipak kod nas nesto radi.Zle duse stalno nam crno nabacuju po forumima ali raja moja draga to su zle duse naseg Veleža nemojmo padati i hvatati se na njihove cake, sutimo kao i uprava i radimo i navijajmo.Ovo pogotovo je dobro ako je tacna informacija koju imam da ovo nije kraj i usamljen slucaj nego da je ovo tek pocetak.Dusmani crknite niste nista drugo ni zasluzili,ROĐENI ŽIVITE UŽIVAJTE ZNAJTE DOLAZE VJERUJEM BOLJI DANI.Ovo je cudo i samo mozemo reci svaka cast.
Ani majstore pozlatila ti se ruka kojom poptisa ugovor, ono sto sam te napado je bilo za tvoje dobro, vjeruj mi u ovom trenutku prelazak u drugi klub bio bi najgori potez u tvom zivotu.Izvini za svaku imalo ruzniju rijec izgovorenu ali moras znati zavoljeli smo te i ne trpimo da nas neko tako brzo izda.Majstore nastavi igrati kao i dosad moras znati da te raja gotive nemoj nas iznevjerit idemo zajedno s tobom na nesto puno vece a budi siguran pravi ugovor za tebe dolazi kad iz naseg kluba odes negdje u Evropu.Jos jednom svaka cast majstore sad smo svi mirni i mozemo samo svi zajedno igrati i navijati ko ludi.

Jos jednom zlatne ti i ruke i noge i sve ti u zivotu sijalo kao zlato.