RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Kadet91
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Kadet91 » 16 apr 2014, 00:12

ANTIFA ! je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Što se ovo počela petkom igrati PLBiH, nisam upoznat' ?

Mi igramo u petak jer BiH zenska reprezentacija igra u subotu na Kamberovica polju :)
Tako sam cuo :)
Cuo sam mala od Raze Mujanovic igra centarfora, kazu raja sve golove glavom daje. :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 apr 2014, 00:13

Poštujem to, ali i Sarajevo je igralo prošlo kolo u petak utakmicu protiv Zvijezde, je li i to imalo neki razlog ?
Ja bi' volio da NFSBiH uvede jednu utakmicu petkom da se igra.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 apr 2014, 00:22

@Kadet91

apsolutno se slažem s tobom. Sve što se dešava u klubu treba ostati u klubu, a ne da se šire informacije po forumu, jer ionako imamo dovoljno neprijatelja, koji ne mogu organski podnijeti ovaj klub.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 16 apr 2014, 00:22

zizu1991 je napisao/la:Poštujem to, ali i Sarajevo je igralo prošlo kolo u petak utakmicu protiv Zvijezde, je li i to imalo neki razlog ?
Ja bi' volio da NFSBiH uvede jednu utakmicu petkom da se igra.

Pa zbog utakmice sa Zrinjskim danas . :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 apr 2014, 00:36

Čudno onda da svi polufinalisti Kupa nisu igrali u petak. :thumbup:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 apr 2014, 01:02

Maleni su igrali u petak (vjerovatno, mozda i nije zbog toga) jer smo mi igrali u subotu na Otoci, a prosle godine je doslo do sukoba izmedju nasih navijaca sa Otoke i njihovih koji su isli na Kosevo, koliko se sjecam, pa su vjerovatno htjeli izbjeci nerede...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 16 apr 2014, 09:09

Zato sto Sarajevska policija nece da obezbjedjuje 2 utakmice isti dan.Slicno je bilo i pred utakmicu Sarajevo Velez koja se nije mogla igrati u subotu pa su trazili da se igra u petak od saveza al savez nije dopustio pa smo igrali u nedelju.....
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 apr 2014, 10:19

Idemo po pobjedu rodjeni u petak.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 apr 2014, 12:21

evo i zvanično potvrđeno:

VITEZ – VELEŽ U PETAK

Utakmica 27. kola BHT Premier lige između Viteza i Veleža igrat će se u petak u 16.30. Zbog kvalifikacione utakmice BiH – Norveška u ragbiju, koja se igra u subotu na Kamberovića polju, Takmičarska komisija NS BiH, na zahtjev domaćina Viteza, premjestila je odigravanje utakmice za petak.

fkvelez.ba

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 16 apr 2014, 14:32

nesto gledam ove tabele lige i vidim da nas ceka jedna vrlo teska tekma u petak...ko bi reko ali ovaj vitez je cetvrta najbolja ekipa na domacem terenu u ligi!! :o ljudi imaju omjer 9-2-2 na kamberovic polju uz to da su dobili 7 zadnji za redom na domacem terenu! :o da mi imamo domacu statistiku kao i oni sad bi se za titulu borili! :o trebat ce dobro zapet u petak ako hocemo da uknjizimo i cetvrtu pobjedu zaredom, nisam pratio vitez niti znam kako igraju ali se moze predpostavit da biraju malo tvrdju varijantu jer pored vrlo dobrog domaceg ucinka gostujuci im je katastrofalan i imaju samo 3 gostujuca boda uz 3 remija, a mi smo kosto je svima jasno vrlo dobra gostujuca ekipa i kupimo bodove redovno na gostujucim terenima...
zakljucak sastaju se dvi ekipe gdje je jedna izrazito domacinska a druga vrlo dobra gostujuca, moglo bi bit interesantno...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 apr 2014, 14:42

Velež je izgubio dosad 14 bodova kući, a da je ona liga od prije 10-tak godina, letilo bi se u niži rang. Svako ko kaže da nema napretka laže, ima ga.

S druge strane osvojio je 17 bodova u gostima što je prije bilo nemoguće, plus ima pozitivnu gol razliku. :cool:

Sa ovih 14 bodova na ova 42 imali bi smo 56 i sami bi odlučivali o tituli prvaka, ali je situacija drugačija.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 16 apr 2014, 16:23

AlemC85 je napisao/la:Velež je izgubio dosad 14 bodova kući, a da je ona liga od prije 10-tak godina, letilo bi se u niži rang. Svako ko kaže da nema napretka laže, ima ga.

S druge strane osvojio je 17 bodova u gostima što je prije bilo nemoguće, plus ima pozitivnu gol razliku. :cool:

Sa ovih 14 bodova na ova 42 imali bi smo 56 i sami bi odlučivali o tituli prvaka, ali je situacija drugačija.
Ma neboli to gubljenje bodova kuci toliko koliko nacin kako su izgubljeni... jedino siroki nas je uzeo ono da im poslje tekme pruzis ruku i kazes svaka cast, bolja ekipa je dobila.. u svakoj ostaloj tekmi smo bili bolji od protivnika, fulali zicere i ostali kratki za bodove...

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 16 apr 2014, 17:21

Hebibovic produzio ugovor!!!!!!!!!!! :D :) :D :clap: :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 apr 2014, 17:22

MVB je napisao/la:Hebibovic produzio ugovor!!!!!!!!!!! :D :) :D :clap: :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 apr 2014, 17:24

HEBIBOVIĆ PRODUŽIO SARADNJU SA „ROĐENIM“

Anel Hebibović, krilni napadač „Rođenih“ produžio je ugovor danas sa Veležom. Hebibović je prije 2,5 godine u redove Veleža došao iz Igmana. U našem klubu stekao je punu igračku afirmaciju, pa ne treba da iznenađuje da je već sada bio jedan od najtraženijih igrača na bh tržištu. Hebibovićev ugovor isticao je krajem ove sezone, ali je on danas produžen do juna 2015. godine, tako da su demantovane sve špekulacije oko njegovog, već završenog, prelaska u neki drugi bh klub. Uprava Veleža već sada je krenula u pripremanje preduslova za sljedeću sezonu, a Hebibovićev potpis neće biti i jedini koji ćemo vidjeti u narednom periodu.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

fkvelez.ba

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 apr 2014, 17:30

AlemC85 je napisao/la:HEBIBOVIĆ PRODUŽIO SARADNJU SA „ROĐENIM“

Anel Hebibović, krilni napadač „Rođenih“ produžio je ugovor danas sa Veležom. Hebibović je prije 2,5 godine u redove Veleža došao iz Igmana. U našem klubu stekao je punu igračku afirmaciju, pa ne treba da iznenađuje da je već sada bio jedan od najtraženijih igrača na bh tržištu. Hebibovićev ugovor isticao je krajem ove sezone, ali je on danas produžen do juna 2015. godine, tako da su demantovane sve špekulacije oko njegovog, već završenog, prelaska u neki drugi bh klub. Uprava Veleža već sada je krenula u pripremanje preduslova za sljedeću sezonu, a Hebibovićev potpis neće biti i jedini koji ćemo vidjeti u narednom periodu.

fkvelez.ba

:clap:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 apr 2014, 17:34

fkvelez.ba

svaka cast ako ovo bude ovako ,dobar je posao napravljen. ;) Necu jos cestitati upravi na dobro obavljenom poslu jer prisjecajuci se nekih ranijih "potpisa" i to u zadnjih par godina kada bi igraci (i treneri) potpisali pa onda nestali bez traga pod nerazjasnjenim okolnostima govori mi da moramo biti oprezni kod radovanja,kad su potpisi u pitanju :crazy: :problem: Ovo bi bila jako dobra vijest ako je 100%

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 16 apr 2014, 17:37

ANEL HEBIBOVIĆ PREMUNTAO IBRAKOVICA!!
Raja maloprije sam saznao Ani produzio do 2015 godine vidim da i na nasoj oficijalnoj stranici je stavljeno pa mogu sad napisati od ponedjeljka se intezivno razgovaralo i samo se cekao potpis zato su svi koji su znali sutili, puno dusmana i zlih dusa lebdi nasim prostorom, ali sad je gotovo i mozemo poceti pricat i pisati.Nikad ranije u ovih 20 ratnih i poratnih godina cini mi se da se nije ovako radilo, ovo bi nam svima trebalo dati podstreka i ohrabrenja da se ipak kod nas nesto radi.Zle duse stalno nam crno nabacuju po forumima ali raja moja draga to su zle duse naseg Veleža nemojmo padati i hvatati se na njihove cake, sutimo kao i uprava i radimo i navijajmo.Ovo pogotovo je dobro ako je tacna informacija koju imam da ovo nije kraj i usamljen slucaj nego da je ovo tek pocetak.Dusmani crknite niste nista drugo ni zasluzili,ROĐENI ŽIVITE UŽIVAJTE ZNAJTE DOLAZE VJERUJEM BOLJI DANI.Ovo je cudo i samo mozemo reci svaka cast.
Ani majstore pozlatila ti se ruka kojom poptisa ugovor, ono sto sam te napado je bilo za tvoje dobro, vjeruj mi u ovom trenutku prelazak u drugi klub bio bi najgori potez u tvom zivotu.Izvini za svaku imalo ruzniju rijec izgovorenu ali moras znati zavoljeli smo te i ne trpimo da nas neko tako brzo izda.Majstore nastavi igrati kao i dosad moras znati da te raja gotive nemoj nas iznevjerit idemo zajedno s tobom na nesto puno vece a budi siguran pravi ugovor za tebe dolazi kad iz naseg kluba odes negdje u Evropu.Jos jednom svaka cast majstore sad smo svi mirni i mozemo samo svi zajedno igrati i navijati ko ludi. :bow: Jos jednom zlatne ti i ruke i noge i sve ti u zivotu sijalo kao zlato. :salut: :thumbup: :D :clap: :njanjanja:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 apr 2014, 17:41

MVB je napisao/la:ANEL HEBIBOVIĆ PREMUNTAO IBRAKOVICA!!
Raja maloprije sam saznao Ani produzio do 2015 godine vidim da i na nasoj oficijalnoj stranici je stavljeno pa mogu sad napisati od ponedjeljka se intezivno razgovaralo i samo se cekao potpis zato su svi koji su znali sutili, puno dusmana i zlih dusa lebdi nasim prostorom, ali sad je gotovo i mozemo poceti pricat i pisati.Nikad ranije u ovih 20 ratnih i poratnih godina cini mi se da se nije ovako radilo, ovo bi nam svima trebalo dati podstreka i ohrabrenja da se ipak kod nas nesto radi.Zle duse stalno nam crno nabacuju po forumima ali raja moja draga to su zle duse naseg Veleža nemojmo padati i hvatati se na njihove cake, sutimo kao i uprava i radimo i navijajmo.Ovo pogotovo je dobro ako je tacna informacija koju imam da ovo nije kraj i usamljen slucaj nego da je ovo tek pocetak.Dusmani crknite niste nista drugo ni zasluzili,ROĐENI ŽIVITE UŽIVAJTE ZNAJTE DOLAZE VJERUJEM BOLJI DANI.Ovo je cudo i samo mozemo reci svaka cast.
Ani majstore pozlatila ti se ruka kojom poptisa ugovor, ono sto sam te napado je bilo za tvoje dobro, vjeruj mi u ovom trenutku prelazak u drugi klub bio bi najgori potez u tvom zivotu.Izvini za svaku imalo ruzniju rijec izgovorenu ali moras znati zavoljeli smo te i ne trpimo da nas neko tako brzo izda.Majstore nastavi igrati kao i dosad moras znati da te raja gotive nemoj nas iznevjerit idemo zajedno s tobom na nesto puno vece a budi siguran pravi ugovor za tebe dolazi kad iz naseg kluba odes negdje u Evropu.Jos jednom svaka cast majstore sad smo svi mirni i mozemo samo svi zajedno igrati i navijati ko ludi. :bow: Jos jednom zlatne ti i ruke i noge i sve ti u zivotu sijalo kao zlato. :salut: :thumbup: :D :clap: :njanjanja:
:bih:

svaka čast za post, vidi se da si zaljubljen u Velež. ;) Jedino se redom, radom, i disciplinom Velež može profilisati u ozbiljan kolektiv, plus da se šuti i ne iznose informacije iz kluba, kao nekada. Zato pamet u glavu, a Ani jedino nakon rođenih može u inostranstvo.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 16 apr 2014, 17:45

fkvelez.ba
napisao bih sada osvrt povodom svih onih prica, pricica, i satro provjerenih informacija(sto iz domacih redova, sto iz redova navijaca FKS) koje su kruzile u zadnje vrijeme vezano za ovog igraca..ali cu se ipak suzdrzati...

bitnije od bilo kakvog mog komentara na tu temu je to da smo jednog dobrog igraca uspjeli zadrzati..igraca koji ima potencijal da se razvija i dalje...ili u najmnju ruku povecali smo mu odstetu, pa sada ko god zeli da ga dobije morat ce fino i da plati...

u svakom slucaju..drago mi je zbog ove vijesti...i bar meni to je dokaz da ipak "neko" nesto u nasem Klubu radi a ne kao sto to cesto voli da se predstavlja da nije slucaj..i sto je po meni jos bitnije da se radi unaprijed...

FORZA VELEZ

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 5 gostiju.